Çiğ kaldı bazı taraflaryanmadı benceiyi çevirdim
![]()
Tamamdır paşam yazıyorumBeni de yaz bakalım Deniz![]()
yarışmacı sayın ne alemde ?@Tzira eminim sen de böylesine güzel bir tartışma programında yer almak istersin. Münazara seviyorsundur
@ömer karataş @MayısKralı sizlerin de yarışmasını isterim programda.![]()
10 kişi buldum şimdilik 2 kişi daha olsa fena da olmazyarışmacı sayın ne alemde ?
bu başvuru konusu sanki zirvelerde olacakmış gibi geliyor ama başlayınca aynı başarı olurmu bilemem.
içeriği ilgi çekici olur umarım. Merak ediyorum konusunu![]()
haydi bakalım yeteneklerini kullan bul.10 kişi buldum şimdilik 2 kişi daha olsa fena da olmaz![]()
Keşke gelse de azıcık kızıştırsa ortalığı ben onu ne gaza getirirdim onlar tartışırken
onun gaza ihtiyaci yok. o potansiyel çok zatenKeşke gelse de azıcık kızıştırsa ortalığı ben onu ne gaza getirirdim onlar tartışırkeno 10 kişiden birkaç kişi de zorla yazdım
![]()
Olsun yine alttan alttan fişeklemek lazımonun gaza ihtiyaci yok. o potansiyel çok zatenSen de az değilsin ama sunucu olmuşun
![]()
ona hiç şüphem yok zatenOlsun yine alttan alttan fişeklemek lazımben sunucuyum ama ben de karıştırma görevi yapacağım
![]()
Yap yap dökül içindekileriona hiç şüphem yok zatenşimdi öyle bir liste yaparımki eskiden yaptığım övgülerin tam tersi ama kalsın
"negatif" davranışların dozunu iyi ayarlıyorsunay bu positif bir cümle oldu
![]()
ama düşündümde negatif diye yorumlayacağım şeylerde sende positif duruyor. Maalesef henüz olumsuz şeyler diyemiyorum sanaYap yap dökül içindekileriayarlarım tabi ortalığı toz duman edeceğiz bu yarışmayla
![]()
Aa bu arada avatarını şimdi fark ettim şahaneama düşündümde negatif diye yorumlayacağım şeylerde sende positif duruyor. Maalesef henüz olumsuz şeyler diyemiyorum sana![]()
yok artık hiç mi dikkatini çekmedi :OAa bu arada avatarını şimdi fark ettim şahane![]()
Bence senin şu an attığın daha güzelyok artık hiç mi dikkatini çekmedi :O
aslında Joey'in şu resmini yapacaktım ama sonra @S.G.A.T. şuankini önerdi:
Ekli dosyayı görüntüle 56896
bir ara kullanmıştım.Bence senin şu an attığın daha güzel![]()
Erkeklerden Joey kadınlardan Phoebe tek geçerimbir ara kullanmıştım.
tamam şimdide ona geçiş yapayımJoey en beğendiğim karakter
![]()
Dizide acaba çift olacaklarmı diye bekledik hep ve spoi vermeyecem.Bakalım oldumu öyle birşeyErkeklerden Joey kadınlardan Phoebe tek geçerim![]()
Valla daha olmadılar ama sinyaller veriliyor bazen şu an Rachel'a tutukDizide acaba çift olacaklarmı diye bekledik hep ve spoi vermeyecem.Bakalım oldumu öyle birşey![]()