Bölümler uzun değil ama 18 bölümcük o sıkıntı olmazsa ilk bölüm linkini atayım.@denizz19 unki gibi uzun değilse olabilir![]()
Hmm 18 bölüm-cük diyorsun yaniBölümler uzun değil ama 18 bölümcük o sıkıntı olmazsa ilk bölüm linkini atayım.![]()
Buyrun, teşekkürler şimdiden.Hmm 18 bölüm-cük diyorsun yani
Peki at o zaman ilk bölümüne bakayım akşama doğru![]()
Rica ederim. Foruma girmeyi unutmazsam akşam okuyacağımBuyrun, teşekkürler şimdiden.https://fav10.net/forum/threads/yürüyen-Ölüler-1-bölüm-yeni-dizi.268009/
Hazır ilk bölüm linkini atmışken yeni izleyiciler kazandırmak adına @GunesinOglu sen de bakmalısın bence.![]()
Yorumunu bekliyor olacağım.Rica ederim. Foruma girmeyi unutmazsam akşam okuyacağım![]()
Gelecek yaza kim bilir kaç bölüm olurNasıl anlatayım şimdi 18 bölümü o zaman gelecek yaz boş zamanlarında başlarsın.![]()
Son 2 bölüm kaldı 20 sezon finali yeni bölümler gelecek yaz zaten.Gelecek yaza kim bilir kaç bölüm olurKarakterlerden bahset biraz.
Yeni sezonda beni Negan gibi bir kötü karakter olarak diziye sokarsan okurum.Son 2 bölüm kaldı 20 sezon finali yeni bölümler gelecek yaz zaten.Karakterler forumdaki insanlardan oluşuyor forum bir zombi istilası yaşıyor hayatta kalma mücadelesi anlatılıyor.
![]()
Zaten senden iyi karakter çıkmaz, kötü olursun.Yeni sezonda beni Negan gibi bir kötü karakter olarak diziye sokarsan okurum.![]()
Çok başarılı olmuş.Gardaşım bu arada fragmana yorum yapmamışsın, nasıl buldun sen de @XanTier gibi Bilgisayar gamerı sayılırsın.@yatutarsa
Niye öyle dedin ki....Zaten senden iyi karakter çıkmaz, kötü olursun.![]()
Bilmiyorum öyle bir imaj gördüm sadece.Niye öyle dedin ki....
Bunu dediğine göre dizinin kötü adamı olarak girmem gerekecek. Kendine müslüman yerli Negan'ı kesinlikle ben oynamam lazım.Bilmiyorum öyle bir imaj gördüm sadece.![]()
Yalnız Negan rolünü verdim.Bunu dediğine göre dizinin kötü adamı olarak girmem gerekecek. Kendine müslüman yerli Negan'ı kesinlikle ben oynamam lazım.![]()
Oldu o zaman biz kalkalım.
Hemen küser tamam seni başka iyi bir kötü yaparız.Oldu o zaman biz kalkalım.
![]()