Hakan Sabancı Resimleri

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
bu-kez-mest-olmadik--836c1123758073f2b8ed.jpg

G6BIKHfN.jpg

1791098_0_1499415701Mv1co.jpg

sdffsd.png

ghfghf.png

bunun0 neresi yakışıklı yahu. :F Yakışıklılık kavramı değişti resmen, küçüldü biraz. Herkes yakışkılı, :A

İyide kim bu dizi oyuncusumu mankenmi nerede keşfettin :A
Şu Sabancılar var ya onlardan biri işte, hem zengin hem tatlı anla işte. :bhr:

İşadamı kendisi. :Z

bunun0 neresi yakışıklı yahu. :F Yakışıklılık kavramı değişti resmen, küçüldü biraz. Herkes yakışkılı, :A
Adam nasıl yakışıklı, görmüyor musun? 😱 Boy desen var, kas desen var, dudak desen var, tip desen var. Yakışıklı diyoruz buna. :A

@yatutarsa gardaşım sen bana bir link atmıştın bir ara bu o oğlan mıydı yoksa başka biri miydi, Koçlardan mıydı? :A

İtici buldum. Cem Belevi’ye benziyor. :A

adam hem sabancı hemde bu kadar taş allahtan daha ne ister ki bu herif off off

Ben bunu İnstagramda 1 kere stalk yapmıştım. :A @Yiğitt zevkimiz aynı aşkım. :love1:
Çook sexy deilmi ya. :Z :Z

her eli ayağı düzgün olan kirli sakal bırakıp yakışıklı sayılıyor.0 :A Yahu yakışıklı dediğin adam memlekette 1 tane 2 tane olur. Daha da olmaz. :D Yakışıklı dediğin Kenan'dır, Kıvanç'tır, Beckham'dır, Brad'dir. Bunlardır işte sayılıdır. :A

her eli ayağı düzgün olan kirli sakal bırakıp yakışıklı sayılıyor.0 :A Yahu yakışıklı dediğin adam memlekette 1 tane 2 tane olur. Daha da olmaz. :D Yakışıklı dediğin Kenan'dır, Kıvanç'tır, Beckham'dır, Brad'dir. Bunlardır işte sayılıdır. :A
Sen de iyisin he. :A Resim yakıyor yağuşuklu. :A