Fikrin ne o onu söyleYani cinsel daha kötü elbette, ama kimle aldattığına da bağlı bu
Fikrim bu, söyledim ya? Oyumu da kullandımFikrin ne o onu söyle
Kiminle aldattığı senin için neden önemli MeloFikrim bu, söyledim ya? Oyumu da kullandım
Ultra yakışıklı birisiyle aldatırsa hak veririm kızaKiminle aldattığı senin için neden önemli Melo
Ölüm var ölüm...Erkeğin kadını cinsel olarak aldatması normalken duygusal olarak aldatması daha kötü ve daha sadakatsızcadır. Kadının ise hem duygusal hem cinsel ama ağırlıklı olarak cinsel açıdan aldatması daha kötüdür ve kabul edilemez. Erkeğin evrimsel doğasında çok eşlilik gerçeği var, kadının ise tek. O yüzden erkeğin gözü genelde dışarıda olur, kadın ise tek bir erkeğe sabit kalır.
Ama neticede hayvansı güdülerle hareket etme çağı kapandı. İnsanca, daha insanca yaşamak için bir takım kurallara uymak gerek. Eğer ortada bir sevgi bir sadakat varsa ne erkek ne kadının duygusal ya da cinsel aldatması pek kabul edilemez...
Aklıma espri geldi de boşver.Ultra yakışıklı birisiyle aldatırsa hak veririm kıza
Bu nasıl bir zihniyettir ya, kınıyorum!Ultra yakışıklı birisiyle aldatırsa hak veririm kıza
Gecenin bu saatinde yorgun argın eve gelmiş Melo'nun duymak isteyip keyfini yerine getirecek türdense boşvermeAklıma espri geldi de boşver.
Yakışıklı olmayanlar kendini belli ediyor hemenBu nasıl bir zihniyettir ya, kınıyorum!
Bir daha ki buluşmanızda beni de aranıza alırsanız affederim tabi.Gecenin bu saatinde yorgun argın eve gelmiş Melo'nun duymak isteyip keyfini yerine getirecek türdense boşverme
Yakışıklı olmayanlar kendini belli ediyor hemen
Beni beğenenler var mrt-06 Fun Clup üyeleri, bak sayıyorum; @Çiğdem- @denizz19 @vadikızı @Ahmed @Harunnn60 @MasacRE-. Teşekkürler fanlarım burdan tekrardan sevgiler sizlere. 😳Gecenin bu saatinde yorgun argın eve gelmiş Melo'nun duymak isteyip keyfini yerine getirecek türdense boşverme
Yakışıklı olmayanlar kendini belli ediyor hemen
Sabahtan beri kalçamı konuşuyor.Özellikle deniz fanlığı aşmış durumda geçen gün kalçası üzerine konuşuyorlardı @XanTier
Elleri görelim 😎 @Çiğdem- @XanTier @Tolstoyevski
Hala mı ? 😱 Benim Ayaklarıma da güzel ayaklar dedi, nasıl bir tehlikenin içinde olduğumuzun farkında mısın bebişim @denizz19Sabahtan beri kalçamı konuşuyor.
Pek keyfimi yerine getiren türden değilmişBir daha ki buluşmanızda beni de aranıza alırsanız affederim tabi.
Özellikle deniz fanlığı aşmış durumda geçen gün kalçası üzerine konuşuyorlardı @XanTier
Offf, bu muhabbeti kaçırmayı hiç istemezdim. Çok üzüldümSabahtan beri kalçamı konuşuyor.
Ayaklara da mı şey etti birde siz buluşacaktınız demi.Hala mı ? 😱 Benim Ayaklarıma da güzel ayaklar dedi, nasıl bir tehlikenin içinde olduğumuzun farkında mısın bebişim @denizz19