XanTier 20.000'ler Kulübünde!

Hadi hala bekliyorum :D
Tam çekemedim ama gerçekten güzel gömlek. :F Çoğunlukla bunla mavi gömleğimi giyerim. :A Buyur;

y30qMN.png

Çuval da koysan üstte bi anlam ifade etmiyor. Niye içi boş o gömleğin, içini doldur :A
Çekmeye bile üşendim birde üstüme mi giyip çekinseydim ölme eşeğim ölme. :F

Tam çekemedim ama gerçekten güzel gömlek. :F Çoğunlukla bunla mavi gömleğimi giyerim. :A Buyur;

y30qMN.png

Çekmeye bile üşendim birde üstüme mi giyip çekinseydim ölme eşeğim ölme. :F
Sevdim. :A Benim de en sevdiğim renk pempe, kırmızı ve mavidir gömleklerimde :A

Teşekkürler :D

Az önce dolabımı düzenledim. Vallahi yok. :D
Hem ben kısa kollu gömlek sevmiyorum. Hepsi uzun kollu gömleklerimin, o yüzden kısa kolluları imha ettim hep :A
Yeni zevk sahibi olmuşsun demek :A

Yarın yapabilirim onu. Şimdi imkanı yok masadan kalkıp su içmeye eriniyorum. Ki susuzluktan ölüyorum şuan. :F

Niye güldürdü attın o zaman. :F
Ölmezsek sağ kalırsak yarın up yapıcam :A şimdiden söylim 10 teneke redbull iç bahane bulama :F

Hem öyle...
Hem de bizim arkadaşlar kısa kollu gömlek giyen gaydir muhabbeti yapmışlardı bir kere benim giydiğim bir gün, o yüzden de soğumuştum biraz :F :F :F

Yarın yapabilirim onu. Şimdi imkanı yok masadan kalkıp su içmeye eriniyorum. Ki susuzluktan ölüyorum şuan. :F

Niye güldürdü attın o zaman. :F
Gömleği görünce güldüm :F,

Hala okumadım.

Ölmezsek sağ kalırsak yarın up yapıcam :A şimdiden söylim 10 teneke redbull iç bahane bulama :F
Redbull kalp çarpıntısı yapıyor bende. Spora yeni başladım kaslı halimle 3 ay sonra atsaydım daha iyi. :F

Hem öyle...
Hem de bizim arkadaşlar kısa kollu gömlek giyen gaydir muhabbeti yapmışlardı bir kere benim giydiğim bir gün, o yüzden de soğumuştum biraz :F :F :F

Hala okumadım.
Güzel bir şey yazmıştım okusaydın iyidi. :T:

Hem öyle...

Hala okumadım.
Uzun kollu giyip kolları sıvayan neymiş diye sorsaydın ya:F eğer arkadaşların şöyle biley giyerse tercihinde terfi mi atlamişlar sor :F
images
y

Uzun kollu giyip kolları sıvayan neymiş diye sorsaydın ya:F eğer arkadaşların şöyle biley giyerse tercihinde terfi mi atlamişlar sor :F
images
y
Uzun kolludan kastım kolları kıvırmak zaten. Kısa değil ama kolları kıvırık giyiyorum. :F Erkek adam kısa kollu giymez, kollarını kıvırır demişlerdi :D
Ne zaman kısa kollu gömlek görsem o muhabbet aklıma geliyor, ben de giymiyorum :F

Valla pek de giymiyolar, sözlerine de sadıklar valla :F

Düşünsene o kız benmişim. :F Sana fena ters köşe olurdu. :A
Yok o kız tatlı biri, senin gibi değil :A :A :A
Sen istesen de öyle rol yapamazsın :A :A :A

Uzun kolludan kastım kolları kıvırmak zaten. Kısa değil ama kolları kıvırık giyiyorum. :F Erkek adam kısa kollu giymez, kollarını kıvırır demişlerdi :D
Ne zaman kısa kollu gömlek görsem o muhabbet aklıma geliyor, ben de giymiyorum :F

Valla pek de giymiyolar, sözlerine de sadıklar valla :F

Yok o kız tatlı biri, senin gibi değil :A :A :A
Sen istesen de öyle rol yapamazsın :A :A :A
Abeee ben hem bal hem kaymağım, çekemeyenler antenlerini taksın abeee. :Z