Emin Özaltun
Üye
Kapın biletleri
Cahit yerine Usta yapsaydı bu duyuruyu daha iyi olurdu, yapcak birşey yok eldekiyle idare etcezz artık 😵
bende diyodum kim bu psikopatlar biride senmişsin daha yeni ilan ettiler bi yere bakayım dedim 6 kişi kapatmış hangi ara baktılarsa
Kapın biletleriİst Akasya kaptım ben 😉
Cahit yerine Usta yapsaydı bu duyuruyu daha iyi olurdu, yapcak birşey yok eldekiyle idare etcezz artık 😵
bende diyodum kim bu psikopatlar biride senmişsin daha yeni ilan ettiler bi yere bakayım dedim 6 kişi kapatmış hangi ara baktılarsaaga vatan film yorumlarını açtık oradan devam ediyoz
yok cuma günü Doğu ile ankara da izliyecez uyansında biletimizi alak 😀 bahsettiğim salonda ankara daHahaha kapmasınlar usta hemenSizde İstanbuldamıydınız?
bu ilktir ustada bi anaons çeker ; demek caht reise dayanamayıp hemen aldın bileti
Kapın biletleriİst Akasya kaptım ben 😉
yok cuma günü Doğu ile ankara da izliyecez uyansında biletimizi alak 😀 bahsettiğim salonda ankara da
bu ilktir ustada bi anaons çeker ; demek caht reise dayanamayıp hemen aldın bileti![]()