Zengin zübbesi işte abartma.![]()
Ben iyi buluyorum bu adamı ama zengin olması bence bu kadar havalı olmasını sağlıyor![]()
![]()
Ben bunu İnstagramda 1 kere stalk yapmıştım.@Yiğitt zevkimiz aynı aşkım.
Çook sexy deilmi ya.![]()
![]()
İşte tam hayallerimdeki erkek hayallerimde ki fizik hayallerimde saç hayallerimde göz hayallerimde ki diş hayallerindeki kulak hayallerimde ki varlık![]()
@Harunnn60
destere gelse bu forumun halini görünce geri kaçar zatenOrtalık kıllı erkeklerden geçilmiyor nereye baksam karşıma çıkıyorlar destere ne yapsın böyle forumu
@Harunnn60
Hahahahaha ay bu iyiydi![]()
![]()
İdare eder, daha iyi erkekler bulmak zor olmaz bence
Ben aylar geçmesine rağmen hala negatiflerdeyim![]()
Vasat üstü bir şey, fazla abartmayın.
Kıvanç yakışıklı mı? 😱![]()
sana niye erkek resimleri linkleri atıyor @yatutarsa hayırdır.![]()
Yanii bu kadar olmamalı kendine çeki düzen vermeli
Sarışın ve kılsız ilgimi çekmiyor artık. Siyah sakallı olmali![]()
@yatutarsa gardaşım ile Sabancı Ailesini inceliyorduk tamamen ekonomik bir araştırma......
Evet, gardaşımla klasik sanat-spor-siyaset-ekonomi ve illuminati konulu sohbetlerimizin birinde geçmişti....
İlk ben keşfetmiştim, kıskananlar çatlasın.![]()
Hakan Sabancı nedir ayoll zibidilikte son sınır![]()
![]()
![]()
"Ben sabanci yalısına gelin olucam!!!" Pozu resmen bu diziyi kapmak için @mrt-06 ile @xBUGRAx kapışırAvukatına söyleyelim de kodese tıksınlar seni,bi haddini bildirsenler terbiyesiz ukala
Serenay ile ecünnü yarısında yarısır acemi cadı değil mi"Ben sabanci yalısına gelin olucam!!!" Pozu resmen bu diziyi kapmak için @mrt-06 ile @xBUGRAx kapışır@Forumdash @denizz19 @gözlemci @yatutarsa @kerem @Dosi @ozmoturkEkli dosyayı görüntüle 59972
O yalının önündeki denizde boğulur inşallah"Ben sabanci yalısına gelin olucam!!!" Pozu resmen bu diziyi kapmak için @mrt-06 ile @xBUGRAx kapışır@Forumdash @denizz19 @gözlemci @yatutarsa @kerem @Dosi @ozmoturkEkli dosyayı görüntüle 59972
"Ben sabanci yalısına gelin olucam!!!" Pozu resmen bu diziyi kapmak için @mrt-06 ile @xBUGRAx kapışır@Forumdash @denizz19 @gözlemci @yatutarsa @kerem @Dosi @ozmoturkEkli dosyayı görüntüle 59972
Kimki bu adam abla?Emre ayrılmış Merve ve Hakan sabancı çifti![]()
Kimki bu adam abla?![]()
Sabancı ismi yabancı gelmiyorda çıkaramadım.Sabancı ailesinden Sakıp sabancı kardeşinin oğlumu ne oluyor Hacı Sabancı var kardeşi duymadınmı isimlerini![]()
Hemşerin çıktı birde. 😱
Hemşerin çıktı birde. 😱![]()
Kayserililerin yüz karası çıktılar demek.He öyle valla Sakıp sabancı iyiydi bu abi kardeş çapkın çıktıda bu Hakan fena yani
Kayserililerin yüz karası çıktılar demek.
Hiç öyle durmuyorlar gerçi. Masumcuk bakıyorlar.![]()