TVen Yürüyen Ölüler 17. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mekanda ki kişinin ozan çıkması Çiğdem destere dizikolik sokak sanati için sürpriz oldu,Dosi Bully nin xantier ile konuşup olanları anlamasiyla bakalım durumlar nasıl olacak.Ozan destere diyaloğu ,Buğra nin da şarkısı oldukça komikti, bölüm sonunda dizikolik ile sokak sanati konuşmasında bakalım sokak sanati dediğini uygulayacak mı? İyi bir bölüm olmuş emeğine sağlık @mrt-06 bakalım dizinin öbür bölümleri nasıl olacak:)

Mekanda ki kişinin ozan çıkması Çiğdem destere dizikolik sokak sanati için sürpriz oldu,Dosi Bully nin xantier ile konuşup olanları anlamasiyla bakalım durumlar nasıl olacak.Ozan destere diyaloğu ,Buğra nin da şarkısı oldukça komikti, bölüm sonunda dizikolik ile sokak sanati konuşmasında bakalım sokak sanati dediğini uygulayacak mı? İyi bir bölüm olmuş emeğine sağlık @mrt-06 bakalım dizinin öbür bölümleri nasıl olacak:)
Teşekkürler. :D Bu akşamki bölüme de bekliyorum. :Z

Birde bölüme kalbi eksik etmeyelim. :A

Ayy belki ölürsün :F Saf saf anlatıyorum. :A

Aman fazla dağıtmayın. Alkol de olacak mı? :A
aaa yok benim olduğum yerde alkol sigara olmaz :A :A :A

öyle kız kıza takılıcaz pijama partisi gibi :F bizde genelde yatılı kalan 2 kız oluyor onlar kalacak yine yılbasındada kalmıslardı :F

@sokak sanati beğeniyi harika olarak değiştir, rakip program fena çalışıyor. :A

Hikayemde ki heyecan bitti gibi ölsemde olur:F
3. sezonun ilk bölümünü okuduktan sonra buna karar ver bence. :D

aaa yok benim olduğum yerde alkol sigara olmaz :A :A :A

öyle kız kıza takılıcaz pijama partisi gibi :F bizde genelde yatılı kalan 2 kız oluyor onlar kalacak yine yılbasındada kalmıslardı :F
Sen böyle deyince aklıma hep Pretty Little Liars'ın ilk bölümü geliyor pijama partisi. :F

@sokak sanati beğeniyi harika olarak değiştir, rakip program fena çalışıyor. :A

3. sezonun ilk bölümünü okuduktan sonra buna karar ver bence. :D

Sen böyle deyince aklıma hep Pretty Little Liars'ın ilk bölümü geliyor pijama partisi. :F
Hhaha aa şeyyy o kızın kaçırılma şeyi bizde o sayılarda olacaz korkutma bizi ayoll
ışık kaçmaz inş 😱😱😱