XanTier 20.000'ler Kulübünde!

Bilemedim, daha sonra ara ara konuştuğumuzda giydiğini söylemiştin sanki. :A
Çok uzun sürmediğine emin ol. :A
Şimdi daha çok düz renk UZUN KOLLU gömlekler tercih ediyorum :A

Şikayet etsek bile Batman pp'li yönetici de budur:F kimi kime şikayet edecez:F
Öteki co-Admin'e de forumu bıraktırdı, diktatörlüğünü ilan etti resmen tek adam olarak :A

Şimdi dolabımı açıp çektim, bu ikisine de yorumları alayım. :F @dizi kolik @Forumdash @XanTier

spoiler]

Çok uzun sürmediğine emin ol. :A
Şimdi daha çok düz renk UZUN KOLLU gömlekler tercih ediyorum :A

Öteki co-Admin'e de forumu bıraktırdı, diktatörlüğünü ilan etti resmen tek adam olarak :A
2.darbe dalgası demek forumda olacaktı :F şikayetçiyim eski emeklilerden birine şikayet edeceğim yarın fotoları atmazsa:F
Şimdi dolabımı açıp çektim, bu ikisine de yorumları alayım. :F @dizi kolik @Forumdash @XanTier

[/spoiler]
[/QUOTE]
Tüm yorumların yarın :A

Üstteki uzun kollu 2. favori gömleğim aslında mavi ama soluk çıkmış. :F

Birde ütüsüzler kusura bakmayın. :A
Uzun kollu gökyüzü mavisi... Gömleğini içine de sokuyo musun? Giyince içinde atletin de görünüyo mu? Harika gerçekten... :(

[/spoiler][/QUOTE]

Üstteki buz mavisiyse eğer çok güzel bir renk ama fazla klasik. :X Her erkeğe yakışmıyor ama o yüzden bi üstünde görmek lazım kankeee. :A

Ayrıca [USER=87349]@XanTier[/USER] benden önce bayrağı alıp harfi harfine katıldığım yorumu yapmış. :A Çok kötü, at o gömleği derhal. :T:

Üstteki buz mavisiyse eğer çok güzel bir renk ama fazla klasik. :X Her erkeğe yakışmıyor ama o yüzden bi üstünde görmek lazım kankeee. :A

Ayrıca @XanTier benden önce bayrağı alıp harfi harfine katıldığım yorumu yapmış. :A Çok kötü, at o gömleği derhal. :T:
Evet ben açık mavi diyorum senin değişinle buz mavisi @XanTier'in değişiyle gözyüzü mavisi @Forumdash yorum yapmadığı için ne mavisi dediğini bilmiyorum. :F

Onu beğenmeyeceğinizi tahmin etmiştim ama Melih'in dediği gibi kesersem iyi masa örtüsü olur. :F

Ayrıca @XanTier benden önce bayrağı alıp harfi harfine katıldığım yorumu yapmış. :A Çok kötü, at o gömleği derhal. :T:
Bu kadar ısrara karşılık bütün gardırobunla bize resim atmak zorundasın @mrt-06 :A

Evet ben açık mavi diyorum senin değişinle buz mavisi @XanTier'in değişiyle gözyüzü mavisi @Forumdash yorum yapmadığı için ne mavisi dediğini bilmiyorum. :F

Onu beğenmeyeceğinizi tahmin etmiştim ama Melih'in dediği gibi kesersem iyi masa örtüsü olur. :F
Gökyüzü mavisi daha kapalı renk buz mavisi doğrusu :X

*piknik

Masa örtüsünde kullanılmıyor artık bu desen. Masa örtüsünde bile bu moda geçti, sende hala geçmemiş.