Ben bilmem artık bebeğim gideceğim arkadaşlarım Ankara’da onlar biliyordurAnıtkabir’e gideceksen Anadolu istasyonunda in adı değişti karıştırma. Eski adı Tandoğan.
Ben de gelirim 80 günde devri alem yaparız.
Belki yanlışlıkla dokunmuştur.
Ben bilmem artık bebeğim gideceğim arkadaşlarım Ankara’da onlar biliyordurAnıtkabir’e gideceksen Anadolu istasyonunda in adı değişti karıştırma. Eski adı Tandoğan.
Ben de gelirim 80 günde devri alem yaparız.
Belki yanlışlıkla dokunmuştur.
O nasıl bir düşünce la, sen beni aldattın ben de seni aldatayım geri barışalım?Bence duygusal. Cinsel aldatmanın telafisi olur sende onu başkası ile aldatırsın olur biter ama duygusal aldatma tam salaklar yerine konmaktır hiç bir telafisi yok
Cinsel tabiki. Hayırdır yani kimi kiminle aldatıyorsun? O iş baya terse döner bizim buralarda, iğrenç bir şey. Ha bunun erkeği kızı da yok. Erkektir gitsin kadınla yatsın falan diye bir dünya yok. Seviyorsan her şeyinle seveceksin.
O nasıl bir düşünce la, sen beni aldattın ben de seni aldatayım geri barışalım?
Duygusal aldatmadan kasıt nedir, tam anlayamadım?Diğerinden daha iyi en azından. Hem fiziki olarak hoşuna giden birisi ile yatsan kim ne zararı var. Sıkıntı olmaz bence tabi olmaması daha iyi ama olmaz bence
Duygusal aldatmadan kasıt nedir, tam anlayamadım?
Sırf güzel diye yatacak olunursa ooo.
Ha orası öyle ama onu unutmak daha kolay. Cinsel olayı unutmam imkansız, iğrenç bir şey. Allah kimsenin başına vermesin, kafayı falan yer insan. Namus davası olayları da bundan olur...Bi kalbim iki kişide olması. İkisinede güzel sözler söyleyip ikisiyilede eğlenmek.
Her şey cinsellik değil.
Yada arkadaşların tarafından aldatılmak. Sana destek verecekleri yerde gidip alakasız kişileri desteklemek sırf hit için. Bu da çok salaksın yerine konmaktır. Bana yaşattılar mesela çok korkunç bi iki taraflı oynamak bu.
Ha orası öyle ama onu unutmak daha kolay. Cinsel olayı unutmam imkansız, iğrenç bir şey. Allah kimsenin başına vermesin, kafayı falan yer insan. Namus davası olayları da bundan olur...
O Allah'ın emri zaten her sene bir kandırılma vakası yaşıyoruz 80 Milyon olarak.Şıklarda siyasi aldatılma neden yok. @Harunnn60
Daha kaliteli hizmet için üye oldum ben !
Ayyyyyy ne romantik.. ee sonraSpor salonunda bir adam onu daha önce de olmuştu bu başka bana dedi ki ne kadar beyaz tenlisin hayatımda ilk kez bu kadar beyaz ten görüyorum dedi daha önce başka bir adam da böyle demişti ama bu omuzuma falan dokundu.
Gitsin canım benim noolmus yani ? En azından homofobik olmasından kat kat iyidir.. hem bu devirde bana 1 tane iffet gösterebilir misiniz ki ??homofobik olmayacaz diye @mrt-06 ın iffetimi gitsin ayoll
AA ben de beyaz tenli yım o zaman hadi gel benim ol benim olmasan kime giderim ki ?? :'( beni duymasan kime veririmBen de bembeyaz tenliyim. Bu bi işaret olmalı.
Gören gördü göreceğini Zaten !2 ile 3'ü üstüne alınma sen yine de. Bi gören falan olur utanıtım 😳
Anlamayan ?Neyse ince göndermemi yaptım. Anlayan anlamıştır.