Fav10 İçin Yolun Sonu (Değil)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sorgulayacağımız şey forumu kapatması, bu işlerden elini eteğini çekmek istemesi değil. Herkes de bu konuyu eleştiriyor zaten.
ben de o konuyu eleştirdim zaten. Forumu kapatacağım dedi. Ben de "bu kadar kolay mı" dedim. :):)

Forum kapanırsa cidden üzülürüm ama 10 yıllık geçmişi olan bir emeği bir çırpıda kapatmak bu kadar kolay değil bence. Fakat @OzaN temelli bırakırsa ona da üzülürüm, bir daha Oscar etkinliği olsun ne bileyim filmlerle ilgili yorumlar, şeyler olsun beni ilk zamanlarda foruma bağlayan asıl şeylerdi ve geçtiğimiz bu yaz da gördük ki kendi aramızda yürüyemiyoruz o tür şeyleri. Bunlar sadece bir bahane tabi ama bence forumu temelli bırakmak, üyeliğinin bile olmaması durumundan vazgeç. Dile kolay 93 bin mesaj yahu, adeta gençliğinin yarısı burada geçmiş ölüm kalım olmadığı sürece bırakılır mı?

Forumun kapanacağını düşünmüyorum, en kötü ihtimalde gerekli şeyler devredilebilir @mrt-06'ya. Eğer kimliğimizin gözükmeyeceği forum için PayPal misali ortak bir bağış yapacağımız hesap benzeri şey sağlanırsa biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Zaten 20-25 kişiden fazla aktif kişi var, sunucu ücretleri rahatlıkla çıkar o en son düşünülecek şey. Keşke böyle bir konu hiç açılmasaydı..
Bunu @Ahmed imle yapmaya çalışmıştık ama kimse yanaşmamıştı ne kadar ileri görüşlüyüz :A
Haklısın forumda saygı bitti. Küfürsüz bir ortam olduğu için çok saygısız oldu forum.

Keşke herkes aklına geleni söylemese.:)
Sorgulayacağımız şey forumu kapatması, bu işlerden elini eteğini çekmek istemesi değil. Herkes de bu konuyu eleştiriyor zaten.
Öyle kendi başına olmuyor bizler ona onay vermedikçe burada kalmaya devam edecez inş :bhr:

boynun altında kalmasın @destere neredeysen çıkıp gelsene elin herifi forumu kapatıyor hiç bulamıcaksın belkide burayı gel iki foruma talk şow yap :A :A :A @mrt-06 @Yiğitt @sokak sanati
Yönetim bir anca Fav10'a el koymalı...
@pompy alırsa ilk işimiz ona ayrı bir senaryo ve Arka Sokaklar bölümü açmak olmalı :F :F
O bence de doğru değil ona ben de karşıyım. Benim bahsettiğim daha sonra yazdığı orta yol bulduğu mesajı. B planı diye bir mesajı var ya o. Yani forum devam eder ama kendisi bırakır forumu bunda yanlış bir şey yok.
@OzaN @Doğu Ozan bunu yapman büyük hata olur saçmalama biz burda çok eğleniyoruz laptobu açar açmaz açtığım forum burası 5 yıldır buradayız herkes yıllarını verdi bir şekilde lütfen forumu kapatma başka bir çare bul ama kapatma şu forumu @Aserat @mrt-06 ve tüm yönetimin emeği çok bunu yapma lütfen onların verdiği emeklere haksızlık etme yazık değilmi verilen emeklerre hiç değilse emekleri düşünerek bunu yapma be hiçmi emeğe saygın yok senin ya
Ben önlemimi aldım ne olur olmaz
Senin vardı bir ara kendine ait forumun. :A Unuttum adını şimdi. :A
Forum kuramazsak başka foruma geçeriz arkadaşlar zaten kısa sürede ele geçiririz gideceğimiz yeri. Başta Pis Yedili gibi oluruz ama zamanla eminim ki takım ruhuyla egemenliğimizi sağlarız. :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Forum kuramazsak başka foruma geçeriz arkadaşlar zaten kısa sürede ele geçiririz gideceğimiz yeri. Başta Pis Yedili gibi oluruz ama zamanla eminim ki takım ruhuyla egemenliğimizi sağlarız. :A
Hayır, forum kurmak bilr yok. Buradan devam. Ozanlı ya da Ozansız :A

Hepimizi banlarlar bunlar nereden geldi, hepimizin psikolojisini bozarlar diye. 😱

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Forumu 4 5 yıl takip edip üye olmaya üşenip yıllar sonra geçen sene kaydolmaya karar vermiştim ve iyi ki bu kararı vermişim dedim. Açıkçası ilk etken sinema bölümüydü benim için. Oscar etkinliği diğer etkinlikler gerçekten ilgimi çekmişti. Üye değilken bile Oscar gecesi buradaki mesajları okuyordum. @OzaN ın bırakmasına sırf bu yüzden bile ayrı üzülebilirim. Forum b planı şeklinde olsa kapanmasa bile Ozan'ın gidişiyle o etkinlik rafa kalkacaktır ve çok can sıkıcı olacaktır bu durum. Onun dışında zaten bir çok etken oldu zaman geçtikçe forumu sevmeme. Güzel dostluklar oldu. Güzel zamanlar geçirdim.

Yukarda zaten bir çok öneri yazılmış bir çok arkadaş bahsetmiş fikir sunmuş. Forumun kapanmasını ben de istemiyorum elbette. Ozan'ın bırakma kararını ise anlayabiliyorum, artık bir şeyden keyif almıyorsanız ve o şeyi yapma isteği içinizde doğmuyorsa bir anlamı yoktur onda ısrar etmenin. Olgun bir insan sonuçta verdiği bırakma kararına saygı duymak gerek ama denildiği gibi verilen emekler ve kurulan dostlukların bir çırpıda kenara atılmasına, forumun kapanmasına katılmıyorum. Hayırlısı neyse o olsun.

İşi forum kurmayla bitirsek şimdiye kadar yeni bir forum açıp hadi gidiyoruz derdik dimi :A Ozan kafasında bitirmişse onu zorlayamayız ama buradan devam etmek istiyoruz :D

Gerçekten çok yazık olur gerçekten hiç değilse emeğe saygı tamam maddi durumu anlıyoruz çözülmeyecek şeyler değildir ama emek hepa olmasın diye herşey yapılır bence ama pat diye kapanma olmaz atacan

Bildirimleri görünce konu dışına açılmış komik konu sanıp gülmek için girmiştim şok oldum.. Hiç beklemiyordum böyle bir konu. Çok ani alınmış bir karar gibi geldi bana. Bu kadar farklı insanın buluştuğu ortam böyle sonlanmamalı. Kendine ait dili, esprileri, gündemi olan özel bir site oldu Fav10. Ne forum denebilir ne haber sitesi bu hali bizi mutlu ediyordu. Umarım devam edebileceğimiz bir yol buluruz.

Hazırda Hesabım da var olabilir. :A

LGBT forumuna da gidebiliriz aslında yabancılık çekilmez. Zaten biz de sabah akşam oğlanları yorumluyoruz. :A
Ben gitmem de forumdaki bazı arkadaşlar kolaylıkla uyum sağlayabilir. Hatta burayı da lgbt forumuna çevirme gayreti içindeydiler :A Belki @OzaN ona sinirlenip kapatıyodur forumu :A