vayAslında Hissikablelvuku'yu transfer etmeyi planlamıyordum ama @XanTier benim kanala güvendiğini söyleyince mevzuya el koyayım dedim. Bunlar hep ileri görüşlülüğümün sonuçları.![]()
vayAslında Hissikablelvuku'yu transfer etmeyi planlamıyordum ama @XanTier benim kanala güvendiğini söyleyince mevzuya el koyayım dedim. Bunlar hep ileri görüşlülüğümün sonuçları.![]()
Yok öyle tartışılacak bir durum yok en cazip teklifi veren kanal kaptı işte.vayben burada tartışmaya açık bir cümle sezdim
deşmeyeyim ortalığı karıştırmak gibi algılanır
![]()
güvenilir kanalYok öyle tartışılacak bir durum yok en cazip teklifi veren kanal kaptı işte.![]()
tamamdır4 değil 5 bölüm.
Yusuf'un o durumu filmde de olan bir şeydi çıkarmak istemedim. Betimlemelere de elimden geldiği kadar yer ayırmaya çalışıyorum ama aksiyon fazla olunca bir yere kadar.
Teşekkürler bir de Harika atsan.
Eylül'ün ilk haftası bitecek zaten. Tüm forum sevdi sen de seversin.![]()
Spora gidicem, gelince okurum.
Geceler güzel oluyor.
Ortalama mı neyini beğenmedin.Emeğine sağlık. Ortalama bir bölüm. Dövüş sahnesi iyiydi.![]()
Spora gidicem, gelince okurum.![]()
Gece oldu gençler.Geceler güzel oluyor.![]()
Teşekkürler beğenmene sevindim. Bu arada her şeyi nasıl Show'a bağlıyorsun aklım almıyor.
Ortalama mı neyini beğenmedin.
Gece oldu gençler.![]()
İşte o da farkı ben.Teşekkürler beğenmene sevindim. Bu arada her şeyi nasıl Show'a bağlıyorsun aklım almıyor.
Yusuf'a yazık oldu @Çiğdem- kurtulabilirse bebeği tek başına büyütecek artık.![]()
Bakalım gelecek bölüm neler olacak sen de yaşıyorsun hala.İşte o da farkı ben.![]()
Neyse son 2 bölüm kaldı zaten idare edersin.Zombilerden kaynaklanıyor. İlgi alanım değil.![]()
oğluşum @denizz19 bana bakarTeşekkürler beğenmene sevindim. Bu arada her şeyi nasıl Show'a bağlıyorsun aklım almıyor.
Yusuf'a yazık oldu @Çiğdem- kurtulabilirse bebeği tek başına büyütecek artık.![]()
Sen önce şu yaratıklardan kurtar da kendini gerisi kolay.
Sana belediye baksın seni öldürüp çöp tenekesine atacam
Sana belediye baksın seni öldürüp çöp tenekesine atacam![]()
Hhaha ben en iyisi doğurup zombilere atayım bunu hem kaçarımSen önce şu yaratıklardan kurtar da kendini gerisi kolay.![]()