2 3 değil 5 yıl 5Ben forumda 2-3 yıl geriden geliyorum eskiden öyleydin yani
2 3 değil 5 yıl 5Ben forumda 2-3 yıl geriden geliyorum eskiden öyleydin yani
ben 3 diyeyim sen 5 de. Ayrıca o kadar oldu mu2 3 değil 5 yıl 5
Senin 7 yıl olmuş. Vay anasını be.ben 3 diyeyim sen 5 de. Ayrıca o kadar oldu mu
Teşekkür ederim
Ben sen daha gelmezsin diye (1 hafta dedin) beklemedim seni
Teşekkürler
O zaman daha erken girebilirdinTatildeyim daha.
Teşekkür ederim, gömlekten daha güzel bir hediye
Aynen, 10 gündür falan iyi mesaj yazdımSon günlerde bakıyorum da iyi açıldın bi ara mesaj yazmiyordun hayırlı olsun bakalım
Tamamen aklımdan çıkmış.Yau forum bozuk yine buradan bugun bildirim gelecekti size geldi mi? @XanTier @dizi kolik
Co-adminimize soralım bi de @mrt-06
Merak etme sokacam aklına yarınTamamen aklımdan çıkmış.
Gelir gibi oldu ama meğersem başka yerden gelmiş. GelmemişYau forum bozuk yine buradan bugun bildirim gelecekti size geldi mi? @XanTier @dizi kolik
Co-adminimize soralım bi de @mrt-06
15 kişi yazmış toplam, 15 kişi 15 sayfa konuşmuşuzBu konu da FF kulüp konuları rekoru kırdı galiba 8 sayfayla.
Kutlamalar bölümünde yorum olarak en çok yorum alan 5. konu olmuş şimdi baktım. @XanTierBu konu da FF kulüp konuları rekoru kırdı galiba 8 sayfayla.
Alzaymırsa tedavi sürecine ve yetkilerinin alınmasına başlanmalı. Yetkililerin (mod ve süper modların) bir olup seni yıkmaları ve o gömlekle olan resmini ifşa etmeleri gerekiyorGemi üşeniyor ve alzaymır hastası olabilir.
ne 15 kisisi 2'niz konustunuz hepsini15 kişi yazmış toplam, 15 kişi 15 sayfa konuşmuşuz
Ne kadar kindarca düşünceler bunlar. 😱Alzaymırsa tedavi sürecine ve yetkilerinin alınmasına başlanmalı. Yetkililerin (mod ve süper modların) bir olup seni yıkmaları ve o gömlekle olan resmini ifşa etmeleri gerekiyor