TVen Yürüyen Ölüler 16. Bölüm

Daha yeni bitirdim senaryolarını insaf insaf :T: Artık bu kadar senaryodan sonra kendimi yorumcu olarak bi programa yamamayı düşünüyorum, CV bayağı sağlam olacak :A Bölüme gelirsek; Harikamı attım, yarın okuyacağım bölümü :D @mrt-06

Akıcı bölüm olmuş, geçenki gibi uzun değildi eline sağlık @mrt-06
Benim karakter hakkında çok yorum yapılacak bir şey yok zaten yan karakter :A
Teşekkürler artık bu uzunlukta gidecek hep. :D Hayır öyle düşünme 5'nizin de hikayesini işledim 4 bölümde, derinlikli karakterleriniz. :A

Daha yeni bitirdim senaryolarını insaf insaf :T: Artık bu kadar senaryodan sonra kendimi yorumcu olarak bi programa yamamayı düşünüyorum, CV bayağı sağlam olacak :A Bölüme gelirsek; Harikamı attım, yarın okuyacağım bölümü :D @mrt-06
Hahah cidden en düzenli okuyan sensin acaba sana bir etiket mi versem, "En iyi Okuyucu" falan. :A

Teşekkürler artık bu uzunlukta gidecek hep. :D Hayır öyle düşünme 5'nizin de hikayesini işledim 4 bölümde, derinlikli karakterleriniz. :A

Hahah cidden en düzenli okuyan sensin acaba sana bir etiket mi versem, "En iyi Okuyucu" falan. :A
Emeğe saygısı olan bir insanım, ban dışında her türlü etikete açığım :A

En azından diss kaldır yeter. :F

Pazartesi bayram diye Salı yaptım ama bayramda forumda üye olursa Perşembe de yayınlayabilirim mümkün olduğunca erken bitmesi işime gelir. :A

Perşembe olabilir bilmiyorum ben olmayabilirim anında ama yayınla bence. Bu bölümün hitine göre karar ver:A

yok sorun olmaz okurum aktifliğim azalabilir ama sanırım azda olsa forumda olurum toptan bırakmam forumu mayıs sonuna kadar bu şekilde olacak ama diziyi takipte olurum:A:A
İyi forumu bırakmamana sevindim çünkü editör odasında öyle bir yazdın ki sandım bırakıyorsun. :D

Bölüm hakkındaki yorumumu biliyorsun ama reyting için bir de buradan yazım. Gerçekten çok iyi bir bölüm emeğine sağlık. :D @mrt-06

Süper mod olmanın avantajıyla o kişinin kim olduğunu ve rolümün ne hale geleceğini biliyorum ama sürprizini kaçırmayayım. :A

Hayır. :A Ama bu hale gelmenin çok trajik bir hikayesi var 17. bölümde. :(

Kitlem okusun, 100 yorumu geçsin yeterli artık pek hite bakmıyorum. :A

Hit nedense hep aynı gibi gidiyor galiba misafir olan okuyucular da var. :F
Makbule Kosif kadar geniş bi hayal gücün var bakalım ne çıkacak karakterimin altından. :A

Makbule Kosif kadar geniş bi hayal gücün var bakalım ne çıkacak karakterimin altından. :A
Övdün mü şimdi anlamadım o nasıl benzetme. :F

Bölüm hakkındaki yorumumu biliyorsun ama reyting için bir de buradan yazım. Gerçekten çok iyi bir bölüm emeğine sağlık. :D @mrt-06

Süper mod olmanın avantajıyla o kişinin kim olduğunu ve rolümün ne hale geleceğini biliyorum ama sürprizini kaçırmayayım. :A
Teşekkürler. :A Bir finali eklemedim bari o sürpriz kalsın. :F