TVen Yürüyen Ölüler 17. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
seni kıskanmaz sanırım cnm :F @Harunnn60 ın derdi @destere ile hele birde yarın foruma gelirse :A :A :A
Akşama annem geliyor umarım geç saate uzamaz eğer online değilsem hemen başkasına yönlendir ablam. :A

Emeğine sağlık. @mrt-06 :X

"O" büyük bir ters köşe oldu herkese. :A @Billy Kane ve @Aserat'in çekişmesi güldürdü istemsizce. :F

@xBUGRAx'in Fox türküleri efsane. :X

İyi hoş her şey de aşkoomla benim cephe bi duruldu. @sokak sanati Nerede o eski şehvet, entrika? :ppp:
Sezon finalini bekle asıl O'nun ters köşesi o zaman. :A Niye güldün ki oraya. 😱

Akşama annem geliyor umarım geç saate uzamaz eğer online değilsem hemen başkasına yönlendir ablam. :A

Sezon finalini bekle asıl O'nun ters köşesi o zaman. :A Niye güldün ki oraya. 😱
Gelmeme hitimalin varsa haruna söyliyeyim ozaman cnm sağlama alalım :A

ama yarına güzel bir kutlama mesajı hediyemi isterim :A

2 gündür erteliyorum bir daha ertiliyim bari. :F
22:00 yayınlasan olurdu 12 kadar 2 saat uzun süre ama forumda olmazsın büyük hitimalle gelirsende annenden dolayı geç gelirsin görünüyor açmışken konunun başında beklemen lazım :F

gerçi yarın akşamda ben olmucam gündüz olucam :A ama diğer gün katkı veririm ahh sen dün akşam açacaktın en uyugn zamandı cnm :F

22:00 yayınlasan olurdu 12 kadar 2 saat uzun süre ama forumda olmazsın büyük hitimalle gelirsende annenden dolayı geç gelirsin görünüyor açmışken konunun başında beklemen lazım :F

gerçi yarın akşamda ben olmucam gündüz olucam :A ama diğer gün katkı veririm ahh sen dün akşam açacaktın en uyugn zamandı cnm :F
Olmadı bu hafta es geçeriz. :F