Tamam telefon et aynı anda başka türlü olmaz.
Tamam telefon et aynı anda başka türlü olmaz.
Faji o numara bayatladı ben yapmıştım ilk sayfada mevcut
Rehine benim elimde ilk sen sonra benTamam telefon et aynı anda başka türlü olmaz.
Valla görmedim. Düşünceler aynı.Faji o numara bayatladı ben yapmıştım ilk sayfada mevcut
Sık kafasına zaten sevmiyordum.Rehine benim elimde ilk sen sonra ben
@mesmeso61 arkadaşımı her zaman takdir ederim bu aralar biraz sarhoş gibi ama eski yarışmasına destek verecektirNe adamsın ya
Benim derdim ne senin amacın ne
Evet, biryerlerde kafa yapısı aynik, iyi anlaşıyoruzValla görmedim. Düşünceler aynı.
Sık kafasına zaten sevmiyordum.
kaç kere etiketleyecen yeter geceyi bekle bari@mesmeso61 arkadaşımı her zaman takdir ederim bu aralar biraz sarhoş gibi ama eski yarışmasına destek verecektir
@Tolstoyevski şöyle toplu bir şekilde baktığında senmi daha iyi savunma yapmışsın yoksa rakibin mi?
Bu arada @S.G.A.T. konuya dikkatlice bakıyor kim ona oy vermiş diye
Benim gibi bir kaç kişinin daha oyunu açıklamaması iyi.
Heyecanı kaçmasın bence kararsız olanlardan özelden al oy @denizz19
Ozaman benim oyum kimeyse o gönüllülerin şampiyonu olacak çünkü ben tamamen iyi savunana karar verdimI
Tartışmanın kafa kafaya gittiğini düşünüyorum ancak ne yazık ki oylamalar "Kimin daha iyi savunduğu" üzerine değil "tiyatroyu mu sinemaya mı seviyorsun" üzerine geliyor ne yazık ki. Keşke konu üzerinde değil tartışma üzerinde durulacak bir konu seçseydik "Süt siyah mıdır, herkesin gördüğü renk aynı mıdır vb" gibi
Kazansak da kaybetsek de tartışanlardan ziyade konuların yarıştığı bir final oluyor, o yüzden pek önemi kalmadı.
- Sinemayı çok seviyorum o yüzden Mecüc
- Daha geçen gün tiyatroya gittim o yüzden Yecüc
- Sinema tiyatrodan daha iyi o yüzden Mecüc
- Romantik komedi gibi saçma filmler var o yüzden Yecüc
- Tiyatroyla pek alakam yok o yüzden Mecüc
- Sinema canlı değil o yüzden Yecüc
I
Tartışmanın kafa kafaya gittiğini düşünüyorum ancak ne yazık ki oylamalar "Kimin daha iyi savunduğu" üzerine değil "tiyatroyu mu sinemaya mı seviyorsun" üzerine geliyor ne yazık ki. Keşke konu üzerinde değil tartışma üzerinde durulacak bir konu seçseydik "Süt siyah mıdır, herkesin gördüğü renk aynı mıdır vb" gibi
Kazansak da kaybetsek de tartışanlardan ziyade konuların yarıştığı bir final oluyor, o yüzden pek önemi kalmadı.
- Sinemayı çok seviyorum o yüzden Mecüc
- Daha geçen gün tiyatroya gittim o yüzden Yecüc
- Sinema tiyatrodan daha iyi o yüzden Mecüc
- Romantik komedi gibi saçma filmler var o yüzden Yecüc
- Tiyatroyla pek alakam yok o yüzden Mecüc
- Sinema canlı değil o yüzden Yecüc
Ozaman benim oyum kimeyse o gönüllülerin şampiyonu olacak çünkü ben tamamen iyi savunana karar verdim
işte burda Tols'a hak veriyorsun.Ben hayatımda tiyatroya gitmedim pek sevmem sinemayı daha çok severim sinemayı daha iyi savunduğu içinde mecüc dedim
eşitlik durumu olursa açıklayacam. Benim oyumu alan açık ara oyumu aldı. ZorlanmadımKimin kimle yarıştığı gizli olduğu için abartmak yerine kafana yatana açık oy atabilirsin, niye bu kadar kastın anlamadım cidden alt tarafı konuların yarıştığı anket tarzı bir konu, kazansak da kaybetsek de altın madalya almayacak kimse
işte burda Tols'a hak veriyorsun.
Sevmediğin için tiyatroyu savunana oy vermiyorsun.
@Tolstoyevski şeyide unuttun, Alfabede M ilk geldiği için Mecüc diyende var
eşitlik durumu olursa açıklayacam. Benim oyumu alan açık ara oyumu aldı. Zorlanmadım
@Tolstoyevski belirledi isimleri ona sorYecüc Mecüc Türkler diyolaa doğru mu ki acaba? @denizz19
Bizim sınavlar bile okunmuyor finale kadar bazen Hocalar dahil herkes meşgul, herkes çalışmak dışında sadece uyuyorBizde dersi verdiğin zaman 2 hafta içinde açıklanıyor. Çok nadiren 4 haftayı bulur. Söylenilen süreden önce tamamlanır ama herkes aynı saniyede öğrenir notu
Her ay yeni bir kurs okurduk. Şimdi okula gitmiyorum güya ama her ay sonunda bir arkadaşımın tezine yardım ediyorum Arkadaşlar bana bu yüzden çift dikiş okuyorsun diye espiri yaparlar
Aslında iyi böyle, beynim paslanmıyor ve belki bir gün yeni bir meslek okuyabilirim
Işiniz zor, kafa yoran bir meslek...Bizim sınavlar bile okunmuyor finale kadar bazen Hocalar dahil herkes meşgul, herkes çalışmak dışında sadece uyuyor