XanTier 20.000'ler Kulübünde!

Gemi üşeniyor ve alzaymır hastası olabilir. :A

Alzaymırsa tedavi sürecine ve yetkilerinin alınmasına başlanmalı. Yetkililerin (mod ve süper modların) bir olup seni yıkmaları ve o gömlekle olan resmini ifşa etmeleri gerekiyor :A
Alzehemirsan o zaman gömlek konusunu hatırlatıyorum yeniden:X bu gömleği giyeceksin :F
Bhl59RECUAAIVFu.jpg

Alzehemirsan o zaman gömlek konusunu hatırlatıyorum yeniden:X bu gömleği giyeceksin :F
Bhl59RECUAAIVFu.jpg

Eğer tek eksik hatırlatılmaksa hatırlatırız :A
İnşallah :D

Atacanın afacanlıkları. :ppp: @mrt-06

O fotoğraf buraya gelecek!!!! :X

Bunu deliler giymiyor muydu. :F

Spordan çıkınca çok yorgun oluyorum aklıma gelmedi. :bilmem:

Doğum günün kutlu olsun Atacan :A :A

Teşekkür ederim, 3000 mesaj oldu bunun üstüne :A Güzel stalk :A
online listesine bakınca konuda olduğunu gördüm tarihe bakmadan yazayım dedim.
Sonra baktım baya yazmışsın, sen baya baya açılmışsın.
bende @denizz19 un son ayı olduğu için çeneyi çalıstırmaya karar verdim, beni en çok konuşturan olduğu için mesaj sayım etkilenir :A

bende @denizz19 un son ayı olduğu için çeneyi çalıstırmaya karar verdim, beni en çok konuşturan olduğu için mesaj sayım etkilenir :A
Bu şahane bir haber :A

Ben burda Atacan'la olan konuşmalarımızı okuyodum hazır dersteyken ve dinlemiyorken :A
Ben de başta öyleydi, ama artık konuşturulmaya ihtiyaç kalmadı, coştum iyice :A

@XanTier tebrikler :A Eskiden foruma ayda yılda bir uğrardın şimdi reyting yorumu bile yapıyosun maşallah :A

Edit; Allah kahretsin trollendik :A Konu eskiymiş ama bu yukarıdaki dediklerimi değiştirmez :A

Son düzenleme:
@XanTier tebrikler :A Eskiden foruma ayda yılda bir uğrardın şimdi reyting yorumu bile yapıyosun maşallah :A

Edit; Allah kahretsin trollendik :A Konu eskiymiş zma bu yukarıdaki dediklerimi değiştirmez :A
Konuya yazdıkça yazıypr millet. Hep Dosi'nin suçu :A
Yazmayalım da konu aşağı insin bari :D

Ben burda Atacan'la olan konuşmalarımızı okuyodum hazır dersteyken ve dinlemiyorken :A
Ben de başta öyleydi, ama artık konuşturulmaya ihtiyaç kalmadı, coştum iyice :A
ben ilk 1 senemde 1000 mesaj yazıp sonra ocak-şubatta çoşup haftada 1000 mesaj yazan biriydim :A
Universiteye giderken buraya haftada 1-2 kere takılıp en fazla 15 dakika harcardım. Şimdi kafaya estikçe geliyoruz :A

Edit; Allah kahretsin trollendik :A Konu eskiymiş zma bu yukarıdaki dediklerimi değiştirmez :A
haha yine güldürdün ama başka yerde kızdırıyorsun :A

Konuya yazdıkça yazıypr millet. Hep Dosi'nin suçu :A
Yazmayalım da konu aşağı insin bari :D
Aa tebrik etmek nezamandan beri suç? Sonuçta ilkkez yazdık be :T: