batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,907
- Puanı
- 1,061
Sorgulamak bize düşmez ne demek yahu. Olur mu hiç tabi ki sorgulayacağım yıllardır buradayız. Söz hakkımız var. Ozan da öyle biri değil zaten. Bir şeyler oldu son zamanlarda. Baya sıkıldı galiba. Yoksa bu tarz bir konu açacak insan değil.Kararına saygı duymak zorundayız. Kensi duyguları ve kendi kararı bu. Sorgulamak da bize düşmez ki kendisi uzun süredir bu düşünncede muhtemelen. Bizim yapabileceğimiz tek şey madem bu kararı verdi, işi en az zararla kurtarmak olur.
Bende zaten iletişim sanatları bölümündeyim reklam senaryosu yazabiliyorumTakmıyor olduğunu nerden biliyorsun? Herkesin karakteri farklıdır, içerlenenler olmadığını nerden biliyorsun? Benim dediklerimi tekrarlamışsın. Neyse yolun açık olsun. Kendine iyi bak.
Fav10 için yolun sonu başlığı doğru bir başlık değil. @yatutarsa nın dediği gibi bildiri gibi bir paylaşım.Hiç Ozan'ın tarzı değil.Ben bırakacağım siz devam edin demiş o mesajında, diktatörlükle ne alakası var bunun Ben anlıyorum @OzaN ı 10 yılı aşkın zaman geçirmiş forumda. Sıkılmış olabilir artık zevk almıyordur buradan bu normal bir şey. Ona en yakın 11-12 yıllarından kalan üyeler var o da tek tük. Forumu devam ettirecek bir çözüm bulunur isteyen gider isteyen kalır sitede kimseyi zorla tutamayız sonuçta
Sorgulayacağımız şey forumu kapatması, bu işlerden elini eteğini çekmek istemesi değil. Herkes de bu konuyu eleştiriyor zaten.Sorgulamak bize düşmez ne demek yahu. Olur mu hiç tabi ki sorgulayacağım yıllardır buradayız. Söz hakkımız var. Ozan da öyle biri değil zaten. Bir şeyler oldu son zamanlarda. Baya sıkıldı galiba. Yoksa bu tarz bir konu açacak insan değil.
Öyle kendi başına olmuyor bizler ona onay vermedikçe burada kalmaya devam edecez inşBu ne ya böyle bir iş mi olur 10 yıl olmuş bir çocuğun gibi büyütmüşsün Ozan ne oldu da vazgeçtin. Daha geçen yıl ben olduğum sürece var olacak diyordun. Olmaz bu yaptığın çok çok ayıp ve foruma saygısızlık. Burada çok güzel anılar geçti anılar gidemez.
En önemlisi arkadaşlarımız ne olacak. Birde çok tartışma var denmiş ben 2013 yılında geldiğimde ne kavgalar vardı ne küfürler vardı. Ben senin biraz depresyona tarzı bir şeye girdiğini düşünüyorum karamsarlık böyle.
Birde lafım Ozan'a hak verenlere arkadaşlar beğenmiyorsanız gidin o zaman. Ne demek kapansın hiç mi anılarınızı düşünmüyorsunuz. Bu kadar katı tutum nedir.
Kapatılmaması için ne gerekiyorsa yaparım bende sırf arkadaşlarım için burada keyifli vakit geçirmek için.
@sokak sanati @mrt-06 @Çiğdem- @XanTier @Yiğitt
Yönetim bir anca Fav10'a el koymalı...Öyle kendi başına olmuyor bizler ona vermedikçe burada kalmaya devam edecez inş
boynun altında kalmasın @destere neredeysen çıkıp gelsene elin herifi forumu kapatıyor hiç bulamıcaksın belkide burayı gel iki foruma talk şow yap @mrt-06 @Yiğitt @sokak sanati
Sen almalısın bence kesinlikleBende zaten iletişim sanatları bölümündeyim reklam senaryosu yazabiliyorum
@XanTier bende alabilirdim aslında
Forum dünyada haberlere neden olur. 😱
@pompy başka gezegenlerden üyeler getirirdi foruma forumumuz gezegenlere açılırdıBende zaten iletişim sanatları bölümündeyim reklam senaryosu yazabiliyorum
@XanTier bende alabilirdim aslında
Destere gelmedi foruma. Gelince çocuk forumu bulamaz mazallah.Öyle kendi başına olmuyor bizler ona onay vermedikçe burada kalmaya devam edecez inş
boynun altında kalmasın @destere neredeysen çıkıp gelsene elin herifi forumu kapatıyor hiç bulamıcaksın belkide burayı gel iki foruma talk şow yap @mrt-06 @Yiğitt @sokak sanati
O bence de doğru değil ona ben de karşıyım. Benim bahsettiğim daha sonra yazdığı orta yol bulduğu mesajı. B planı diye bir mesajı var ya o. Yani forum devam eder ama kendisi bırakır forumu bunda yanlış bir şey yok.Fav10 için yolun sonu başlığı doğru bir başlık değil. @yatutarsa nın dediği gibi bildiri gibi bir paylaşım.Hiç Ozan'ın tarzı değil.
Ay o değilde @xemrexxx gelsin bir Hürrem burada zehir falan katar olayı çözerdi.@pompy başka gezegenlerden üyeler getirirdi foruma forumumuz gezegenlere açılırdı
@Yiğitt @mrt-06 @sokak sanati @Harunnn60 @xemrexxx
dün gece burdaydı cnmNerelerde bu çocuk ben göremiyorum 4-5 gündür.