Yine UEFA'ya bağladın.Bu uefa deli mi makedonya futbol fedarasyonundan açıklama geldi makedonya üsküpte vardar stadının orda fenerbahçe oradayken patlama olmuş saklamışlar bunu u efadan vardar men edilmeli ya can kaybı olsaydı
Yine UEFA'ya bağladın.Bu uefa deli mi makedonya futbol fedarasyonundan açıklama geldi makedonya üsküpte vardar stadının orda fenerbahçe oradayken patlama olmuş saklamışlar bunu u efadan vardar men edilmeli ya can kaybı olsaydı
Maç öncesi patlama olmuş senaryomda işleyecem Makedonya iç işleri bakanlığına stada yakınmısYine UEFA'ya bağladın.![]()
Kapa çeneniDaha evvel 10 defa etiketledim geri dönüş almayınca listeden çıkardım gereksiz bildirim göndermiyim diye. 😱 Dizi komedi değil ama komedi unsurları var evet.
İlk bölümünden bak istersen bir çırpıda okunuyor.
Evet sende gerçekten hatalıyım, sorry.Şimdi ekledim.
Bölüm yorumu alalım?
Köpeğim var diyordun sanki.![]()
AA yok aslında twd gibi zombi korku gelirim bilim kurgu ama bizim olduğumuz yerde ister istermez komediye dönüyor
Bir de gelecek bölüm gör sen beni.Güzel bir bölüm olmuş yineYeni karakterler eklenmiş çok iyi olmuş, ellerine sağlık canım
@mrt-06
@Aserat'ın karakteri ne güzel olmuş öyleSuratsız şey
@Billy Kane'in yılan konuşması güldürdü@xBUGRAx'in de FOX repliği
![]()
Bu arada o efendiyi de baya merak ettim![]()
Teşekkürler canım.Güzel bir bölüm olmuş yineYeni karakterler eklenmiş çok iyi olmuş, ellerine sağlık canım
@mrt-06
@Aserat'ın karakteri ne güzel olmuş öyleSuratsız şey
@Billy Kane'in yılan konuşması güldürdü@xBUGRAx'in de FOX repliği
![]()
Bu arada o efendiyi de baya merak ettim![]()
Spoi vermesene. .ssBir de gelecek bölüm gör sen beni.![]()
Bir şey vermedim ki sadece dikkat edin dedim.Teşekkürler canım.
Spoi vermesene. .ss
Olsun en küçük ipucu vermeyelim yine de.Bir şey vermedim ki sadece dikkat edin dedim.![]()
Teşekkürler kanke.Güzel olmuş ama geçen bölüme nazaran daha az olay olduğu için tempo hafif düşmüş. Yoksa yine okurken akıcı bir şekilde okudum diyaloglar güzeldi. Emeğine sağlık. @mrt-06
@xBUGRAx güldürdü.
@Billy Kane neden yılan diliyle konuşuyor, Harry Potter geldi aklıma. 😛 Umarım bu sorunun cevabı gelecek bölümlerde saklıdır..
O muhtemelen Ozan'dır.Sen netice de Total bir insansın kankee, çok ters köşe yapamazsın gibi.
@Çiğdem-'e neden laf sokmamışım ben. Orada o kadar laf etmiş, sadece gülüyorum sana demişim.![]()
Evet ters köşelerde yapmıştın doğru. Ay ne bileyim aklımdan çıkmış tamamen kafam yerinde değil zaten şu an kusura bakma kanke...Teşekkürler kanke.Diss atasım geldi ne demek ters köşe yapamıyorum kaç tane ters köşe yaptım.
17. bölümde neden yılan dili konuştuğunu anlattım geçmişe giderek.![]()
Evet sende bir şeyler var.. Neyse özele bak. :/Evet ters köşelerde yapmıştın doğru. Ay ne bileyim aklımdan çıkmış tamamen kafam yerinde değil zaten şu an kusura bakma kanke...
İyi bari.![]()
Güzel olmuş ama geçen bölüme nazaran daha az olay olduğu için tempo hafif düşmüş. Yoksa yine okurken akıcı bir şekilde okudum diyaloglar güzeldi. Emeğine sağlık. @mrt-06
@xBUGRAx güldürdü.
@Billy Kane neden yılan diliyle konuşuyor, Harry Potter geldi aklıma. 😛 Umarım bu sorunun cevabı gelecek bölümlerde saklıdır..
O muhtemelen Ozan'dır.Sen netice de Total bir insansın kankee, çok ters köşe yapamazsın gibi.
@Çiğdem-'e neden laf sokmamışım ben. Orada o kadar laf etmiş, sadece gülüyorum sana demişim.![]()
Benim süper güçlerim var bencede gül geç ayollTeşekkürler kanke.Diss atasım geldi ne demek ters köşe yapamıyorum kaç tane ters köşe yaptım.
17. bölümde neden yılan dili konuştuğunu anlattım geçmişe giderek.![]()
Asilliğimi bozmamam iyi olmuş, susmak en iyi cevaptır canım.Benim süper güçlerim var bencede gül geç ayoll@sokak sanati na çok güvenme geçen gün işbirliğime sıcak bakıyordu
![]()
![]()
![]()
hhahah aa yinede @sokak sanati bu güven olmaz ayollAsilliğimi bozmamam iyi olmuş, susmak en iyi cevaptır canım.@mrt-06'da o yüzden gülüp geçirmiş sadece sanırım.
Ayrıca benim herkülüm kimseyle işbirliği yapamaz.Sizin işinizi bitirecektik aslında ama benim aşkoomun kuzeyde yeni bir hayat bulacağı tuttu. @sokak sanati
![]()
Aynen aşk, heyecan, şehvet, komedi, dram hepsi bizim dörtlüde.hhahah aa yinede @sokak sanati bu güven olmaz ayoll
ama destere sen ben sokak sanati baya iyi dörtlü oluşturduk atışsak bile millet şu aralar bizim için izliyor@mrt-06
mahkeme suratlı @Aserat tıslayan @Billy Kane kuru kafa @Tolstoyevski ve onların büyük patronlarındıa görücez bizim tayfanın yan oyuncu akdrosuda mükkemmel olluşmuş bakalım neler olucakAynen aşk, heyecan, şehvet, komedi, dram hepsi bizim dörtlüde.![]()
Haha.mahkeme suratlı @Aserat tıslayan @Billy Kane kuru kafa @Tolstoyevski ve onların büyük patronlarındıa görücez bizim tayfanın yan oyuncu akdrosuda mükkemmel olluşmuş bakalım neler olucak![]()
![]()
![]()
Benim süper güçlerim var bencede gül geç ayoll@sokak sanati na çok güvenme geçen gün işbirliğime sıcak bakıyordu
![]()
![]()
![]()
Asilliğimi bozmamam iyi olmuş, susmak en iyi cevaptır canım.@mrt-06'da o yüzden gülüp geçirmiş sadece sanırım.
Ayrıca benim herkülüm kimseyle işbirliği yapamaz.Sizin işinizi bitirecektik aslında ama benim aşkoomun kuzeyde yeni bir hayat bulacağı tuttu. @sokak sanati
![]()