Fav10 ''Gecenin Anketi' / 26.10.2017 / Aldatılma

Duygusal aldatılma mı, cinsel aldatılma mı sizi daha çok yaralar?

• Fikrim yok

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
Spor salonunda bir adam onu daha önce de olmuştu bu başka bana dedi ki ne kadar beyaz tenlisin hayatımda ilk kez bu kadar beyaz ten görüyorum dedi daha önce başka bir adam da böyle demişti ama bu omuzuma falan dokundu. :A
tövbe bismillah 😱😱😱 @Yiğitt @Thequeer @Ahmed @GAY1i bunların takıldığı spor salonuna gidiyorsun sanırım orayı değiştir :A :A :A @Harunnn60 @XanTier
Ben de bembeyaz tenliyim. Bu bi işaret olmalı. (b)

O huyum değişmedi ama hala :A 😎
Sadece bir durak mı? Ben 8 duraklık mesafeyi yürüyorum :A
Şimdi şakayla karışık yapıyorsun eskiden düşmanın gibi yapıyordun. :F

Bunu yarıştırıyorsan ben de Kızılay’dan Emek’e yürümüştüm. :A

Hahahahaha :F :F Ben kendimi onun İçin feda ederdim de esmer tenliyim. Bu arada bu eşsiz spor salonuna bir ara teşrif etmeyi isterim :A @mrt-06
O da Çayyolu. :F

Bebeğim saçmalama gurur bu gurur. Onlar bile beğendiyse kadınlar hayli hayli beğenir iyi tarafından bakmaya çalış, ama çokta kaptırmadan :A
Teşekkürler canım. Pozitif yorumları severim. :Z

Ohooo. Bak burada da yendim seni. 😎 Ben Kızılay'dan taa eve yürümüştüm 1 saat 50 dakikada :F

Teşekkürler canım. Pozitif yorumları severim. :Z
Bu çayyolu hangisi tam olarak onun metrosu yeni değil miydi ? (b) Şu en uzağa giden metro mu :A Demekki çay yolunda keramet var :A
Rica ederim bebeğim pozitif insanlara hep pozitif yorumlar :bhr:

Genelde ne haliniz varsa görün yiyin birbirinizi tarzı felsefeyle yaklaştığım için her konuya o damarın zararını görmüyorum :A:A
Bu damarını tutturan Kerimcan Durmaz ve onun tarzı eşcinseller. Açıkcası benim bile onları görünce tutmuyor değil ama asıl eşcinseller çok daha farklı. Buna neden böyle bir yorumla karşılık verdim bilmiyorum ama günlerdir forumda bunu söylemek istiyordum konusu gelmişken yazayım :A

Ohooo. Bak burada da yendim seni. 😎 Ben Kızılay'dan taa eve yürümüştüm 1 saat 50 dakikada :F
Zaten yazarken kesin daha uzağını yürümüştür dedim, şaşırmadım. :F Yarın İstanbul’a yürüyorum hadi bakalım. :A

Bu çayyolu hangisi tam olarak onun metrosu yeni değil miydi ? (b) Şu en uzağa giden metro mu :A Demekki çay yolunda keramet var :A
Rica ederim bebeğim pozitif insanlara hep pozitif yorumlar :bhr:
4 tane metro ağı var canım, biri Batıkent - Kızılay / Kızılay - AŞTİ / Kızılay - Çayyolu / Batıkent - Sincan. Şimdi Atatürk Kültür Merkezi’ne de açıldı. Yani En uzağa giden Sincan diyebilirim eğer merkezi baz alırsak. :A Çayyolu lüks yeri zaten o taraflar milletvekili tarafı. :A

Zaten yazarken kesin daha uzağını yürümüştür dedim, şaşırmadım. :F Yarın İstanbul’a yürüyorum hadi bakalım. :A

4 tane metro ağı var canım, biri Batıkent - Kızılay / Kızılay - AŞTİ / Kızılay - Çayyolu / Batıkent - Sincan. Şimdi Atatürk Kültür Merkezi’ne de açıldı. Yani En uzağa giden Sincan diyebilirim eğer merkezi baz alırsak. :A Çayyolu lüks yeri zaten o taraflar milletvekili tarafı. :A
Genelde geldiğimde Kızılay’ı kullandığım İçin pek bilmiyorum kanka diğerlerini :A Keçiören metrosunu kullanmıştım oda yarım yamalak birşeydi 1 asır sürdü yapımı onuda eline yüzüne bulaştırmışlar :D
Tam benim yerim oralar bide bu Tunalı Hilmi var sanırım elitlique olan :A

Genelde geldiğimde Kızılay’ı kullandığım İçin pek bilmiyorum kanka diğerlerini :A Keçiören metrosunu kullanmıştım oda yarım yamalak birşeydi 1 asır sürdü yapımı onuda eline yüzüne bulaştırmışlar :D
Tam benim yerim oralar bide bu Tunalı Hilmi var sanırım elitlique olan :A
Anıtkabir’e gideceksen Anadolu istasyonunda in adı değişti karıştırma. :A Eski adı Tandoğan.

İngiltere'ye bisikletle gideceğimi söyleimş miydim? Söylemedim sanırım. Avrupa düz memleket sonuçta :A:A
Ben de gelirim 80 günde devri alem yaparız. :Z

Bir kadın gözüyle söyleyebilirimki cnm olayı annene anlatırsan kesinlikle seni oraya bir daha yollamaz :A :A :A @Harunnn60 @XanTier @Thequeer
Belki yanlışlıkla dokunmuştur. :A