vadi mi kaldı ortadahhaha aa bence film heyecan getirecek hem vadinin reelde nekadar olması gerekiyorsa forumdada okadar olması gerekiyor ayoll senin performansında vadiden dolayı düştü farkında değilsin
vadi mi kaldı ortadahhaha aa bence film heyecan getirecek hem vadinin reelde nekadar olması gerekiyorsa forumdada okadar olması gerekiyor ayoll senin performansında vadiden dolayı düştü farkında değilsin
ocakta geliyormuş işte forum yine canlanacakvadi mi kaldı ortada
vadi mi kaldı ortada
vadicilerin çoğu bu gidişle o zaman banlı olacak neyse sen tek kalırsın seni döverim oklavanlaocakta geliyormuş işte forum yine canlanacak
Bana biraz abartıyosun gibi geldi. 10 milyon ne lan?10 milyon izlenir bence efsane olmuş fragman
Manyakmisin olum son 2 sezona kadar 15 o geçiyordu o da 10 milyonu rahat geçer yav 11 sene önce doğru düzgün sinema olmadığı zamanlarda 4 milyonu geçmiş vadi şimdi niye 10 milyon olmasın bence vadi için sıradan normal bi sonuç olurBana biraz abartıyosun gibi geldi. 10 milyon ne lan?
Pusu son yıllarda zaten en fazla 16 reyting aldı, o da 10 milyona bile denk gelmiyor ülkede
O mantıkla Filistin'in de zamanında rekor kırması lazımdı.Manyakmisin olum son 2 sezona kadar 15 o geçiyordu o da 10 milyonu rahat geçer yav 11 sene önce doğru düzgün sinema olmadığı zamanlarda 4 milyonu geçmiş vadi şimdi niye 10 milyon olmasın bence vadi için sıradan normal bi sonuç olur
Abartma aga bu filmin hakkı 3 milyon, kesinlikle diğer filmlere göre mükemmel değil. Ama yorumlarda gömenler çoğunlukta 1 milyon gibi rezil bir gişe yapmasından korkuyorumManyakmisin olum son 2 sezona kadar 15 o geçiyordu o da 10 milyonu rahat geçer yav 11 sene önce doğru düzgün sinema olmadığı zamanlarda 4 milyonu geçmiş vadi şimdi niye 10 milyon olmasın bence vadi için sıradan normal bi sonuç olur
Abartma aga bu filmin hakkı 3 milyon, kesinlikle diğer filmlere göre mükemmel değil. Ama yorumlarda gömenler çoğunlukta 1 milyon gibi rezil bir gişe yapmasından korkuyorum
Facebook resmi sayfasına bak görürsün yorumlarıFragman daha bugün çıktı ne ara gömen çok oldu yaw
Facebook resmi sayfasına bak görürsün yorumları
Aga ne 132 bini 1 milyonu geçmiştir sabah görürsün youtube da ilk başlarda net sayı yazmıyor 1 milyon rahat izlenmistir20:00-23:30 arası 56 bin kişi tarafından izlenilen fragman 23:30 ile 01:00 arası iki kat yükselerek 132 bine ulaştı !!!!!
Onların hepsi filme gidecek görürsün her zaman ki gibi şaşırmadımFacebook resmi sayfasına bak görürsün yorumları
Bence Irak filmi bu filmin en az 3 katı bütçe ile çekilmiştir. Tam rakamları bilmiyorum rakamları. Fakat sosyo-ekonomik olarak gelişen ve sinema kültürü oturan bir toplum haline geldik 2006'dan beri. 4 milyon barajını geçeriz kendi rekorumuzu kırarız gibi geliyor. Yine de emin konuşmamak lazım.
Ben de Cahit'ten kıllanıyorum Kılkuyruk yine kendini övecek birşeyler yazmıştır kesin Filmin sonunda superman olup Akıncı Üssü'nden kalkan uçakları elleriyle alaşağı ediyordur Allah bilir
Youtube'da o kadar gecikme yok. Şu an 147bine çıkmış zaten. Bir gecede ne bekliyoruz ki? Birkaç günde görürüz ne kadar olay olacak ya da sönük kalacak fragman.Aga ne 132 bini 1 milyonu geçmiştir sabah görürsün youtube da ilk başlarda net sayı yazmıyor 1 milyon rahat izlenmistir
Onların hepsi filme gidecek görürsün her zaman ki gibi şaşırmadım
@-KADİR-- aga bence sen beklentini düşük tutuyon vadi ismi bile reytingtir unutma
Aynen öyle. Kurtlar Vadisi Irak prodüksiyon bakımından Türk sinema tarihinin en iyi filmidir. Yıl olmuş 2017 hala yanına sadece DAĞ II yaklaşabildi. Onun da devlet desteği vardı zaten. Bi zahmet olsun yani Gerçek silahlar kullanmışlar filmde burda hala çatapat falan kullanıyorlar. Mesela Irak'taki canlı bomba sahnesi Hollywood standartlarındadır. Zaten yapım ekibinde Amerika menşeili elemanlar da vardı. Filmin sonundaki Credits kısmında oku oku bitmiyor full gavur doluUsta açık konuşmak gerekirse Irak filminde kadro vardı, saglam senaryo vardı kendimizi kandırmak gibi olmasın yani Memati, Abdül, Erhan nerde Cahit nerde, Irak filmi geniş ortamda geçmişti zaten patlamarı vs çok farklıydı
3-4 milyon bekliyorum bende açıkcası ama inşallah 6-7 olur bu rakam
Hahahahahah Aynı düşünce içindeyiz usta, kılkuyruk geçen sezon biliyorsun kendi tahtını kurmak için bir bölümde koca ekibi yok etti Polat'ın yanına adam yanaştırmıyor
Ulan hdhahahaha nasıl çaldırdın kiBakamam facebookum yok maalesef çaldırdım ya ben