eTV Zombi Ekspresi - 3. Bölüm | Yeni Bölüm

Aslında Hissikablelvuku'yu transfer etmeyi planlamıyordum ama @XanTier benim kanala güvendiğini söyleyince mevzuya el koyayım dedim. Bunlar hep ileri görüşlülüğümün sonuçları. :A
vay :D ben burada tartışmaya açık bir cümle sezdim :D deşmeyeyim ortalığı karıştırmak gibi algılanır :A

4 değil 5 bölüm. :D

Yusuf'un o durumu filmde de olan bir şeydi çıkarmak istemedim. Betimlemelere de elimden geldiği kadar yer ayırmaya çalışıyorum ama aksiyon fazla olunca bir yere kadar. :A

Teşekkürler bir de Harika atsan. :A

Eylül'ün ilk haftası bitecek zaten. Tüm forum sevdi sen de seversin. :A
tamamdır:D

Heyecanlı bir bölüm olmuş yine bu tünelde geçen hikayeler beni çok heyecanlandırıyor başka bir filmde de izlemiştim. :F Vagonlarda trajedi devam ediyor. :A Eline sağlık. :D @Aserat

"Yusuf: Şov başlasın." Şu replik bana kara günleri hatırlattı. :A :F @xBUGRAx

@Çiğdem- ablam bu ne her şey seni buluyor. :(

Heyecanlı bir bölüm olmuş yine bu tünelde geçen hikayeler beni çok heyecanlandırıyor başka bir filmde de izlemiştim. :F Vagonlarda trajedi devam ediyor. :A Eline sağlık. :D @Aserat

Teşekkürler beğenmene sevindim. Bu arada her şeyi nasıl Show'a bağlıyorsun aklım almıyor. :A

Yusuf'a yazık oldu @Çiğdem- kurtulabilirse bebeği tek başına büyütecek artık. :(

Teşekkürler beğenmene sevindim. Bu arada her şeyi nasıl Show'a bağlıyorsun aklım almıyor. :A

Yusuf'a yazık oldu @Çiğdem- kurtulabilirse bebeği tek başına büyütecek artık. :(
oğluşum @denizz19 bana bakar :A önce bir doğsunda :F