Attığım 4 gömleğin 2'si beğenildi demek ki o kadar kötü değilmiş zevkim. Sen de at görelim, eğlenceli oldu bu.Diğerlerini de
Neyse yarın fotoğraf atınca etkieti yollarsın. Gerçi özelden mi yollayacaksın bizlere buradan mı atacaksın bilemedim.Evet ben açık mavi diyorum senin değişinle buz mavisi @XanTier'in değişiyle gözyüzü mavisi @Forumdash yorum yapmadığı için ne mavisi dediğini bilmiyorum.
Onu beğenmeyeceğinizi tahmin etmiştim ama Melih'in dediği gibi kesersem iyi masa örtüsü olur.
Bu arada tebrikler cınıımss. 20.000'ler kulübünde nasıl ayrıcalıklar var? V.İ.P. özel araç tahsis ediyorlarmış sanırım altında şoförlüyle birlikte?Bu kadar ısrara karşılık bütün gardırobunla bize resim atmak zorundasın @mrt-06
Üşenirim ben şimdi.Attığım 4 gömleğin 2'si beğenildi demek ki o kadar kötü değilmiş zevkim. Sen de at görelim, eğlenceli oldu bu.
Teşekkür ederimNeyse yarın fotoğraf atınca etkieti yollarsın. Gerçi özelden mi yollayacaksın bizlere buradan mı atacaksın bilemedim.
Bu arada tebrikler cınıımss. 20.000'ler kulübünde nasıl ayrıcalıklar var? V.İ.P. özel araç tahsis ediyorlarmış sanırım altında şoförlüyle birlikte?
Bakarız.Neyse yarın fotoğraf atınca etkieti yollarsın. Gerçi özelden mi yollayacaksın bizlere buradan mı atacaksın bilemedim.
Bu arada tebrikler cınıımss. 20.000'ler kulübünde nasıl ayrıcalıklar var? V.İ.P. özel araç tahsis ediyorlarmış sanırım altında şoförlüyle birlikte?
Üşenme come on.Üşenirim ben şimdi.
Teşekkür ederim
Hiçbiri yok, ama co-Admin'i kafalarsan sana hediyeler veriyor. Mesaj sayısı olur, beğeni olur
La kaldırma yerimden beni. İşim gücüm var benim. Dizimi yazmam lazımBakarız.
Üşenme come on.
Bu çocuğun özgüven sorunu var. Gerçi zamanında SS'li sözlüğe ilk foto atanlardan birisi @xdragxx'le birlikte. Ama şimdi görüyoruz ki artık o eski halinden eser yok şimdi. @mrt-06 bak zamanında piknik örtüsüyle bile çekilip atıyordu Melih, şimdi çekmeye utanıyor.Üşenirim ben şimdi.
Teşekkür ederim
Hiçbiri yok, ama co-Admin'i kafalarsan sana hediyeler veriyor. Mesaj sayısı olur, beğeni olur
Bakmak iyidir. En iyi olanını seç tabi ki fotoğraf atarken.Bakarız.
Üşenme come on.
Ne özgüveni be! Dediğin gibi ilk atanlardandım. Bu konuda da ilk sayfada resmim var, kaldırmasını söylemedim hiç Atacan'a
Yatmadan at hadi bekliyoruz.La kaldırma yerimden beni. İşim gücüm var benim. Dizimi yazmam lazım
Bir defa attım işte yeter. -Bir sonrakini body yapınca atıcam yanii kelleli olanı.
Ulan kim çekecek upload edecek. Daha odanın ışığını yakmam lazım o en zoruYatmadan at hadi bekliyoruz.
Bir defa attım işte yeter. -Bir sonrakini body yapınca atıcam yanii kelleli olanı.
Benim gibi masa lambası kullanmıyor musun? Odanın ışığına ne hacet.Ulan kim çekecek upload edecek. Daha odanın ışığını yakmam lazım o en zoru
Gördüm hiç değişmemişsin bu arada. Neyse tamam gördük en azından seni o yüzden Atacan'a yoğunlaşıyoruz tekrar. @mrt-06Ne özgüveni be! Dediğin gibi ilk atanlardandım. Bu konuda da ilk sayfada resmim var, kaldırmasını söylemedim hiç Atacan'a
Üşengeçliğimi herkes bilir benim. Kim uğraşacak onunla
PC'nin ışığı yeterliBenim gibi masa lambası kullanmıyor musun? Odanın ışığına ne hacet.
Ya o kadar gömlek attın denemeyecek misin kankeeeee?Yatmadan at hadi bekliyoruz.
Sarı ışıksız yapamıyorum ben muhakkak arkada açık olmalı. .ssPC'nin ışığı yeterli
Çok istiyosanız atarım, ama bende öyle piknik örtüsü falan yok. Eleştirecek çok bi şey bulamazsınızGördüm hiç değişmemişsin bu arada. Neyse tamam gördük en azından seni o yüzden Atacan'a yoğunlaşıyoruz tekrar. @mrt-06
Yarın atcaz dedik ya.Ya o kadar gömlek attın denemeyecek misin kankeeeee?
Bence de yarın at
Daha atar mıyım bilmem anlaşmamıza göre 1 defa atıyordum.Bence de yarın at
Sayı belirtilmemişti. Ayrıca bu buçuktan sayılır. Karanlık, kalitesiz resimDaha atar mıyım bilmem anlaşmamıza göre 1 defa atıyordum.