Fav10 ''Gecenin Anketi' / 26.10.2017 / Aldatılma

Duygusal aldatılma mı, cinsel aldatılma mı sizi daha çok yaralar?

• Fikrim yok

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
Anıtkabir’e gideceksen Anadolu istasyonunda in adı değişti karıştırma. :A Eski adı Tandoğan.

Ben de gelirim 80 günde devri alem yaparız. :Z

Belki yanlışlıkla dokunmuştur. :A
aa koluna dokunması birşey olmaz da siz sabahtan beridir kalça kalça derken bende kalçana dokundular sanmıştım başta tövbe estafurullah :F :F :F @Thequeer @XanTier

Oturma izni istiyosan büyük bir şirkette iş bulman yeterli, beni bulaştırma :A
Hemen yan çizgin daha iki sayfa önce tamam demiştin. 😱 Birde onla mı uğraşayım işsizlik maaşı kim bilir kaç sterlindir. :A

aa koluna dokunması birşey olmaz da siz sabahtan beridir kalça kalça derken bende kalçana dokundular sanmıştım başta tövbe estafurullah :F :F :F @Thequeer @XanTier
Yok yahu tövbe, o başka bir muhabbet. :F

Hemen yan çizgin daha iki sayfa önce tamam demiştin. 😱 Birde onla mı uğraşayım işsizlik maaşı kim bilir kaç sterlindir. :A

hhaha aa sıhbetleri bölük bölük gördüğümden baya yanlış anlamışım iyiki sana sormusum cnm :A :A :A

Ya ama o an gaza gelip tamam dedim, şimdi mantıklı düşününce maaşıma ortak olmay akalkarsın diye korktum :A

Ya ama o an gaza gelip tamam dedim, şimdi mantıklı düşününce maaşıma ortak olmay akalkarsın diye korktum :A
Nafaka bile alırım valla. :F

hhaha aa evet soruyuda öyle sormuştum sana yaklasık 1-2 saat önce :F :F :F
Saflığım tutuyor bazen anlamıyorum ben de. .ss

Ya ama ben de öyle sanmıştım. Hayal kırıklığına uğradım şu an :ozur:
Niye mutlu mu olmuştun benim iffetim çizildi diye. :A