eTV Zombi Ekspresi - 3. Bölüm | Yeni Bölüm

Heyecanlı bir bölüm olmuş yine bu tünelde geçen hikayeler beni çok heyecanlandırıyor başka bir filmde de izlemiştim. :F Vagonlarda trajedi devam ediyor. :A Eline sağlık. :D @Aserat

"Yusuf: Şov başlasın." Şu replik bana kara günleri hatırlattı. :A :F @xBUGRAx

@Çiğdem- ablam bu ne her şey seni buluyor. :(

Özlemişim müziği. :D Temel bile atmamıştınız o zaman. :A

@Aserat 3 bölümüde okudum :A tramvay bozulup yolda kalınca senin hikayeyi okuyayım dedim :D
ilk bölümde Mogan gölünü gördüğüm an gözlerim açıldı :A
ben yaşlıymışım :A bari geneçler sağ kalsın ben öleyim :D daha yaşıyorum bu bölümdede :D
Gif lere bir gözüm kapalı baktım :A sürükleyici bir hikayesi var.
yeni bölümleri zamanında okuyup yorumlarım artık :Z
Bakalım bu dünyaya Deniz diye biri gelecekmi :A

Geçen bölüm vagona geçme konusu mükemmel işlenmişti, uzatmadan, çok iyi çıkmıştın işin içinden. Bu bölüm iyiydi. Aksiyon sahneleri ne kadar fazla olursa bu dizinin işine gelir. Kesinlikle heyecanı arttırıyor. Zombi olunca insan biraz pasifleşiyor galiba. Vagonlardan geçiş sahnesi garipti. Tamam erkekleri geçtim, ağlamaktan gözü çıkmış 3 tane kız nasıl ajan gibi hiç hata yapmadan üst bölümden geçtiler, inanılmaz. Keşke bir aksilik yaşansaydı, birinin ayağı falan takılsaydı erkeklerden biri zombilerin dikkatini dağıtıp kahramanlıkla kızı kurtarsaydı. Klişe olurdu ama film gerçekçiliği var. Bunların yanında sahnelerdeki heyecanı net hissediyorsun, o çok güzel. Gelecek bölüm bekleyip kendilerini koruyacaklar galiba. Merakla bekliyorum.
Puanım. 8.3
Bu arada hızlı tren mi bu? Hiç kimse trenin üstüne çıkmayı düşünmüyor. :X Ayrıca yine şişman ilk öldü. :A

@Aserat 3 bölümüde okudum :A tramvay bozulup yolda kalınca senin hikayeyi okuyayım dedim :D
ilk bölümde Mogan gölünü gördüğüm an gözlerim açıldı :A
ben yaşlıymışım :A bari geneçler sağ kalsın ben öleyim :D daha yaşıyorum bu bölümdede :D
Gif lere bir gözüm kapalı baktım :A sürükleyici bir hikayesi var.
yeni bölümleri zamanında okuyup yorumlarım artık :Z
Bakalım bu dünyaya Deniz diye biri gelecekmi :A
Teşekkürler yorum için beğenmene sevindim. :Z Bakalım kurtulabilecek misin trenden. :A
Geçen bölüm vagona geçme konusu mükemmel işlenmişti, uzatmadan, çok iyi çıkmıştın işin içinden. Bu bölüm iyiydi. Aksiyon sahneleri ne kadar fazla olursa bu dizinin işine gelir. Kesinlikle heyecanı arttırıyor. Zombi olunca insan biraz pasifleşiyor galiba. Vagonlardan geçiş sahnesi garipti. Tamam erkekleri geçtim, ağlamaktan gözü çıkmış 3 tane kız nasıl ajan gibi hiç hata yapmadan üst bölümden geçtiler, inanılmaz. Keşke bir aksilik yaşansaydı, birinin ayağı falan takılsaydı erkeklerden biri zombilerin dikkatini dağıtıp kahramanlıkla kızı kurtarsaydı. Klişe olurdu ama film gerçekçiliği var. Bunların yanında sahnelerdeki heyecanı net hissediyorsun, o çok güzel. Gelecek bölüm bekleyip kendilerini koruyacaklar galiba. Merakla bekliyorum.
Puanım. 8.3
Bu arada hızlı tren mi bu? Hiç kimse trenin üstüne çıkmayı düşünmüyor. :X Ayrıca yine şişman ilk öldü. :A
Aslında filmde buna benzer bir şey olmuştu ama bu versiyona eklemediğim bir karakterin başına geldiği için hiç koymayayım dedim. Neyse farklılık olmuş oldu. :A

Teşekkürler yorum için. :D

Teşekkürler yorum için beğenmene sevindim. :Z Bakalım kurtulabilecek misin trenden. :A

Aslında filmde buna benzer bir şey olmuştu ama bu versiyona eklemediğim bir karakterin başına geldiği için hiç koymayayım dedim. Neyse farklılık olmuş oldu. :A

Teşekkürler yorum için. :D
kurtulutsam çok ballıyım :A belkide zombiler yaşlıları istemez :D

Güzel bir bölüm olmuş, sonu baya duygusaldı. Ellerine sağlık :A @Aserat

Yalnız sürpriz var dedin ama ne sürprizi bir yerde tek adım geçmiş :F

Güzel bir bölüm olmuş, sonu baya duygusaldı. Ellerine sağlık :A @Aserat

Yalnız sürpriz var dedin ama ne sürprizi bir yerde tek adım geçmiş :F
Teşekkürler beğenmene sevindim. :D

2. bölümden sonra görünmeyeceğini düşünüyordun ama 3. bölümde de kısaca göründün işte bundan ala sürpriz mi olur. O gifteki de sensin zaten. :A

Çok iyi bir bölüm olmuş. :X Diyaloglar ve olaylar çok yerindeydi. Herkese ve her şeye rağmen insanları, en yakın dostlarımı kurtarmaya çalışmak büyük bir zevkti o kadar ağzımı kapamalarına ve beni tutmalarına rağmen. :A @mrt-06 alacağın olsun kankee. 😛

Çok iyi bir bölüm olmuş. :X Diyaloglar ve olaylar çok yerindeydi. Herkese ve her şeye rağmen insanları, en yakın dostlarımı kurtarmaya çalışmak büyük bir zevkti o kadar ağzımı kapamalarına ve beni tutmalarına rağmen. :A @mrt-06 alacağın olsun kankee. 😛
Teşekkürler beğenmene sevindim. Keşke sesli söylemeseydin geleceklerini ama sen de bilemezdin bunların olacağını. :A