XanTier 20.000'ler Kulübünde!

Aslında dolabıma baktım da 3 tane kısa kollu gömlek var fakat giymiyorum pek, genelde katlaması daha cool oluyor. :A

Bordo evet biraz da ışıktan rengi pek belli olmamış ama ilk gördüğümde aşık olmuştum ve sürekli giyiyorum. :F Gömlek giymeyi çok severim. :D

Haha ben onları bilmem Paint'ten kafa çizerim olmadı. :F
Ohoo o zaman git "cansız baby" mankelere giydir:F biz burda gömleği değil giyen kiliye yakışıyor mu onu yorumlayacaz :A bu hiç tarz benimi izlememiş showdayken bile tüüüü @dizi kolik

Aslında dolabıma baktım da 3 tane kısa kollu gömlek var fakat giymiyorum pek, genelde katlaması daha cool oluyor. :A

Bordo evet biraz da ışıktan rengi pek belli olmamış ama ilk gördüğümde aşık olmuştum ve sürekli giyiyorum. :F Gömlek giymeyi çok severim. :D

Haha ben onları bilmem Paint'ten kafa çizerim olmadı. :F
Çok da katlama ama bulaşığa girer gibi duruyor. :A Kolları kaslı olmayan bir erkeğe katlamak yakışmıyor ayrıca cool değil çubuk gibi duruyor. :T:

Ohoo o zaman git "cansız baby" mankelere giydir:F biz burda gömleği değil giyen kiliye yakışıyor mu onu yorumlayacaz :A bu hiç tarz benimi izlememiş showdayken bile tüüüü @dizi kolik
En son gömleği manken üzerinde görmek istiyorum diyordun şimdi giyen kişi oldu. :A Ama orada bayanlar yarışıyordu. :bhr:

Kesinlikle ama çekmez bu Mert insanı. @mrt-06 :T: Artık kimi örnek alıyorsa??? :A

Ay hiç sorma, o kadar yıldır zevksiz bir kankem varmış da tanıyamadım felan oldum yanee? :F

Al al ama sarının modası çabuk geçiyor, çok alma. :A
Zamanında beni eleştirmekte haklıydın :A O kısa kollu gömleği :A

Çok da katlama ama bulaşığa girer gibi duruyor. :A Kolları kaslı olmayan bir erkeğe katlamak yakışmıyor ayrıca cool değil çubuk gibi duruyor. :T:
Body yaptıntan sonra göreceğim o çubuğu. :A

Geri verme ama böyle gömleğim var demeye utan bence kankeee. :A
Melih gösterince aklıma geldi. @Forumdash da gömleklerle ilgili göstereyim dedim ama hata ettim galiba. O kadar kötü durmuyor be. :F

En son gömleği manken üzerinde görmek istiyorum diyordun şimdi giyen kişi oldu. :A Ama orada bayanlar yarışıyordu. :bhr:
2 tür manken vardır biri canlı diğeri cansız :A ben hala aynı şeyi söylüyorum gördüğün gibi :F sen de söylediklerinin arkasında dur (çok pis geliyorum) :F

Kesinlikle, bu çocuk zaten dediğimi yap yaptığımı yapma havasında geziyor. Sanırım Canan Karatay'cı. :A Ah kankeeem. @mrt-06 :T:

Zamanında beni eleştirmekte haklıydın :A O kısa kollu gömleği :A
Seni vazgeçirmek kolay olmadı o gömlekten ama çok uzun zaman yakıştığını düşünerek giydin ama sen onu? :F

Hahaha. Yapmadığın iş değil sonuçta :F
İlkokulda kendimi koltukta çekip paintten koltuğu silip koluma kanat çizerek altıda gökyüzü yapmıştım ve o flash bellek kayıp umarım nete düşmemiştir. :F

2 tür manken vardır biri canlı diğeri cansız :A ben hala aynı şeyi söylüyorum gördüğün gibi :F sen de söylediklerinin arkasında dur (çok pis geliyorum) :F
Yarına bir şeyler düşünücem tamam. :A

İlkokulda kendimi koltukta çekip paintten koltuğu silip koluma kanat çizerek altıda gökyüzü yapmıştım ve o flash bellek kayıp umarım nete düşmemiştir. :F

Sen şimdi co'sun ya adminsin ya hani :x diyorum içimden sessiz düşünüyorum. Postları düzenle yapsa biz göremeyiz düzenleyi ettiğini filan. Acaba diyorum SS mi alsak :F

Seni de iğneledim orada ama yüzünü gören Cennet'lik canım senin de. :A Mert konusunda hemfikiriz zaten. İnsan üzerinde deneyip atar. @mrt-06 :ppp:
Aynen hep aynı fikirlerde olalım böyle :A

Body yaptıntan sonra göreceğim o çubuğu. :A

Melih gösterince aklıma geldi. @Forumdash da gömleklerle ilgili göstereyim dedim ama hata ettim galiba. O kadar kötü durmuyor be. :F
Hadi bakalım kanke. Merak ediyorum değişim sürecini gerçekten. :X

Hiç savunma bana o piknik örtüsü gömleği. :F Çok kötü, rezil, mümkünse dolabının göremeyeceğin en ücra köşesine at. :A

Kesinlikle, bu çocuk zaten dediğimi yap yaptığımı yapma havasında geziyor. Sanırım Canan Karatay'cı. :A Ah kankeeem. @mrt-06 :T:

Seni vazgeçirmek kolay olmadı o gömlekten ama çok uzun zaman yakıştığını düşünerek giydin ama sen onu? :F
Hayııır. :D o resim sondan 2 ya da 3 önce giyişimdir. Soğutmuştun beni o gömlekten hatırlıyosan :F

Sen şimdi co'sun ya adminsin ya hani :x diyorum içimden sessiz düşünüyorum. Postları düzenle yapsa biz göremeyiz düzenleyi ettiğini filan. Acaba diyorum SS mi alsak :F

Hiç aklıma gelmeyen entrikalar. 🙄😳

Bunu anlatmıştın yıllar önce bana. :F :F :F

Yapar. Yetkisini kötüye kullanıyor hep. Bugün bana ne yaptı bi bilsen.......

:F

Hiç aklıma gelmeyen entrikalar. 🙄😳
Biz çok entrika dizileri izledik o yuzden şuan naptiğimin fotosu atıyorum :A
4455511979_102b2a9a01_b.jpg