Mezarda okumak zor oluyor Yer sıkışık @Çiğdem-
Örnek senarist ayoll oyuncusunu toprak altında bile yalnız bırakmıyorYalnız bırakmak olmaz yine de.
Mezarda okumak zor oluyor Yer sıkışık @Çiğdem-
Örnek senarist ayoll oyuncusunu toprak altında bile yalnız bırakmıyorYalnız bırakmak olmaz yine de.
Kıymetim bilinmiyor işte.Örnek senarist ayoll oyuncusunu toprak altında bile yalnız bırakmıyor
@Harunnn60 bilir kıymetini cnm toprak altından yer yüzünde olanlardan daha katkısı oluyor dizimizeKıymetim bilinmiyor işte.
Evet katkısı oluyor yine vefalı. @Harunnn60@Harunnn60 bilir kıymetini cnm toprak altından yer yüzünde olanlardan daha katkısı oluyor dizimize
Teşekkürler. Bu akşamki bölüme de bekliyorum.Mekanda ki kişinin ozan çıkması Çiğdem destere dizikolik sokak sanati için sürpriz oldu,Dosi Bully nin xantier ile konuşup olanları anlamasiyla bakalım durumlar nasıl olacak.Ozan destere diyaloğu ,Buğra nin da şarkısı oldukça komikti, bölüm sonunda dizikolik ile sokak sanati konuşmasında bakalım sokak sanati dediğini uygulayacak mı? İyi bir bölüm olmuş emeğine sağlık @mrt-06 bakalım dizinin öbür bölümleri nasıl olacak
Birde bölüme kalbi eksik etmeyelim.Mekanda ki kişinin ozan çıkması Çiğdem destere dizikolik sokak sanati için sürpriz oldu,Dosi Bully nin xantier ile konuşup olanları anlamasiyla bakalım durumlar nasıl olacak.Ozan destere diyaloğu ,Buğra nin da şarkısı oldukça komikti, bölüm sonunda dizikolik ile sokak sanati konuşmasında bakalım sokak sanati dediğini uygulayacak mı? İyi bir bölüm olmuş emeğine sağlık @mrt-06 bakalım dizinin öbür bölümleri nasıl olacak
2 gündür erteliyorum yoksa sezon finali bile yazıldı çoktan. Bugün 21.00'da yeni bölümümüz var sakın kaçırmayın artık son 3 bölüm. @Çiğdem-Yeni bölüm yok mu bitti mi stoklar:W
Bu akşam olamıcam cnm ama yarın yorumlarım2 gündür erteliyorum yoksa sezon finali bile yazıldı çoktan. Bugün 21.00'da yeni bölümümüz var sakın kaçırmayın artık son 3 bölüm. @Çiğdem-
Aaaa yoktun demi neyse artık yarın yorumlaşırız.Bu akşam olamıcam cnm ama yarın yorumlarım
2 gündür erteliyorum yoksa sezon finali bile yazıldı çoktan. Bugün 21.00'da yeni bölümümüz var sakın kaçırmayın artık son 3 bölüm. @Çiğdem-
Hayır Kırgın Çiçekler'deki Meral gibisin sen. 3. sezonu yazmaya başladım süper bir hikaye var, seni daha etkin kullandım.Bekliyorum merakla. Bu sezon ölsem mi acaba.
Doğum gününü akşama kutlucaz yatılıda kalan olucak kızlardan babamları köye postalıyoruzAaaa yoktun demi neyse artık yarın yorumlaşırız.
Aman fazla dağıtmayın. Alkol de olacak mı?Doğum gününü akşama kutlucaz yatılıda kalan olucak kızlardan babamları köye postalıyoruz
Hayır Kırgın Çiçekler'deki Meral gibisin sen. 3. sezonu yazmaya başladım süper bir hikaye var, seni daha etkin kullandım.
aaa yok benim olduğum yerde alkol sigara olmazAyy belki ölürsün Saf saf anlatıyorum.
Aman fazla dağıtmayın. Alkol de olacak mı?
3. sezonun ilk bölümünü okuduktan sonra buna karar ver bence.Hikayemde ki heyecan bitti gibi ölsemde olur
Sen böyle deyince aklıma hep Pretty Little Liars'ın ilk bölümü geliyor pijama partisi.aaa yok benim olduğum yerde alkol sigara olmaz
öyle kız kıza takılıcaz pijama partisi gibi bizde genelde yatılı kalan 2 kız oluyor onlar kalacak yine yılbasındada kalmıslardı
Hhaha aa şeyyy o kızın kaçırılma şeyi bizde o sayılarda olacaz korkutma bizi ayoll@sokak sanati beğeniyi harika olarak değiştir, rakip program fena çalışıyor.
3. sezonun ilk bölümünü okuduktan sonra buna karar ver bence.
Sen böyle deyince aklıma hep Pretty Little Liars'ın ilk bölümü geliyor pijama partisi.
@sokak sanati beğeniyi harika olarak değiştir, rakip program fena çalışıyor.
3. sezonun ilk bölümünü okuduktan sonra buna karar ver bence.
Sen böyle deyince aklıma hep Pretty Little Liars'ın ilk bölümü geliyor pijama partisi.