batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,907
- Puanı
- 1,061
Siteyi devralıp EDHO forumuna çevirmek istiyorum Ozan duy beniİşin mübalağası bu elbette burdan devam.
Siteyi devralıp EDHO forumuna çevirmek istiyorum Ozan duy beniİşin mübalağası bu elbette burdan devam.
1 saat benim için çok uzun bir süre@Doğu burada birkaç hafta zor dayanıyor banlanmadan LGBT'ye gitsek 1 saat bile kalamaz anında şutlarlar
Ohoo. Ona daha çok var. O zamana kadar ben Admin olurum belki Editörlükten başlayıpBir gün ben de evlenip gideceğim ama.
Ahahah. Dün forumu gökkuşağna boyayacaz diyorduk ya @Thequeer ile şu sen açan konuda. Ozanımız bize devretsin biz gay tanışma/buluşma adı altında seve seve kullanırız.
Benim de 2 senelik planımda senle 80 Günde Devri Alem vardı bunun yanı sıra 2 sene içinde hayatımın aşkıyla evlenmek var, acele ediyorum ben her an her şey olabilir.Ohoo. Ona daha çok var. O zamana kadar ben Admin olurum belki Editörlükten başlayıp
Hepimizi banlarlar bunlar nereden geldi, hepimizin psikolojisini bozarlar diye. 😱
Hayır, forum kurmak bilr yok. Buradan devam. Ozanlı ya da Ozansız
siz yine efendi çocuklar sayılırsınız en azından daha normale yakınsınız @mrt-06 @XanTier @Harunnn60 @sokak sanatiForum kuramazsak başka foruma geçeriz arkadaşlar zaten kısa sürede ele geçiririz gideceğimiz yeri. Başta Pis Yedili gibi oluruz ama zamanla eminim ki takım ruhuyla egemenliğimizi sağlarız.
Benim neyim varmış be.siz yine efendi çocuklar sayılırsınız en azından daha normale yakınsınız @mrt-06 @XanTier @Harunnn60 @sokak sanati
ama @xemrexxx @destere ben @Yiğitt @pompy @Tolstoyevski bizim sohbetlerimizi başka forum kaldırmaz hangi tımarhaneden kaçtınız derler biz kamuflede olamayız sizin gibi
Yani böyle mi olurum diyorsun üstad?1 saat benim için çok uzun bir süre
Onu da yolladık, kurtardık. Forum rahatladı, onun hesabını da silsinler.19 dislike almış konu
Tek like eden RüzgarGülü.
Parlaklara asılma mesajlarını normal karşılamazlar diye düşündüm @mrt-06 @Harunnn60Benim neyim varmış be.
Anti-Rose team.Onu da yolladık, kurtardık. Forum rahatladı, onun hesabını da silsinler.
@destere sıkıntı yaratır en çok. Gider diğer forumlarda ki kız üyelere asılır filan.Parlaklara asılma mesajlarını normal karşılamazlar diye düşündüm @mrt-06 @Harunnn60
Forum kuramazsak başka foruma geçeriz arkadaşlar zaten kısa sürede ele geçiririz gideceğimiz yeri. Başta Pis Yedili gibi oluruz ama zamanla eminim ki takım ruhuyla egemenliğimizi sağlarız.
Cips çekirdek parası olsa forum giderlerini karşılayamayacak üye yoktur diye tahmin ediyorum Birinin siteyi komple devralması da Ozan'ın bu zamana kadarki emeğinin karşılığını vermek gerektiği için zor gibi görünüyor. Yönetim olarak konuşsunlar da biz de üyeler olarak elimizi taşın altına sokarızBaşka foruma gitmek ya da yeni bir forum kurmak tat vermez. Başka foruma gidilirse şu anki ortamın en az yüzde 75'i, yeni bir forum kurulursa yüzde 50'si kaybolur yani bir daha böyle bir aktiflik yakalanmaz ve her şeyden önce on binlerce mesaj geçmişi söz konusu, hafızanın silinmesi tadımızı bozar
Ozan'ın kafa tatiline çıkıp foruma en fazla bir süreliğine ara vermesini temenni ediyorum, temelli bırakması ve hatta hesabını silmesi de yakışmaz. Ama kendi kararıysa saygı duymak gerekir tabi. Forumu @mrt-06 ya devretmesini destekliyorum ben de, aylık ve yıllık sunucu masrafları konusunda da dediğimiz gibi şöyle İninal Kartla PayPal gibi anonim olarak bağış yapabiliriz zaten çok büyük masraf olacağını sanmıyorum ayda kişi başına cips çekirdek parası filan düşer en fazla
Ya peki ben hesabıma yatırdığınız parayla cipsler kekler çikolatalar alıp günümü gün edersem.Başka foruma gitmek ya da yeni bir forum kurmak tat vermez. Başka foruma gidilirse şu anki ortamın en az yüzde 75'i, yeni bir forum kurulursa yüzde 50'si kaybolur yani bir daha böyle bir aktiflik yakalanmaz ve her şeyden önce on binlerce mesaj geçmişi söz konusu, hafızanın silinmesi tadımızı bozar
Ozan'ın kafa tatiline çıkıp foruma en fazla bir süreliğine ara vermesini temenni ediyorum, temelli bırakması ve hatta hesabını silmesi de yakışmaz. Ama kendi kararıysa saygı duymak gerekir tabi. Forumu @mrt-06 ya devretmesini destekliyorum ben de, aylık ve yıllık sunucu masrafları konusunda da dediğimiz gibi şöyle İninal Kartla PayPal gibi anonim olarak bağış yapabiliriz zaten çok büyük masraf olacağını sanmıyorum ayda kişi başına cips çekirdek parası filan düşer en fazla
Ben bir ozana soruyum Domainden dolayı dolandırmak istemiyorumYa peki ben hesabıma yatırdığınız parayla cipsler kekler çikolatalar alıp günümü gün edersem.