Vagonun sonunda bir yerlerde yazıyorÖyle bir yazı hiç görmedim neresinde yazıyor ki.
Vagonun sonunda bir yerlerde yazıyorÖyle bir yazı hiç görmedim neresinde yazıyor ki.
homofobik olmayacaz diye @mrt-06 ın iffetimi gitsin ayollBebeğim bize hep destek tam destek veriyor
Ay bide bu homofobik haliyle yöneticiliğe başvurmuş hemen bir şart gelmeli homofobik olan yönetici olamasın
O huyum değişmedi ama hala 😎Birde bayağı aşağılıyordun yani. Bazen ben de müzik dinlemek için bir durak erken inerim ya da yolu uzatırım aynıyız.
Hahahahaha Ben kendimi onun İçin feda ederdim de esmer tenliyim. Bu arada bu eşsiz spor salonuna bir ara teşrif etmeyi isterim @mrt-06homofobik olmayacaz diye @mrt-06 ın iffetimi gitsin ayoll
Gerçekten görmedim ama teeee Sincan’da okurken bunun lafı dönüyordu metro Çin malı diye oradaki metroda aynı. Araştırırsan Çin malı olduğunu göreceksin.Vagonun sonunda bir yerlerde yazıyor
Bebeğim saçmalama gurur bu gurur. Onlar bile beğendiyse kadınlar hayli hayli beğenir iyi tarafından bakmaya çalış, ama çokta kaptırmadanAma haklı @Çiğdem- şimdi psikolojim bozuldu.
Spor salonunda bir adam onu daha önce de olmuştu bu başka bana dedi ki ne kadar beyaz tenlisin hayatımda ilk kez bu kadar beyaz ten görüyorum dedi daha önce başka bir adam da böyle demişti ama bu omuzuma falan dokundu.
Ben de bembeyaz tenliyim. Bu bi işaret olmalı.
Şimdi şakayla karışık yapıyorsun eskiden düşmanın gibi yapıyordun.O huyum değişmedi ama hala 😎
Sadece bir durak mı? Ben 8 duraklık mesafeyi yürüyorum
O da Çayyolu.Hahahahaha Ben kendimi onun İçin feda ederdim de esmer tenliyim. Bu arada bu eşsiz spor salonuna bir ara teşrif etmeyi isterim @mrt-06
Teşekkürler canım. Pozitif yorumları severim.Bebeğim saçmalama gurur bu gurur. Onlar bile beğendiyse kadınlar hayli hayli beğenir iyi tarafından bakmaya çalış, ama çokta kaptırmadan
Ohooo. Bak burada da yendim seni. 😎 Ben Kızılay'dan taa eve yürümüştüm 1 saat 50 dakikadaŞimdi şakayla karışık yapıyorsun eskiden düşmanın gibi yapıyordun.
Bunu yarıştırıyorsan ben de Kızılay’dan Emek’e yürümüştüm.
O da Çayyolu.
Bu çayyolu hangisi tam olarak onun metrosu yeni değil miydi ? Şu en uzağa giden metro mu Demekki çay yolunda keramet varŞimdi şakayla karışık yapıyorsun eskiden düşmanın gibi yapıyordun.
Bunu yarıştırıyorsan ben de Kızılay’dan Emek’e yürümüştüm.
O da Çayyolu.
Teşekkürler canım. Pozitif yorumları severim.
İçimde engel olamadığım homofobik bir damar var, olmamış atmadan duramadımBebeğim saçmalama gurur bu gurur. Onlar bile beğendiyse kadınlar hayli hayli beğenir iyi tarafından bakmaya çalış, ama çokta kaptırmadan
Bende beni kıskandın sandım O damarı koparıp atıcaz kanka zamanlaİçimde engel olamadığım homofobik bir damar var, olmamış atmadan duramadım
Bir kadın gözüyle söyleyebilirimki cnm olayı annene anlatırsan kesinlikle seni oraya bir daha yollamaz @Harunnn60 @XanTier @ThequeerAma haklı @Çiğdem- şimdi psikolojim bozuldu.
Genelde ne haliniz varsa görün yiyin birbirinizi tarzı felsefeyle yaklaştığım için her konuya o damarın zararını görmüyorumBende beni kodlandın sandım O damarı koparıp atıcaz kanka zamanla
Bu damarını tutturan Kerimcan Durmaz ve onun tarzı eşcinseller. Açıkcası benim bile onları görünce tutmuyor değil ama asıl eşcinseller çok daha farklı. Buna neden böyle bir yorumla karşılık verdim bilmiyorum ama günlerdir forumda bunu söylemek istiyordum konusu gelmişken yazayımGenelde ne haliniz varsa görün yiyin birbirinizi tarzı felsefeyle yaklaştığım için her konuya o damarın zararını görmüyorum
Zaten yazarken kesin daha uzağını yürümüştür dedim, şaşırmadım. Yarın İstanbul’a yürüyorum hadi bakalım.Ohooo. Bak burada da yendim seni. 😎 Ben Kızılay'dan taa eve yürümüştüm 1 saat 50 dakikada
4 tane metro ağı var canım, biri Batıkent - Kızılay / Kızılay - AŞTİ / Kızılay - Çayyolu / Batıkent - Sincan. Şimdi Atatürk Kültür Merkezi’ne de açıldı. Yani En uzağa giden Sincan diyebilirim eğer merkezi baz alırsak. Çayyolu lüks yeri zaten o taraflar milletvekili tarafı.Bu çayyolu hangisi tam olarak onun metrosu yeni değil miydi ? Şu en uzağa giden metro mu Demekki çay yolunda keramet var
Rica ederim bebeğim pozitif insanlara hep pozitif yorumlar
Genelde geldiğimde Kızılay’ı kullandığım İçin pek bilmiyorum kanka diğerlerini Keçiören metrosunu kullanmıştım oda yarım yamalak birşeydi 1 asır sürdü yapımı onuda eline yüzüne bulaştırmışlarZaten yazarken kesin daha uzağını yürümüştür dedim, şaşırmadım. Yarın İstanbul’a yürüyorum hadi bakalım.
4 tane metro ağı var canım, biri Batıkent - Kızılay / Kızılay - AŞTİ / Kızılay - Çayyolu / Batıkent - Sincan. Şimdi Atatürk Kültür Merkezi’ne de açıldı. Yani En uzağa giden Sincan diyebilirim eğer merkezi baz alırsak. Çayyolu lüks yeri zaten o taraflar milletvekili tarafı.
İngiltere'ye bisikletle gideceğimi söyleimş miydim? Söylemedim sanırım. Avrupa düz memleket sonuçtaZaten yazarken kesin daha uzağını yürümüştür dedim, şaşırmadım. Yarın İstanbul’a yürüyorum hadi bakalım.
Anıtkabir’e gideceksen Anadolu istasyonunda in adı değişti karıştırma. Eski adı Tandoğan.Genelde geldiğimde Kızılay’ı kullandığım İçin pek bilmiyorum kanka diğerlerini Keçiören metrosunu kullanmıştım oda yarım yamalak birşeydi 1 asır sürdü yapımı onuda eline yüzüne bulaştırmışlar
Tam benim yerim oralar bide bu Tunalı Hilmi var sanırım elitlique olan
Ben de gelirim 80 günde devri alem yaparız.İngiltere'ye bisikletle gideceğimi söyleimş miydim? Söylemedim sanırım. Avrupa düz memleket sonuçta
Belki yanlışlıkla dokunmuştur.Bir kadın gözüyle söyleyebilirimki cnm olayı annene anlatırsan kesinlikle seni oraya bir daha yollamaz @Harunnn60 @XanTier @Thequeer