Fav10 ''Gecenin Anketi' / 26.10.2017 / Aldatılma

Duygusal aldatılma mı, cinsel aldatılma mı sizi daha çok yaralar?

• Fikrim yok

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
Daha bugün Türk sanat müziği konseri verdim, benim beynim çok farklı işliyor yarı hayal dünyasında yaşıyorum, o yüzden ölümeme kadar beklemen lazım. :A @Çiğdem-
Ölmeni bekleyemem benden çok yaşarsın sen kesin :D Ama İngiltere'ye gittiğimde seni misafir olarak evime kabul ettiğim gün anlatıcam bunları elimde puro ile şarabımı yudumlarken :A:A

İşte bu yüzde metroda yanına gelmiyorum. :F
İşte bu yüzde metroda yanına gelmiyorum. :F
Ben otururken gel bari :F
Yoksa yine mi gördün? BEn bakmayı bıraktım bir iki hafta önce :D

Ölmeni bekleyemem benden çok yaşarsın sen kesin :D Ama İngiltere'ye gittiğimde seni misafir olarak evime kabul ettiğim gün anlatıcam bunları elimde puro ile şarabımı yudumlarken :A:A

Sanmıyorum her şeyi çok kafaya takan bir insanım ömrüm fazla olmaz. :X Zaten yurt dışına gider gitmez davetiye göndereceksin ki ben de bu sayede yurt dışına kapak atabiliyim. :A

Yok geçen seneden bahsediyorum. :A

Yaa Allah'ın 160 boylusundan mı korkucam? Serçe parmağımın ucuyla bile yenerim. Yenmeme ihtimalim bu forumu bırakma ihtimalimden daha düşük :A:A
Hahaha haykırdım. :F

Ah bu sosyal medya. :A
tamam boy avantajın var doğru ama @mrt-06 a baksana tosbağa kafalı birşey :F boşuna spor yapmamış bizide hafife almayın :A :A :A @Harunnn60
rakip-boksorler-restoranda-karsilasti-tabak-canaklar-havada-ucustu_7663942-2310_1200x630.jpg

Sanmıyorum her şeyi çok kafaya takan bir insanım ömrüm fazla olmaz. :X Zaten yurt dışına gider gitmez davetiye göndereceksin ki ben de bu sayede yurt dışına kapak atabiliyim. :A
İş başvurusu yapacağın bir şirkete direk referans olarak ver, beni İngiltere'nin en ünlü mühendislerinden olacağım için direkt olarak işi kapar yerleşirsin. 1 Sterlin 5 TL, düşünsene asgari ücretle bile efsane bir parayla dönersin Türkiye'ye :A:A

Bu soruya Atacan cevap versin :A:A @mrt-06

Yalnız @XanTier bu adamdan da uzun ben metroda gördüm birkaç kez canlı olarak, dev gibiydi ya da ben kısayım diye bana öyle geldi diycem ama metronun tavanına kafası geliyordu. :A @Harunnn60
@XanTier le neden konuşmadın cnm madem tanıyıp görüyorsun seni çiğneyecek hali yokya önüne bakıyordur herhalde :A :A :A

İş başvurusu yapacağın bir şirkete direk referans olarak ver, beni İngiltere'nin en ünlü mühendislerinden olacağım için direkt olarak işi kapar yerleşirsin. 1 Sterlin 5 TL, düşünsene asgari ücretle bile efsane bir parayla dönersin Türkiye'ye :A:A

Bu soruya Atacan cevap versin :A:A @mrt-06
Niye geri dönüyormuşum ki senle evlenip oturma izni alacam sonra boşanırız. :A Plana bak kendime hayret etttim şuan. :F

Ben diyim 2 metre sen de 3. :A @Harunnn60

@XanTier le neden konuşmadın cnm madem tanıyıp görüyorsun seni çiğneyecek hali yokya önüne bakıyordur herhalde :A :A :A
Ne biliyim heyecanlandım ya yıllardır konuşuyoruz gidip ne diyim şimdi. :F @XanTier

Yalnız @XanTier bu adamdan da uzun ben metroda gördüm birkaç kez canlı olarak, dev gibiydi ya da ben kısayım diye bana öyle geldi diycem ama metronun tavanına kafası geliyordu. :A @Harunnn60
Ama o doğru, metronun tavanının alçak olduğu yerler var, orada neredeye değiyor kafam. Çok zor bir hayatım var @Harunnn60 :(