- Reaksiyon puanı
- 112,742
- Puanı
- 1,060
Çiğ kaldı bazı taraflaryanmadı bence iyi çevirdim
Tamamdır paşam yazıyorum bol şans ve iyi cambazlıklar şimdidenBeni de yaz bakalım Deniz
yarışmacı sayın ne alemde ?@Tzira eminim sen de böylesine güzel bir tartışma programında yer almak istersin. Münazara seviyorsundur
@ömer karataş @MayısKralı sizlerin de yarışmasını isterim programda.
10 kişi buldum şimdilik 2 kişi daha olsa fena da olmazyarışmacı sayın ne alemde ?
bu başvuru konusu sanki zirvelerde olacakmış gibi geliyor ama başlayınca aynı başarı olurmu bilemem.
içeriği ilgi çekici olur umarım. Merak ediyorum konusunu
haydi bakalım yeteneklerini kullan bul.10 kişi buldum şimdilik 2 kişi daha olsa fena da olmaz
Keşke gelse de azıcık kızıştırsa ortalığı ben onu ne gaza getirirdim onlar tartışırken o 10 kişiden birkaç kişi de zorla yazdımhaydi bakalım yeteneklerini kullan bul.
@Doğu katılsa toz eder ortalığı
onun gaza ihtiyaci yok. o potansiyel çok zaten Sen de az değilsin ama sunucu olmuşunKeşke gelse de azıcık kızıştırsa ortalığı ben onu ne gaza getirirdim onlar tartışırken o 10 kişiden birkaç kişi de zorla yazdım
Olsun yine alttan alttan fişeklemek lazım ben sunucuyum ama ben de karıştırma görevi yapacağımonun gaza ihtiyaci yok. o potansiyel çok zaten Sen de az değilsin ama sunucu olmuşun
ona hiç şüphem yok zaten şimdi öyle bir liste yaparımki eskiden yaptığım övgülerin tam tersi ama kalsınOlsun yine alttan alttan fişeklemek lazım ben sunucuyum ama ben de karıştırma görevi yapacağım
Yap yap dökül içindekileri ayarlarım tabi ortalığı toz duman edeceğiz bu yarışmaylaona hiç şüphem yok zaten şimdi öyle bir liste yaparımki eskiden yaptığım övgülerin tam tersi ama kalsın
"negatif" davranışların dozunu iyi ayarlıyorsun ay bu positif bir cümle oldu
ama düşündümde negatif diye yorumlayacağım şeylerde sende positif duruyor. Maalesef henüz olumsuz şeyler diyemiyorum sanaYap yap dökül içindekileri ayarlarım tabi ortalığı toz duman edeceğiz bu yarışmayla
Aa bu arada avatarını şimdi fark ettim şahaneama düşündümde negatif diye yorumlayacağım şeylerde sende positif duruyor. Maalesef henüz olumsuz şeyler diyemiyorum sana
yok artık hiç mi dikkatini çekmedi :OAa bu arada avatarını şimdi fark ettim şahane
Bence senin şu an attığın daha güzelyok artık hiç mi dikkatini çekmedi :O
aslında Joey'in şu resmini yapacaktım ama sonra @S.G.A.T. şuankini önerdi :
Ekli dosyayı görüntüle 56896
bir ara kullanmıştım.Bence senin şu an attığın daha güzel
Erkeklerden Joey kadınlardan Phoebe tek geçerimbir ara kullanmıştım.
tamam şimdide ona geçiş yapayım Joey en beğendiğim karakter
Dizide acaba çift olacaklarmı diye bekledik hep ve spoi vermeyecem.Bakalım oldumu öyle birşeyErkeklerden Joey kadınlardan Phoebe tek geçerim
Valla daha olmadılar ama sinyaller veriliyor bazen şu an Rachel'a tutukDizide acaba çift olacaklarmı diye bekledik hep ve spoi vermeyecem.Bakalım oldumu öyle birşey