Karakterler için dedim ben canım.Adam 3-5 kişi için bir vagon dolusu adamın riske atılmasına razı olmuyor, doğru da yapıyor.film olmazsa asıl kahraman o olurdu.
ilk okuduğunda sen de garip hissettin mi?@mrt-06
Ay onlar benim arkadaşlarım be. 😛 Aynı durumda sen de olabilrdin. Dışarda mı bıraksaydık seni de.Adam 3-5 kişi için bir vagon dolusu adamın riske atılmasına razı olmuyor, doğru da yapıyor.film olmazsa asıl kahraman o olurdu.
ilk okuduğunda sen de garip hissettin mi?@mrt-06
ilk bakıştan dedim zaten.Karakterler için dedim ben canım.![]()
Hassas durum olduğunu anlıyorum ama gerçek hayatta öyle değil.Ay onlar benim arkadaşlarım be. 😛 Aynı durumda sen de olabilrdin. Dışarda mı bıraksaydık seni de.![]()
Biliyorum yavrucumSenin kanını yerde bırakmayacam babacım![]()
Her sey @Çiğdem- e bagli o ölürse Deniz de ölür zaten
Yeni diziye gerek yok Çiğdem ölse de ben hayata tutunurum o zaten boşa nefes oluyorBiliyorum yavrucumhatta @Aserat seninle ilgili yeni bir dizi yapsin Deniz'in İntikamı diye orda alirsin intikamini Aserata da yeni dizi cikmis olur
![]()
Her sey @Çiğdem- e bagli o ölürse Deniz de ölür zaten![]()
Anneni sevmiyor musun yavrucumYeni diziye gerek yok Çiğdem ölse de ben hayata tutunurum o zaten boşa nefes oluyor![]()
Allah seni de kahretmesin bula bula bunla mı evlendin nasıl yokluktaydınAnneni sevmiyor musun yavrucum![]()
Yok ben hiç girmem intikam işlerine.Biliyorum yavrucumhatta @Aserat seninle ilgili yeni bir dizi yapsin Deniz'in İntikamı diye orda alirsin intikamini Aserata da yeni dizi cikmis olur
![]()
Her sey @Çiğdem- e bagli o ölürse Deniz de ölür zaten![]()
Şimdi oku işte hazır buradayken.tekrar arızalanmadan okuyabilirsem eeğer![]()
Ben var mıyım
Benim secimim degil senaristimiz öyle uygun görmüsAllah seni de kahretmesin bula bula bunla mı evlendin nasıl yokluktaydın![]()
Neden kiYok ben hiç girmem intikam işlerine.![]()
Senarist reytingin peşinde ona ne bakıyon.Benim secimim degil senaristimiz öyle uygun görmüs
Neden ki![]()
Biz Adını Feriha Koydum değiliz ki Deniz'in Yolu yapalım.Benim secimim degil senaristimiz öyle uygun görmüs
Neden ki![]()