Düşünsene destere geliyormuş sizin elektirik kontağını bozuyormuş.Hhaha aa şeyyy o kızın kaçırılma şeyi bizde o sayılarda olacaz korkutma bizi ayoll
ışık kaçmaz inş 😱😱😱
Fikir Cambazı.Rakip program kim![]()
Düşünsene destere geliyormuş sizin elektirik kontağını bozuyormuş.Hhaha aa şeyyy o kızın kaçırılma şeyi bizde o sayılarda olacaz korkutma bizi ayoll
ışık kaçmaz inş 😱😱😱
Fikir Cambazı.Rakip program kim![]()
hhaha aa onun zaten gelmesini bekliyorum bugün adresimi bulup buraya gelmeyede kalkısırmı kalıksıır vllaDüşünsene destere geliyormuş sizin elektirik kontağını bozuyormuş.
Fikir Cambazı.![]()
Düşünsene destere geliyormuş sizin elektirik kontağını bozuyormuş.
Fikir Cambazı.![]()
Kız kıza parti yaparsınız işte destere'den zarar gelmez aslında.hhaha aa onun zaten gelmesini bekliyorum bugün adresimi bulup buraya gelmeyede kalkısırmı kalıksıır vlla![]()
Boşver yapılan yorum silinmez.O programı okumuyor bile. Yaptığım yorumları silsem mi etki etmesin reytinge![]()
Kız kıza parti yaparsınız işte destere'den zarar gelmez aslında.
Boşver yapılan yorum silinmez.![]()
bu harikanında bir katkısı varmı yanı beğeni beğeniler listesine sokuyor en azından harika ne işe yarıyorkı konularda cnmKız kıza parti yaparsınız işte destere'den zarar gelmez aslında.
Boşver yapılan yorum silinmez.![]()
Gerek yok bence kalsın.Ben silerim. Silersem düşer dimi reytingi çünkü okumadım.![]()
Harikanın reytinge katkısı beğeniden daha fazla.bu harikanında bir katkısı varmı yanı beğeni beğeniler listesine sokuyor en azından harika ne işe yarıyorkı konularda cnm![]()
Gerek yok bence kalsın.
Harikanın reytinge katkısı beğeniden daha fazla.![]()
aaa reytinge katkısı oldunu bilmiyordum demek oyüzden @Aserat @MayısKralı gülmeyi harika yap diyorlardı iyiki yapmamışım ozamanGerek yok bence kalsın.
Harikanın reytinge katkısı beğeniden daha fazla.![]()
Bunu Yılan Yedili'de işleyiyim.Sildim.![]()
Gerçekten bilmiyor muydun bunca zamandır. 😱aaa reytinge katkısı oldunu bilmiyordum demek oyüzden @Aserat @MayısKralı gülmeyi harika yap diyorlardı iyiki yapmamışım ozaman![]()
![]()
![]()
Bunu Yılan Yedili'de işleyiyim.
Gerçekten bilmiyor muydun bunca zamandır. 😱
Hhaha yok cnmBunu Yılan Yedili'de işleyiyim.
Gerçekten bilmiyor muydun bunca zamandır. 😱
Ben de 73 yazdım cevap verirken artıyor böyle.Adam tek başına 77 yorum yapmış.😱
Artık bundan sonra dikkat edersin ablacım.Hhaha yok cnmeskiden tek ben harika atıyordum zaten diğerleri beğeni atıyordu son zamanda baktım herkes harika istiyor özelliğim kalmamaya baslamıstı merak ediyordum
![]()
ben zaten içimden gelerek hep harika atıyordum yürüyen ölülere rica micayla değilBen de 73 yazdım cevap verirken artıyor böyle.
Artık bundan sonra dikkat edersin ablacım.![]()
Teşekkürler.ben zaten içimden gelerek hep harika atıyordum yürüyen ölülere rica micayla değil![]()
![]()
![]()
Reytinge katkısı olmadını bilerek atıyordum diğer programlara biraz cimri davranayım artık ozaman
Çok uzun. Biraz konudan bahset.
Nasıl anlatayım şimdi 18 bölümü o zaman gelecek yaz boş zamanlarında başlarsın.Çok uzun. Biraz konudan bahset.![]()