Ama her sey onun elinde isteSenarist reytingin peşinde ona ne bakıyon.![]()
Bildirimlerde sira tam ona gelmistiBiz Adını Feriha Koydum değiliz ki Deniz'in Yolu yapalım.@denizz19
Bu arada Sözcük Oyunu'na gel muhabbet çok güzel.![]()
Ama her sey onun elinde isteSenarist reytingin peşinde ona ne bakıyon.![]()
Bildirimlerde sira tam ona gelmistiBiz Adını Feriha Koydum değiliz ki Deniz'in Yolu yapalım.@denizz19
Bu arada Sözcük Oyunu'na gel muhabbet çok güzel.![]()
Zombileri yumruğunla yere seriyordun sensiz bu dizinin bir yanı eksik kalacak.Ama her sey onun elinde iste
Bildirimlerde sira tam ona gelmisti![]()
Öldürmeseydin o zaman ben mi dedim sana öldür diyeZombileri yumruğunla yere seriyordun sensiz bu dizinin bir yanı eksik kalacak.![]()
Orijinalinde senaristler ne yaptıysa onu yaptım. Seni öldürmesem hikayenin akışı tamamen değişebilirdi risk almak istemedim.Öldürmeseydin o zaman ben mi dedim sana öldür diye![]()
Zombi olarak yasat bari beniOrijinalinde senaristler ne yaptıysa onu yaptım. Seni öldürmesem hikayenin akışı tamamen değişebilirdi risk almak istemedim.![]()
Zombiye dönüşünce bir vasfın kalmayacak zaten onu bunu ısıracaksın sadece.Zombi olarak yasat bari beni![]()
![]()
Olsun zombi olmak güzeldirZombiye dönüşünce bir vasfın kalmayacak zaten onu bunu ısıracaksın sadece.![]()
Olsun zombi olmak güzeldir![]()
Olsun fedakarlik iyidir
Olsun fedakarlik iyidir
Olsun fedakarlik iyidir
Ama böylesi de üzüyor be.Olsun fedakarlik iyidir
Olsun fedakarlik iyidir
Olsun fedakarlik iyidir![]()
Atışıp duruyordunuz çoğu zaman ama çok güzel bir çifttiniz gerçekten.
Ben de seni düsünce duygulanamiyorum gülesim geliyor dizide de baya komiksin zaten
Yapacak bir sey yok hayat böyleAma böylesi de üzüyor be.
Atışıp duruyordunuz çoğu zaman ama çok güzel bir çifttiniz gerçekten.![]()
İnsanın isyan edesi geliyor böyle hayata.Ben de seni düsünce duygulanamiyorum gülesim geliyor dizide de baya komiksin zaten![]()
Yapacak bir sey yok hayat böyle![]()
bizden dram çıakrmaya çalısan @Aserat ın hatası ayoll bizde suç yokBen de seni düsünce duygulanamiyorum gülesim geliyor dizide de baya komiksin zaten![]()
Yapacak bir sey yok hayat böyle![]()
Aksine komedi yönünü siz çekiyordunuz ama pek komedi sahnesi olmayınca öyle kaldı.
Aynen bu konuda öncü olduğun için kendinle gurur duy.Evet o.
Bak isteyince nasıl da okudun yorumladın hepsini. Son 2 bölüm kaldı artık zamanında takip bekliyorum.![]()
Kalp Atışı'na bu konuda borçluyum.Aynen bu konuda öncü olduğun için kendinle gurur duy.![]()