@Çiğdem- Eşini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyasın bölümü okumanı tavsiye ederim.![]()
üsteki gelmemiş
üsteki gelmemişmayıskralından önce buna bakayım ozaman açık kalsın sayfa
![]()
Bu bölüm yine aksiyon tavan yapıyor kaçırma derim.
Maç havasını dağıtırdı ama neyse.maç havasından daha çıkamadım. Şu anda okusam ziyan olur. Yarın okuyacağım senaryoları.@XanTier
Şu anda tamamen orada beynim, senaryoları incelemeden okuyunca kendimi kötü hissediyorum.Maç havasını dağıtırdı ama neyse.![]()
Pazara kadar 4 gün varmaç havasından daha çıkamadım. Şu anda okusam ziyan olur. Yarın okuyacağım senaryoları.@XanTier
Yolculuk 5. bölümde bitiyor olayların hepsi bir günde yaşandığı için. Bakalım çocuğun doğacağını görecek miyiz.Güzel olmuş beğendim bu kez o da doğacak çocuk Deniz olduğundan muhtemelen benim o da ama @Çiğdem- in çocuğu olacağım için Allah beni kahretmesinnasıl girdiysem onun karnına
Ayrıca bu yolculuk ne zaman bitecek ne saçma senaryo![]()
Yolculuk bitince dizi de biter muhtemelen sürekli zombiler karşılarına çıkacak değil ya öyle saçma hayat mı olurYolculuk 5. bölümde bitiyor olayların hepsi bir günde yaşandığı için. Bakalım çocuğun doğacağını görecek miyiz.![]()
5. bölümde dizi bitiyor zaten mini dizi olduğunu söylemiştim. Belki görmemiş olabilirsin tanıtım konusu açılınca tatildeydin.Yolculuk bitince dizi de biter muhtemelen sürekli zombiler karşılarına çıkacak değil ya öyle saçma hayat mı olur
Çiğdem'in çocuğu olmaktansa ölmem daha iyiBabam da zombi oldu zaten Yusuf Babam
![]()
Kötü mü geçti maç.Şu anda tamamen orada beynim, senaryoları incelemeden okuyunca kendimi kötü hissediyorum.![]()
Diziyi belki de bire bir kopyaladın bizi kekliyorsun5. bölümde dizi bitiyor zaten mini dizi olduğunu söylemiştim. Belki görmemiş olabilirsin tanıtım konusu açılınca tatildeydin.
Bu arada son sahnede kaybetme duygusunu iyi vermişim değil mi. Bu bölüm çok azıcık Total'e de göz kırptık.
Kötü mü geçti maç.![]()
anene saygılı ol bakayım oklava gelir akfana karnımda falan dinlememGüzel olmuş beğendim bu kez o da doğacak çocuk Deniz olduğundan muhtemelen benim o da ama @Çiğdem- in çocuğu olacağım için Allah beni kahretmesinnasıl girdiysem onun karnına
Ayrıca bu yolculuk ne zaman bitecek ne saçma senaryo![]()
Sahnelerin aynı olduğunu inkar etmeyeceğim ama bazı değişiklikler de var. Zaten uyarlama olduğunu üstüne basa basa söylüyorum.Diziyi belki de bire bir kopyaladın bizi kekliyorsunsenin ruhun Total zaten de bakma kendine bile anlayamıyorsun
![]()
Dua etmelisin karnına ben gibi çocuk düşmüşanene saygılı ol bakayım oklava gelir akfana karnımda falan dinlemem![]()
![]()
![]()
Uyarlama mı çakma mıSahnelerin aynı olduğunu inkar etmeyeceğim ama bazı değişiklikler de var. Zaten uyarlama olduğunu üstüne basa basa söylüyorum.![]()
Bir şey demeden yayınlasam çakma olurdu ama her bölüm başında özellikle belirtiyoruz yani hakiki uyarlama.Dua etmelisin karnına ben gibi çocuk düşmüş
Uyarlama mı çakma mı![]()
O zaman Kalp Atışı da öyleBir şey demeden yayınlasam çakma olurdu ama her bölüm başında özellikle belirtiyoruz yani hakiki uyarlama.![]()