5 yıl içinde yapılacak 100 şey listesi:Ben de gelirim 80 günde devri alem yaparız.
- Atacan'la 80 günde devri aelm
- Evlen
- Boşan
5 yıl içinde yapılacak 100 şey listesi:Ben de gelirim 80 günde devri alem yaparız.
Haykırdım gece gece. Üçünün de benle alakalı olması.5 yıl içinde yapılacak 100 şey listesi:
- Atacan'la 80 günde devri aelm
- Evlen
- Boşan
2 ile 3'ü üstüne alınma sen yine de. Bi gören falan olur utanıtım 😳Haykırdım gece gece. Üçünün de benle alakalı olması.
Kağıt üstünde dedik ya gerçek değil sadece oturma iznim için. .ss2 ile 3'ü üstüne alınma sen yine de. Bi gören falan olur utanıtım 😳
Oturma izni istiyosan büyük bir şirkette iş bulman yeterli, beni bulaştırmaKağıt üstünde dedik ya gerçek değil sadece oturma iznim için. .ss
aa koluna dokunması birşey olmaz da siz sabahtan beridir kalça kalça derken bende kalçana dokundular sanmıştım başta tövbe estafurullah @Thequeer @XanTierAnıtkabir’e gideceksen Anadolu istasyonunda in adı değişti karıştırma. Eski adı Tandoğan.
Ben de gelirim 80 günde devri alem yaparız.
Belki yanlışlıkla dokunmuştur.
Hemen yan çizgin daha iki sayfa önce tamam demiştin. 😱 Birde onla mı uğraşayım işsizlik maaşı kim bilir kaç sterlindir.Oturma izni istiyosan büyük bir şirkette iş bulman yeterli, beni bulaştırma
Yok yahu tövbe, o başka bir muhabbet.
hhaha aa sıhbetleri bölük bölük gördüğümden baya yanlış anlamışım iyiki sana sormusum cnmHemen yan çizgin daha iki sayfa önce tamam demiştin. 😱 Birde onla mı uğraşayım işsizlik maaşı kim bilir kaç sterlindir.
Sen bayağı taciz ettiler diye anlamışsın ablacım.hhaha aa sıhbetleri bölük bölük gördüğümden baya yanlış anlamışım iyiki sana sormusum cnm
Ya ama o an gaza gelip tamam dedim, şimdi mantıklı düşününce maaşıma ortak olmay akalkarsın diye korktumHemen yan çizgin daha iki sayfa önce tamam demiştin. 😱 Birde onla mı uğraşayım işsizlik maaşı kim bilir kaç sterlindir.
hhaha aa evet soruyuda öyle sormuştum sana yaklasık 1-2 saat önceSen bayağı taciz ettiler diye anlamışsın ablacım.
Nafaka bile alırım valla.Ya ama o an gaza gelip tamam dedim, şimdi mantıklı düşününce maaşıma ortak olmay akalkarsın diye korktum
Saflığım tutuyor bazen anlamıyorum ben de. .sshhaha aa evet soruyuda öyle sormuştum sana yaklasık 1-2 saat önce
Niye mutlu mu olmuştun benim iffetim çizildi diye.Ya ama ben de öyle sanmıştım. Hayal kırıklığına uğradım şu an
sen @mrt-06 ın tacize uğramasından hazmı alıyorsunYa ama ben de öyle sanmıştım. Hayal kırıklığına uğradım şu an
İngiltere'de nafaka olayları nasıl oluyor araştırmak lazım. Gönüllü boşanma olacak sonuçtaNafaka bile alırım valla.
Yarın görürler.
Niye mutlu mu olmuştun benim iffetim çizildi diye.
Atacan'a gelen her zarar bana zevk veriyor. Bu çok farklı bir durum
Senin tarafınca gönüllü o, ben çeşitli oyunlar yapıp paramı koparacam senden.İngiltere'de nafaka olayları nasıl oluyor araştırmak lazım. Gönüllü boşanma olacak sonuçta
Yarın görürler.
hhaha ayy hadi ben yatıyorum çok bile kaldımAtacan'a gelen her zarar bana zevk veriyor. Bu çok farklı bir durum
Senin tarafınca gönüllü o, ben çeşitli oyunlar yapıp paramı koparacam senden.
O zaman ben de biraz oyun oynayayım yatmadan önce, sonra da MS'ye bakarımhhaha ayy hadi ben yatıyorum çok bile kaldım
cicili bicili rüyalar sizlere