Ben de Cahit'ten kıllanıyorumsen şimdi bi kritik yap aga ben niyeyse bu sefer gökhan kırdar dan kıllanıyorum amahalbuki en sağlam kalelerimizden
Ben de Cahit'ten kıllanıyorumsen şimdi bi kritik yap aga ben niyeyse bu sefer gökhan kırdar dan kıllanıyorum amahalbuki en sağlam kalelerimizden
yok cahit mahit göze batmaz çekimlerden filmin görselliğinden ve çok iyi bir aksiyon filmi izleğeceğimizden şüphem yok ama vadiden beklenilen sadece bu değil aksiyon falan derken bunlardan kısaltılmasa bariBen de Cahit'ten kıllanıyorumKılkuyruk yine kendini övecek birşeyler yazmıştır kesin
Filmin sonunda superman olup Akıncı Üssü'nden kalkan uçakları elleriyle alaşağı ediyordur Allah bilir
![]()
Gökhan 2 tane ağıt müziği yapmış ben en çok ondan eminimsen şimdi bi kritik yap aga ben niyeyse bu sefer gökhan kırdar dan kıllanıyorum amahalbuki en sağlam kalelerimizden
böylesi daha iyi tersini söylesem daha tehlikeliydi emin ol bu şekil iyidir@-KADİR-- aga bence sen beklentini düşük tutuyon vadi ismi bile reytingtir unutma
10 milyon izlenir bence efsane olmuş fragmanböylesi daha iyi tersini söylesem daha tehlikeliydi emin ol bu şekil iyidir![]()
10 milyon izlenir bence efsane olmuş fragman
Tabi olacak aga 105 dakikanın 1.5 dakkası sadece daha dur v2 falan gelecekfragman güzel olmuş ama daha iyisi de çıkardı aga mesela biraz sade olmuş müzik eklenebilirdi birde ben doğal olarak az ipucu verdiklerin asıl sahneleri sakladıklarını düşünüyorum en az 2 3 vurucu sahneler olacaktır
aynen öyle hem vadiden beklenen hiçbir zaman salt aksiyon olmamıştır zaten 15 temmuz u sadece aksiyon patlamayla çatışmayla anlatmaya kalkarsan büyük hata edersin dediğin gibi hikaye kısmı ve olayların perde arkası kritik yerler o gece yaşanılan kahramanlık destanları hepsini kullanmak lazım ve en önemlisi aksiyondan falan da önce gelen işin duygusu en ön planda olması gereken insanı etkileyecek yakalayacak yeri burasıFragman güzel olmuş ama o kadar dev coşamadım. Sinemada izleyeceğim zaten ama sadece aksiyon manyakça aksiyon olursa tatmin edici olmaz bence. Tamam aksiyonu bu standartların üzeride yapıyorsunuz ama işin hikaye kısmı çok daha kritik. Fragmanda bir kaç ilgi çekici replik var umarım filmde daha fazlası vardır. Vadi aklının o geceye dair söyleyeceği şeyler kuru aksiyondan fazlası olmalı. Göreceğiz artık iyi olmuştur umarım.![]()
senin bu enerjide olman güzel sen beğendiysen vadi severlerin büyük kısmı beğenmiştirTabi olacak aga 105 dakikanın 1.5 dakkası sadece daha dur v2 falan gelecek
Tabi olacak aga 105 dakikanın 1.5 dakkası sadece daha dur v2 falan gelecek
Kesinlikle bu bahsettiğimiz şeyleri 1.5 dakikalık fragmandan anlamak zor tabi. Başka fragman çıkabilir ama asıl muhabbeti filmde anlayacağız. İnşallah gerçekten tatmin edici ve etkileyici bir film yapmışlardır. Beklenti bu yönde.aynen öyle hem vadiden beklenen hiçbir zaman salt aksiyon olmamıştır zaten 15 temmuz u sadece aksiyon patlamayla çatışmayla anlatmaya kalkarsan büyük hata edersin dediğin gibi hikaye kısmı ve olayların perde arkası kritik yerler o gece yaşanılan kahramanlık destanları hepsini kullanmak lazım ve en önemlisi aksiyondan falan da önce gelen işin duygusu en ön planda olması gereken insanı etkileyecek yakalayacak yeri burası
Filmi görmek lazım yoksa bu fragman kesinlikle gömülecek bir halde değil bu fragmanı veriyorlarsa v2 nin de gelmesi lazım yok gelmeyecekse daha zengin bi şekilde haxırlanabilirdiKesinlikle bu bahsettiğimiz şeyleri 1.5 dakikalık fragmandan anlamak zor tabi. Başka fragman çıkabilir ama asıl muhabbeti filmde anlayacağız. İnşallah gerçekten tatmin edici ve etkileyici bir film yapmışlardır. Beklenti bu yönde.
aynen öyle hem vadiden beklenen hiçbir zaman salt aksiyon olmamıştır zaten 15 temmuz u sadece aksiyon patlamayla çatışmayla anlatmaya kalkarsan büyük hata edersin dediğin gibi hikaye kısmı ve olayların perde arkası kritik yerler o gece yaşanılan kahramanlık destanları hepsini kullanmak lazım ve en önemlisi aksiyondan falan da önce gelen işin duygusu en ön planda olması gereken insanı etkileyecek yakalayacak yeri burası
Evet bu fragman daha çok teknik kaliteyi göstermek adına hazırlanmış bence. Çünkü teknik açıdan ciddi manada üst düzey bir iş olmuş. V2 gelirse de iyi kötü net bir fikir oluşabilir film hakkında. Yine de kötü olacağını pek düşünmüyorum. Bu kadar hazırlık ve ara sonucu ortada kaliteli bir iş olacaktır.Filmi görmek lazım yoksa bu fragman kesinlikle gömülecek bir halde değil bu fragmanı veriyorlarsa v2 nin de gelmesi lazım yok gelmeyecekse daha zengin bi şekilde haxırlanabilirdi
hhaha aa bence film heyecan getirecek hem vadinin reelde nekadar olması gerekiyorsa forumdada okadar olması gerekiyor ayoll senin performansında vadiden dolayı düştü farkında değilsinklasik vadi propoganda dolu bir fagman yine bu gidişle asker dizilerinin aldığı devlet desteğini de alırlar zaten son reytingleri kurtarmıyordu dizinin maliyetini
pis yasemin nasıl @Çiğdem-![]()