hahah aa vlla tekrar bölümleri okuması için ona birşeyler vaad etmen gerekiyor
Kendisi demişti gelince okurum diye.hahah aa vlla tekrar bölümleri okuması için ona birşeyler vaad etmen gerekiyor
![]()
![]()
![]()
aa iyi ozaman cnm hem okursa yine konularını coştururuzKendisi demişti gelince okurum diye.Hem eltisi istiyor başka gerekçeye gerek var mı.
@cookies sen okuyorum diyordun hiç sesin çıkmıyor.![]()
En çok biz eksik kaldık valla.aa iyi ozaman cnm hem okursa yine konularını coştururuz![]()
![]()
Banada doğum gününde gelirim diyordu bakalım tüm forum merakla bekliyor![]()
xBUGRAx: Konuşmalarınızı ince eleyip fox dokuyun!
Billy Kane: Hasssss sııııı ssssassss sssss!
Teşekkürler canım.Hahah en güldüğüm yerler bunlar oldu.@Billy Kane tısss
@Çiğdem- çok ciddi olmuşsun bu bölüm.
@mrt-06 Emeğine sağlık bakalım bu kişi kim.Yalnız şu Bully olayı günlük dizi tadında ilerliyor biraz.
![]()
aa işler biraz ciddiyete bindi yani zaten @sokak sanati @dizi kolik destere yetmiyormuş gibi şimdide @Aserat @Tolstoyevski @Billy Kane olduğu bir yere gittik kaçıklar adası gibi bir yer baş kaçıkta yüzünü gösterdi bakalım allah bizi korusunHahah en güldüğüm yerler bunlar oldu.@Billy Kane tısss
@Çiğdem- çok ciddi olmuşsun bu bölüm.
@mrt-06 Emeğine sağlık bakalım bu kişi kim.Yalnız şu Bully olayı günlük dizi tadında ilerliyor biraz.
![]()
Hoşgeldin Sözcük Oyunu'nun büyük finali yayınlandı bu arada.aa işler biraz ciddiyete bindi yani zaten @sokak sanati @dizi kolik destere yetmiyormuş gibi şimdide @Aserat @Tolstoyevski @Billy Kane olduğu bir yere gittik kaçıklar adası gibi bir yer baş kaçıkta yüzünü gösterdi bakalım allah gebizi korusun![]()
![]()
@mrt-06
aa bakacam onada adres çubuğuna sıraladım bildirimleriHoşgeldin Sözcük Oyunu'nun büyük finali yayınlandı bu arada.![]()
Dİizinin her yeri manyak dolu zaten.aa işler biraz ciddiyete bindi yani zaten @sokak sanati @dizi kolik destere yetmiyormuş gibi şimdide @Aserat @Tolstoyevski @Billy Kane olduğu bir yere gittik kaçıklar adası gibi bir yer baş kaçıkta yüzünü gösterdi bakalım allah bizi korusun![]()
![]()
@mrt-06
Manyak denilince akla ben mi geliyorum?
Estağfurullah hazır online listesinde görmüşken etiketliyim dedim.Manyak denilince akla ben mi geliyorum?![]()
OhaEstağfurullah hazır online listesinde görmüşken etiketliyim dedim.İlk bölümünden itibaren bakmanı öneririm.
![]()
İşte forumu zombiler basmış, hayatta kalanların yaşama tutunma hikayesi.OhaPeki konusu falan var mı bir neden bahsettiğine bakayım sonra okuyayım
![]()
Ooo forumu mu basmış?İşte forumu zombiler basmış, hayatta kalanların yaşama tutunma hikayesi.![]()
Ohoo o zaman 3. sezona anca eklerim malum 2 sezon yayınlandı.Ooo forumu mu basmış?Okurum ama ben de bir rol isterim
![]()
Olur olurOhoo o zaman 3. sezona anca eklerim malum 2 sezon yayınlandı.![]()
Dizimiz ölümlerle ünlü, kalıcı olacağının garantisini veremiyorum ne yazık ki.Olur olurKalıcı rol olursa sevinirim
![]()