TVen Yürüyen Ölüler 16. Bölüm

Evet ona hiç güvenmiyorum bizi kesin yarı yolda bırakacak. Umarım hadım ederler onu:A @mrt-06
@Çiğdem-'i sinirlendirmek hoş oluyor ama bu @destere sapığıyla. :A

Bir an güvenli bölge deyince heyecan yaptık. Zaten açım yanımda yemek bulunsun boş ver.:A
Neyse ki senin karnını doyurabileceğimiz bir yer bulduk. Canın sıkıldıkça biraz bizimkileri biraz kuzeydekileri yersin. :F

Bizim gittiğimiz yerde bizden daha cins kişiler var onlara kaşrı birlik olalımda ayoll sonra kendi kavgamıza bakarız :A :A :A

Sonunda yola gelip bize muhtaç olduğunu anladın.:A

Neyse ki senin karnını doyurabileceğimiz bir yer bulduk. Canın sıkıldıkça biraz bizimkileri biraz kuzeydekileri yersin. :F

Kuzeyde sezon finali katliamı hazır ol.:A
Bence 17. Bölümde birini ekmek arası yapacağım sanku:A

hepimiz birbirimize muhtacız işte ayoll :F

gizemli bölgenin elemanlarına bakınca deliler yurduna gittik gibi hissediyorum :A @mrt-06

Aynen karnımı doyuracaksın o yüzden ihtiyacım var sana:A Etini çiğ çiğ yiyeceğim.:A
17-18-19. bölümleri özellikle takip edin harika oldu. :A :Z

şimdilik kendi kısımlarımı okumaya devam ediyorum :D güzel olmuş @mrt-06
yalnız yanılmıyorsam daha önceki bölümlerde XanTier'den gücümü istemiştim ve oda istekli değildi.
Nasıl geri aldım çözemedim orayı? (b)

şimdilik kendi kısımlarımı okumaya devam ediyorum :D güzel olmuş @mrt-06
yalnız yanılmıyorsam daha önceki bölümlerde XanTier'den gücümü istemiştim ve oda istekli değildi.
Nasıl geri aldım çözemedim orayı? (b)
Başından atmak için, gücünü verip gönderdi ama tam değil gücünün bir kısmını. Çünkü XanTier olduğu gerçeğini söylemen yaraladı. :D