S.G.A.T.
Emekli
Yok gardaş rahat ol tüm kurtlarını dök bakarsın 1.olursunBi sakatlık çıkmasın?![]()
Bana konsepti anlatYok gardaş rahat ol tüm kurtlarını dök bakarsın 1.olursun![]()
İlk mesajda yazıyor ama hadi anlatayım.Bana konsepti anlat![]()
Sorular siyasi olursa çeyrek finali göremeden banlanırımİlk mesajda yazıyor ama hadi anlatayım.
Şimdi şu an 11 kişi var muhtemelen 12.kişiyi de bulunca başlayacağız. Örneğin ilk hafta 2 kişiyi kura ile belirleyeceğim. Seçtiğim bu iki kişi ve ben üçlü şekilde özel oda açacağız. Ve benim belirleyeceğim bir konu üzerine sizler tartışma yapacaksınız mesela yoğurt kara mı ak mı? Biriniz karayı diğeriniz akı savunacaksınız ve yaptığınız tartışmayı da yine son cümlelerinizi toplayın ve bitireceğiz diyeceğim. Yayın gününde de bu tartışmalarınızı yayınlayacağım ve fikrini en güzel savunan kişiyi diğer yarışmacılar da dahil olmak üzere oylayacaklar. Yani en iyi fikir cambazı kim diyeceğim ve ankette kişiler işaretleme yapıp neden o kişi olduklarını açıklayacaklar. Daha sonra kazanan kişi yarışmaya devam edecek ancak diğer grupların 1.leriyle
@FaJi sen de katılmak istersin diye düşündüm.![]()
Çok siyasiye girmem muhtemelenSorular siyasi olursa çeyrek finali göremeden banlanırım![]()
Kanalımızın diğer yarışmasına bir baksan yorumlasan kalp atsan. Görmüşken söylemek istedim.Çok siyasiye girmem muhtemelen![]()
Kanalın canı cehennemeKanalımızın diğer yarışmasına bir baksan yorumlasan kalp atsan. Görmüşken söylemek istedim.![]()
![]()
Güzele benziyor ama ikna et beni.İlk mesajda yazıyor ama hadi anlatayım.
Şimdi şu an 11 kişi var muhtemelen 12.kişiyi de bulunca başlayacağız. Örneğin ilk hafta 2 kişiyi kura ile belirleyeceğim. Seçtiğim bu iki kişi ve ben üçlü şekilde özel oda açacağız. Ve benim belirleyeceğim bir konu üzerine sizler tartışma yapacaksınız mesela yoğurt kara mı ak mı? Biriniz karayı diğeriniz akı savunacaksınız ve yaptığınız tartışmayı da yine son cümlelerinizi toplayın ve bitireceğiz diyeceğim. Yayın gününde de bu tartışmalarınızı yayınlayacağım ve fikrini en güzel savunan kişiyi diğer yarışmacılar da dahil olmak üzere oylayacaklar. Yani en iyi fikir cambazı kim diyeceğim ve ankette kişiler işaretleme yapıp neden o kişi olduklarını açıklayacaklar. Daha sonra kazanan kişi yarışmaya devam edecek ancak diğer grupların 1.leriyle
@FaJi sen de katılmak istersin diye düşündüm.![]()
Programa en renk katacak isimlerden biri olarak seni görüyorumGüzele benziyor ama ikna et beni.![]()
Çok değil hiç girmeÇok siyasiye girmem muhtemelen![]()
Senin olduğun haftaya güzel bir konu bulurum merak etme. Ama mümkünse yarışana kadar yine atılma forumdan.Çok değil hiç girme![]()
Mümkün mü sence?Senin olduğun haftaya güzel bir konu bulurum merak etme. Ama mümkünse yarışana kadar yine atılma forumdan.![]()
Valla bu ara siyaset çok yoğun değil o yüzden mümkün olmamalıMümkün mü sence?![]()
yeni farkettimValla daha olmadılar ama sinyaller veriliyor bazen şu an Rachel'a tutuk![]()
kim kaldı geriyeChandler da iyidir![]()
katıl bence. yakışırsınGüzele benziyor ama ikna et beni.![]()
@Doğu bak ne demiştim
Biz de ikna etmeye çalışıyoruz işteyeni farkettimaz az bakındığım için gözden kaçıyot.
hatırladım Rachel'a olan ilgi sahnelerini
kim kaldı geriyeburadada sen kazı çevirmeye çalışmışsın
katıl bence. yakışırsınDeniz ikna et arkadaşımı çok seçicidir yarışmalar konusunda ve adaletine tarafsızlığına inandığım birisi
@Doğu bak ne demiştim
favorim olursun![]()
Hani ben bir çaba göremiyorumBiz de ikna etmeye çalışıyoruz işte![]()