Huyum kurusun yakalamışken bırakmam.ne diyeceğini tahmin ederek geldim baktım![]()
![]()
![]()
Huyum kurusun yakalamışken bırakmam.ne diyeceğini tahmin ederek geldim baktım![]()
![]()
![]()
Akşama annem geliyor umarım geç saate uzamaz eğer online değilsem hemen başkasına yönlendir ablam.
Sezon finalini bekle asıl O'nun ters köşesi o zaman.Emeğine sağlık. @mrt-06
"O" büyük bir ters köşe oldu herkese.@Billy Kane ve @Aserat'in çekişmesi güldürdü istemsizce.
@xBUGRAx'in Fox türküleri efsane.
İyi hoş her şey de aşkoomla benim cephe bi duruldu. @sokak sanati Nerede o eski şehvet, entrika?![]()
Okurken güldürdü o kısım, izlerken gözlerimi kısabilirdim o kesim sahnesinde.Akşama annem geliyor umarım geç saate uzamaz eğer online değilsem hemen başkasına yönlendir ablam.
Sezon finalini bekle asıl O'nun ters köşesi o zaman.Niye güldün ki oraya. 😱
Tatlııııım.ne diyeceğini tahmin ederek geldim baktım![]()
![]()
![]()
Neyse özele de bak konular birikti, bir an hiç dönmeyeceksin sandım.Okurken güldürdü o kısım, izlerken gözlerimi kısabilirdim o kesim sahnesinde.
Tatlııııım.![]()
![]()
Hiç dönemeceyeceğim günlerde yakın...Neyse özele de bak konular birikti, bir an hiç dönmeyeceksin sandım.![]()
Gelmeme hitimalin varsa haruna söyliyeyim ozaman cnm sağlama alalımAkşama annem geliyor umarım geç saate uzamaz eğer online değilsem hemen başkasına yönlendir ablam.
Sezon finalini bekle asıl O'nun ters köşesi o zaman.Niye güldün ki oraya. 😱
Öyle deme yine de.Hiç dönemeceyeceğim günlerde yakın...
Hiçbir şey kesin değil bilmiyorum.Gelmeme hitimalin varsa haruna söyliyeyim ozaman cnm sağlama alalım
ama yarına güzel bir kutlama mesajı hediyemi isterim![]()
Faceye girmişken haruna diyeyim ozaman cnm senide şıkıştırmıyayım annen geliyormuş kendini şıkıştırma gelememe durumuna lkarşım kutlamanda yeterÖyle deme yine de.
Hiçbir şey kesin değil bilmiyorum.![]()
Teşekkürler ablacım akşam birde YÖ var.Faceye girmişken haruna diyeyim ozaman cnm senide şıkıştırmıyayım annen geliyormuş kendini şıkıştırma gelememe durumuna lkarşım kutlamanda yeter![]()
22:00 yayınla 12 kadar etkisi gider ama sen forumda akşam olmucan bence bunuda yarına ertele hem annen var hem doğum günüm var buda bayram gibi güme gitmesinTeşekkürler ablacım akşam birde YÖ var.![]()
2 gündür erteliyorum bir daha ertiliyim bari.22:00 yayınla 12 kadar etkisi gider ama sen forumda akşam olmucan bence bunuda yarına ertele hem annen var hem doğum günüm var buda bayram gibi güme gitmesin![]()
22:00 yayınlasan olurdu 12 kadar 2 saat uzun süre ama forumda olmazsın büyük hitimalle gelirsende annenden dolayı geç gelirsin görünüyor açmışken konunun başında beklemen lazım2 gündür erteliyorum bir daha ertiliyim bari.![]()
Olmadı bu hafta es geçeriz.22:00 yayınlasan olurdu 12 kadar 2 saat uzun süre ama forumda olmazsın büyük hitimalle gelirsende annenden dolayı geç gelirsin görünüyor açmışken konunun başında beklemen lazım
gerçi yarın akşamda ben olmucam gündüz olucamama diğer gün katkı veririm ahh sen dün akşam açacaktın en uyugn zamandı cnm
![]()
Sen oku da yeter.
Yaz başından beri çürüdüm gelme bu saatten sonra
Yalnız bırakmak olmaz yine de.Yaz başından beri çürüdüm gelme bu saatten sonra![]()