Börü 9 kasımda başlıyor ve 6 bölümmüş 19 aralıktan itibaren perşembe boş olcak Star da olabilirTrt1 veya Show Tv olursa muazzam olur
Börü 9 kasımda başlıyor ve 6 bölümmüş 19 aralıktan itibaren perşembe boş olcak Star da olabilirTrt1 veya Show Tv olursa muazzam olur
aksiyon yönünden hiç sıkıntı yok hiç sıkmaz ama bu da tek başına yetmezgişeleri patlatmaya geliyoruz gümbür gümbür geliyoruz
show tv olsun efsane yuvasında devam etsinBörü 9 kasımda başlıyor ve 6 bölümmüş 19 aralıktan itibaren perşembe boş olcak Star da olabilir
Ben diyorum ki Show olabilir ve gişede 4.5-5 milyon arası bekliyomshow tv olsun efsane yuvasında devam etsin
@-KADİR-- aga gişeler patlar söylim müthiş müthiş müthiş fragman
en illet rol kariyerinde muhtemelen daha kötüsü yok ve olmayacak 😀Serdar Akar döktürmüş yine, güzel iş çıkarmış. Fragmanı beğendim ama vizyon tarihi Kasım-Aralık olsa daha iyi izlenme yapardı bence.
Filmde dikkatimi çeken isim Yücel Erten oldu, tam oturmuş rolüne.
Tipi de çok benziyor zaten, film ses getirirse ki getirecektir yine adam bir süre yurt dışına kaçsın.en illet rol kariyerinde muhtemelen daha kötüsü yok ve olmayacak 😀
rekor kırar aga 10 milyon rakamını bekliyorumBen diyorum ki Show olabilir ve gişede 4.5-5 milyon arası bekliyom
Yok ağa 10 milyon kişi Tv'de izlerse 12 rtg yapar bence bu dediğim şey konuyla alakalı saçma olabilir ama bence hadi minimum 4.5 milyon maksimum 7.5 milyonrekor kırar aga 10 milyon rakamını bekliyorum
imkansız aga Türkiye şartlarnda zaten sinemaya giden kişi sayısı belli hele ki bir aksiyon filmirekor kırar aga 10 milyon rakamını bekliyorum
Yok ağa 10 milyon kişi Tv'de izlerse 12 rtg yapar bence bu dediğim şey konuyla alakalı saçma olabilir ama bence hadi minimum 4.5 milyon maksimum 7.5 milyon
burası KURTLAR VADİSİ tüm rekorların tek sahibi olduğumuzu unutmayın agalar 2006 da sinema kültürü hiç olmamasına rağmen aksiyon filmi olmasına rağmen sinemaları taşırmış efsane KV IRAK filminin ta o zamanlar 4 milyonu geçtiğini unutmayınimkansız aga Türkiye şartlarnda zaten sinemaya giden kişi sayısı belli hele ki bir aksiyon filmi
Irak kaç milyonduburası KURTLAR VADİSİ tüm rekorların tek sahibi olduğumuzu unutmayın agalar 2006 da sinema kültürü hiç olmamasına rağmen aksiyon filmi olmasına rağmen sinemaları taşırmış efsane KV IRAK filminin ta o zamanlar 4 milyonu geçtiğini unutmayın
yıl; 2006 sinemada millet yer bulamıyordu şimdi de olacak ötesi yokIrak kaç milyondu
4 milyon 256 binmiş
aga doğru okuma yapmak lazım aksiyonla yapılabilecek birşey değil iki katı bütçeyle daha büyük aksiyon çek yine olmaz yetmezburası KURTLAR VADİSİ tüm rekorların tek sahibi olduğumuzu unutmayın agalar 2006 da sinema kültürü hiç olmamasına rağmen aksiyon filmi olmasına rağmen sinemaları taşırmış efsane KV IRAK filminin ta o zamanlar 4 milyonu geçtiğini unutmayın
Bence Irak filmi bu filmin en az 3 katı bütçe ile çekilmiştir. Tam rakamları bilmiyorum rakamları. Fakat sosyo-ekonomik olarak gelişen ve sinema kültürü oturan bir toplum haline geldik 2006'dan beri. 4 milyon barajını geçeriz kendi rekorumuzu kırarız gibi geliyor. Yine de emin konuşmamak lazım.aga doğru okuma yapmak lazım aksiyonla yapılabilecek birşey değil iki katı bütçeyle daha büyük aksiyon çek yine olmaz yetmez
ben sizi fazla beklenti içinde buldum gişe için tabi inş dediğiniz gibi olsun ; birde ilk filme gidenler ve basında çıkan haberler önemli kararsızların gitmesi için filmin beğenilmesi lazımBence Irak filmi bu filmin en az 3 katı bütçe ile çekilmiştir. Tam rakamları bilmiyorum rakamları. Fakat sosyo-ekonomik olarak gelişen ve sinema kültürü oturan bir toplum haline geldik 2006'dan beri. 4 milyon barajını geçeriz kendi rekorumuzu kırarız gibi geliyor. Yine de emin konuşmamak lazım.
Tabii ki ilk intiba çok önemlidir. Eleştirmenlerin -bir kısmını çok iplememek lazım- değerlendirmeleri de önem arz edecektir.ben sizi fazla beklenti içinde buldum gişe için tabi inş dediğiniz gibi olsun ; birde ilk filme gidenler ve basında çıkan haberler önemli kararsızların gitmesi için filmin beğenilmesi lazım
sen şimdi bi kritik yap aga ben niyeyse bu sefer gökhan kırdar dan kıllanıyorum ama halbuki en sağlam kalelerimizdenTabii ki ilk intiba çok önemlidir. Eleştirmenlerin -bir kısmını çok iplememek lazım- değerlendirmeleri de önem arz edecektir.