Fav10 ''Gecenin Anketi' / 26.10.2017 / Aldatılma

Duygusal aldatılma mı, cinsel aldatılma mı sizi daha çok yaralar?

• Fikrim yok

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
Zaten metro Çin malı, kendilerine göre yapmışlar benim sen kafam çarpıyor her seferinde. Senin sürünmen lazım. :F
İsviçre malı, nerednden uyduruyosun böyle lafları. Orada koskoca Zurich yazıyor :A

Hayır benden boşanıp aile kurduğunda eşine söyleyeceğim diye şantaj yapacağım. :A
Evelenmicem işte. Bütün ömrüm yalnız geçecek ve kazandığım paraları hep oyunlara ve kitaplara yatırıcam :F

Beni okulda da anca bilgisayarın başında ödev yaparken ya da robot falan yaparken bulursun. Daha ne kadar ernklendirebilirim daveti? :A

5 11'miş. Boyun uzunmuş, daha kısa görünüyorsun. Saçlarının dibini göremem demek ki :A:A
Hafta sonu Ankaradayım test etmek istersen cumartesi karanfile pazar Anıtkabir’e gelebilirsin :A

Seni en itici zamanında bile seviyordum bunu sen de biliyorsun. :A

Neden? :D
Evet, beni seven tek kişiydin. Ama yine de çekiniyordun bir şey söylemeye. Ben takılırdım sana daha çok. O yüzden normal karşılıyorum gelmeye çekinmeni :D

Çünkü gerçek dışı betimlemelerle abartarak anlatacaksın. Hem zaten artık müzik dinlemiyorum, kitap okuyorum metroda :A

İsviçre malı, nerednden uyduruyosun böyle lafları. Orada koskoca Zurich yazıyor :A

Evelenmicem işte. Bütün ömrüm yalnız geçecek ve kazandığım paraları hep oyunlara ve kitaplara yatırıcam :F
Saçmalama ne İsviçre’si be koskoca Çince harflerle doluydu sonradan kapadılar üstünü. Çin malı o metro. :F

The Big Bang Theory’i izlesene tam seni yansıtıyor. :A

Bende yeni bir melo bulurum.:wink::relieved::relaxed::tongueout:
Dünyada kaç tane Melih var? Ad-soyad olarak dünyada tekim. Boyum zun, yüzüm baby, şeker gibi pamuk gibi insanım. Böylesini asla bulamazsın :A:A:A

Hafta sonu Ankaradayım test etmek istersen cumartesi karanfile pazar Anıtkabir’e gelebilirsin :A
Tam da o zamnlarda ben Ankara'da değilim :F

ozaman senle konuşmazdık bizde daha amoroux formuna geri dönerdin sende :A :A :A
Ya eski halin falan de, yazmaya çalışma Amoureux, her seferinde farklı bir şey çıkıyor ortaya :F Zaten kimse yazamıyor diye değiştirdim geri eski haline :F

Evet, beni seven tek kişiydin. Ama yine de çekiniyordun bir şey söylemeye. Ben takılırdım sana daha çok. O yüzden normal karşılıyorum gelmeye çekinmeni :D

Çünkü gerçek dışı betimlemelerle abartarak anlatacaksın. Hem zaten artık müzik dinlemiyorum, kitap okuyorum metroda :A
Kalp kırıcı takılmalar evet. :A

Yeteri kadar abartma kullandım zaten. Daha fazlası artık efsane karakterlerine dönersin. :F Hiç inanasım gelmiyor o müzik dinleyişin hala aklımla adeta müzikle sevişiyordun desem abartma olmaz herhalde, sen o zevki bırakmazsın. :A

Bugün bir kaç defa gördüm bu sohbeti ama kafam basmadı cnm :F seni tacizmi ettiler yanlış anladıysam kusura bakma :A :A :A @XanTier @Harunnn60
Spor salonunda bir adam onu daha önce de olmuştu bu başka bana dedi ki ne kadar beyaz tenlisin hayatımda ilk kez bu kadar beyaz ten görüyorum dedi daha önce başka bir adam da böyle demişti ama bu omuzuma falan dokundu. :A

Saçmalama ne İsviçre’si be koskoca Çince harflerle doluydu sonradan kapadılar üstünü. Çin malı o metro. :F

Oradaki Zurich yazısı ne manaya geliyor peki? :D

İzlemem, ben dizi izlemiyorum :A

Hangisi Ankaray mı ? Taksim tramvayından eski olan :A
Dünyada kaç tane Melih var? Ad-soyad olarak dünyada tekim. Boyum zun, yüzüm baby, şeker gibi pamuk gibi insanım. Böylesini asla bulamazsın :A:A:A

Tam da o zamnlarda ben Ankara'da değilim :F

Ya eski halin falan de, yazmaya çalışma Amoureux, her seferinde farklı bir şey çıkıyor ortaya :F Zaten kimse yazamıyor diye değiştirdim geri eski haline :F
Bizde Atacan’la buluşup senin dedikodunu yaparız :A @mrt-06

Kalp kırıcı takılmalar evet. :A

Yeteri kadar abartma kullandım zaten. Daha fazlası artık efsane karakterlerine dönersin. :F Hiç inanasım gelmiyor o müzik dinleyişin hala aklımla adeta müzikle sevişiyordun desem abartma olmaz herhalde, sen o zevki bırakmazsın. :A
Evet, smiley bile koymadan kılıç sokar gibi kalbine laflar söylemişim arada görüyorum :F

Kitap daha da zevkli. Müziği geceleyin sokak lambasıyla aydınlanmış boş sokaklarada dinlemek çok daha zevkli :bhr: Hatta sırf bunun için otobüse binmeyip her gün eve yürüyorum 30 dakika :D

Evet, smiley bile koymadan kılıç sokar gibi kalbine laflar söylemişim arada görüyorum :F

Kitap daha da zevkli. Müziği geceleyin sokak lambasıyla aydınlanmış boş sokaklarada dinlemek çok daha zevkli :bhr: Hatta sırf bunun için otobüse binmeyip her gün eve yürüyorum 30 dakika :D
Birde bayağı aşağılıyordun yani. :F Bazen ben de müzik dinlemek için bir durak erken inerim ya da yolu uzatırım aynıyız. :D