Keith Long
Favori Üye
Sana tek şekilde söylerim o kara para aşk selena ve kurtlar vadisi sihirli annemi unut onları şikayete inat yazdım ve benim emeğime saygın yokOzan ve pompy dizide yer aldı mı hatırlamıyorum şimdi. OzaN diyorum.
Sana tek şekilde söylerim o kara para aşk selena ve kurtlar vadisi sihirli annemi unut onları şikayete inat yazdım ve benim emeğime saygın yokOzan ve pompy dizide yer aldı mı hatırlamıyorum şimdi. OzaN diyorum.
Hamsterıma göz kulak olmam gerekiyor artık baba sayılırım.Sen okumay abaşla, zaten ben iki bölümü okuyana kadar anca okursun
Ah @Harunnn60 ah.Sanki @Harunnn60 ta var emeğe saygı güzel olmuş
konuşlandırılmıştırkonuçlandırılmıştır.
BahsettiğinBahsettin
akrabalarımıakrabağlarımı
yüz karasıyüzkarası
Laptop'unuLaptobunu
Teşekkürler Meloşum. Üşenmedin mi şu alıntıları yaparken.Bölüm güzel
Öteki diziyle bir an bağlantı hissettim yılan falan deyince. Bully ile bu denli bir bağlantım olması merak uyandırdı, acaba nasıl kurtuldum ben kara büyüden? Kesin kan bağı olan birisini kurban ederek falandır
Kuzey'de güzel bir macera olacak gibi, şu anda Bully hikayesi başından beri en çok ilgimi çekendi, şimdi Kuzey de 2. oldu. Ellerine sağlık @mrt-06
Bölüm sonu da güzel bitti, merak ettim epey 😱
O kişi xemrexxx bence. Hatta biraz uçup Duygusuz da olabilir diyorum
Şimdi birazcık gömeyim seni
konuşlandırılmıştır
Bahsettiğin
akrabalarımı
yüz karası
Laptop'unu
Noktalama işaretlerini görmezden geldim, yoksa onlara sayfalar yetmezdi
Teşekkürler ablacım.Eline sağlık @mrt-06 çok güzel bir bölüm olmuş
@sokak sanati @dizi kolik destere ve benim maceralarım diziye farklı bir yön vermiş durumda biz varız diye söylemiyorum gerçekten çok heyecanlı şekilde okuyorum
Başlarına nemrut ve yüzü hiç gülmeyen bir görevli gelir. Aserat:
Billy Kane: Sıııı sssss saaa sssss! Yılan
@Aserat @Billy Kane da @sokak sanati gibi kendi haliyle katılmışlar diziye orjinal karakterler artıyor
Taradığın yazıyı alıntılama diye bir şey var forumda, hani haberin yoksa öğren yaniTeşekkürler Meloşum. Üşenmedin mi şu alıntıları yaparken.
Sen bana forumu mu öğretiyorsun bak etiketsiz etiket yaptım, benle aşık atma.Taradığın yazıyı alıntılama diye bir şey var forumda, hani haberin yoksa öğren yani
Nemrut değilim ben eskiden öyle olabilirim ama şimdi olduğumu sanmıyorum.Eline sağlık @mrt-06 çok güzel bir bölüm olmuş
@sokak sanati @dizi kolik destere ve benim maceralarım diziye farklı bir yön vermiş durumda biz varız diye söylemiyorum gerçekten çok heyecanlı şekilde okuyorum
Başlarına nemrut ve yüzü hiç gülmeyen bir görevli gelir. Aserat:
Billy Kane: Sıııı sssss saaa sssss! Yılan
@Aserat @Billy Kane da @sokak sanati gibi kendi haliyle katılmışlar diziye orjinal karakterler artıyor
Eski seni yansıttım.Nemrut değilim ben eskiden öyle olabilirim ama şimdi olduğumu sanmıyorum.
Seni SO'ya da bekliyorum ayrıca.
Bu dizideki karakterim güzel de eski beni sevmiyorum işte. Şu anki durumumu yansıtacak bir senarist çıkarsa seve seve kabul ederim.Eski seni yansıttım.
Böyle karakterler daha çok seviliyor ama. Şimdiki seni yazsak ilgi görür mü?Bu dizideki karakterim güzel de eski beni sevmiyorum işte. Şu anki durumumu yansıtacak bir senarist çıkarsa seve seve kabul ederim.
Nemrut değilim ben eskiden öyle olabilirim ama şimdi olduğumu sanmıyorum.
Seni SO'ya da bekliyorum ayrıca.
aaa yüzü hiç gülmüyor kısmı aynı sen işte mahkeme suratlı kelimesinide ekleseymişsin keşke atacanTeşekkürler ablacım.
Karakterlerin geçmişi de çok güzel oldu önümüzdeki 4 bölüm izleyeceksiniz. Son 4 artık bitiyor.
İşte bu karakter güzel olduğu için bir şey demiyorum.Böyle karakterler daha çok seviliyor ama. Şimdiki seni yazsak ilgi görür mü?
Nereden biliyorsun beni daha önce kanlı canlı gördün mü.aaa yüzü hiç gülmüyor kısmı aynı sen işte mahkeme suratlı kelimesinide ekleseymişsin keşke atacan
O kişi hakkında tahminin var mı ablacım?aaa yüzü hiç gülmüyor kısmı aynı sen işte mahkeme suratlı kelimesinide ekleseymişsin keşke atacan
Nerede yaptın? Ben niye görmedim?Sen bana forumu mu öğretiyorsun bak etiketsiz etiket yaptım, benle aşık atma.
Thank you.İşte bu karakter güzel olduğu için bir şey demiyorum.
Nereden biliyorsun beni daha önce kanlı canlı gördün mü.
O kişi hakkında tahminin var mı ablacım?
buradakı hal hareketlerden yeni üyeler hariç herkesin karakterini çözdük artık ayollİşte bu karakter güzel olduğu için bir şey demiyorum.
Nereden biliyorsun beni daha önce kanlı canlı gördün mü.
Hı hı görmedin eminim.Nerede yaptın? Ben niye görmedim?
Biraz haksızlık ediyorsun ama Sözcük Oyunu'na gelmezsen gerçekten suratım asılabilir.buradakı hal hareketlerden yeni üyeler hariç herkesin karakterini çözdük artık ayoll
aaa o kişi için ben düşüneyim hemen cevap vermiyeyim