Karakterler için dedim ben canım.Adam 3-5 kişi için bir vagon dolusu adamın riske atılmasına razı olmuyor, doğru da yapıyor. film olmazsa asıl kahraman o olurdu.
ilk okuduğunda sen de garip hissettin mi? @mrt-06
Ay onlar benim arkadaşlarım be. 😛 Aynı durumda sen de olabilrdin. Dışarda mı bıraksaydık seni de.Adam 3-5 kişi için bir vagon dolusu adamın riske atılmasına razı olmuyor, doğru da yapıyor. film olmazsa asıl kahraman o olurdu.
ilk okuduğunda sen de garip hissettin mi? @mrt-06
ilk bakıştan dedim zaten.Karakterler için dedim ben canım.
Hassas durum olduğunu anlıyorum ama gerçek hayatta öyle değil. Beni kurtarıcan diye 50 kişiyle birlikte zombi olmak da var. Savaşlarda bu tarz durumlarda ne yapıyorlar sanıyorsunuz.Ay onlar benim arkadaşlarım be. 😛 Aynı durumda sen de olabilrdin. Dışarda mı bıraksaydık seni de.
Biliyorum yavrucum hatta @Aserat seninle ilgili yeni bir dizi yapsin Deniz'in İntikamı diye orda alirsin intikamini Aserata da yeni dizi cikmis olurSenin kanını yerde bırakmayacam babacım
Her sey @Çiğdem- e bagli o ölürse Deniz de ölür zaten
Yeni diziye gerek yok Çiğdem ölse de ben hayata tutunurum o zaten boşa nefes oluyorBiliyorum yavrucum hatta @Aserat seninle ilgili yeni bir dizi yapsin Deniz'in İntikamı diye orda alirsin intikamini Aserata da yeni dizi cikmis olur
Anneni sevmiyor musun yavrucumYeni diziye gerek yok Çiğdem ölse de ben hayata tutunurum o zaten boşa nefes oluyor
Allah seni de kahretmesin bula bula bunla mı evlendin nasıl yokluktaydınAnneni sevmiyor musun yavrucum
Yok ben hiç girmem intikam işlerine.Biliyorum yavrucum hatta @Aserat seninle ilgili yeni bir dizi yapsin Deniz'in İntikamı diye orda alirsin intikamini Aserata da yeni dizi cikmis olur
Şimdi oku işte hazır buradayken.tekrar arızalanmadan okuyabilirsem eeğer
Ben var mıyım
Benim secimim degil senaristimiz öyle uygun görmüsAllah seni de kahretmesin bula bula bunla mı evlendin nasıl yokluktaydın
Neden kiYok ben hiç girmem intikam işlerine.
Senarist reytingin peşinde ona ne bakıyon.Benim secimim degil senaristimiz öyle uygun görmüs
Neden ki
Biz Adını Feriha Koydum değiliz ki Deniz'in Yolu yapalım. @denizz19Benim secimim degil senaristimiz öyle uygun görmüs
Neden ki