XanTier 20.000'ler Kulübünde!

Evet ben açık mavi diyorum senin değişinle buz mavisi @XanTier'in değişiyle gözyüzü mavisi @Forumdash yorum yapmadığı için ne mavisi dediğini bilmiyorum. :F

Onu beğenmeyeceğinizi tahmin etmiştim ama Melih'in dediği gibi kesersem iyi masa örtüsü olur. :F
Neyse yarın fotoğraf atınca etkieti yollarsın. :X Gerçi özelden mi yollayacaksın bizlere buradan mı atacaksın bilemedim. :F

Bu kadar ısrara karşılık bütün gardırobunla bize resim atmak zorundasın @mrt-06 :A
Bu arada tebrikler cınıımss. :X 20.000'ler kulübünde nasıl ayrıcalıklar var? V.İ.P. özel araç tahsis ediyorlarmış sanırım altında şoförlüyle birlikte? :F

Attığım 4 gömleğin 2'si beğenildi demek ki o kadar kötü değilmiş zevkim. :A Sen de at görelim, eğlenceli oldu bu. :Z
Üşenirim ben şimdi. :T:

Neyse yarın fotoğraf atınca etkieti yollarsın. :X Gerçi özelden mi yollayacaksın bizlere buradan mı atacaksın bilemedim. :F

Bu arada tebrikler cınıımss. :X 20.000'ler kulübünde nasıl ayrıcalıklar var? V.İ.P. özel araç tahsis ediyorlarmış sanırım altında şoförlüyle birlikte? :F
Teşekkür ederim :D
Hiçbiri yok, ama co-Admin'i kafalarsan sana hediyeler veriyor. Mesaj sayısı olur, beğeni olur :A :A :A

Bakarız. :F

Hiçbiri yok, ama co-Admin'i kafalarsan sana hediyeler veriyor. Mesaj sayısı olur, beğeni olur :A :A :A
Üşenme come on. :T:

Bu çocuğun özgüven sorunu var. :F Gerçi zamanında SS'li sözlüğe ilk foto atanlardan birisi @xdragxx'le birlikte. :X Ama şimdi görüyoruz ki artık o eski halinden eser yok şimdi. @mrt-06 bak zamanında piknik örtüsüyle bile çekilip atıyordu Melih, şimdi çekmeye utanıyor. :A

Bakarız. :F

Üşenme come on. :T:
Bakmak iyidir. :X En iyi olanını seç tabi ki fotoğraf atarken. :A

Bu çocuğun özgüven sorunu var. :F Gerçi zamanında SS'li sözlüğe ilk foto atanlardan birisi @xdragxx'le birlikte. :X Ama şimdi görüyoruz ki artık o eski halinden eser yok şimdi. @mrt-06 bak zamanında piknik örtüsüyle bile çekilip atıyordu. :A
Ne özgüveni be! :A Dediğin gibi ilk atanlardandım. Bu konuda da ilk sayfada resmim var, kaldırmasını söylemedim hiç Atacan'a :A
Üşengeçliğimi herkes bilir benim. Kim uğraşacak onunla :A

La kaldırma yerimden beni. İşim gücüm var benim. Dizimi yazmam lazım :A
Yatmadan at hadi bekliyoruz. :F

Bu çocuğun özgüven sorunu var. :F Gerçi zamanında SS'li sözlüğe ilk foto atanlardan birisi @xdragxx'le birlikte. :X Ama şimdi görüyoruz ki artık o eski halinden eser yok şimdi. @mrt-06 bak zamanında piknik örtüsüyle bile çekilip atıyordu. :A

Bakmak iyidir. :X En iyi olanını seç tabi ki fotoğraf atarken. :A
Bir defa attım işte yeter. -Bir sonrakini body yapınca atıcam yanii kelleli olanı. :F

Ne özgüveni be! :A Dediğin gibi ilk atanlardandım. Bu konuda da ilk sayfada resmim var, kaldırmasını söylemedim hiç Atacan'a :A
Üşengeçliğimi herkes bilir benim. Kim uğraşacak onunla :A
Gördüm hiç değişmemişsin bu arada. :F Neyse tamam gördük en azından seni o yüzden Atacan'a yoğunlaşıyoruz tekrar. :X @mrt-06

Gördüm hiç değişmemişsin bu arada. :F Neyse tamam gördük en azından seni o yüzden Atacan'a yoğunlaşıyoruz tekrar. :X @mrt-06
Çok istiyosanız atarım, ama bende öyle piknik örtüsü falan yok. Eleştirecek çok bi şey bulamazsınız :A

Kareli var ama büyük kareli, piknik örtüsü sayılmaz :A

Ya o kadar gömlek attın denemeyecek misin kankeeeee? :bağır::bağır:
Yarın atcaz dedik ya. :F

Acele ettirdiniz ışık berbat giydim buyrun. :A @Forumdash @dizi kolik @XanTier

nWOQ0M.jpg

Son düzenleme: