2 3 değil 5 yıl 5Ben forumda 2-3 yıl geriden geliyorum eskiden öyleydin yani![]()
2 3 değil 5 yıl 5Ben forumda 2-3 yıl geriden geliyorum eskiden öyleydin yani![]()
ben 3 diyeyim sen 5 de. Ayrıca o kadar oldu mu2 3 değil 5 yıl 5![]()
Senin 7 yıl olmuş. Vay anasını be.ben 3 diyeyim sen 5 de. Ayrıca o kadar oldu mu
![]()
Teşekkür ederim
Ben sen daha gelmezsin diye (1 hafta dedin) beklemedim seni
Teşekkürler![]()
O zaman daha erken girebilirdinTatildeyim daha.![]()
Teşekkür ederim, gömlekten daha güzel bir hediye
Aynen, 10 gündür falan iyi mesaj yazdımSon günlerde bakıyorum da iyi açıldın bi ara mesaj yazmiyordun hayırlı olsun bakalım![]()
Tamamen aklımdan çıkmış.Yau forum bozuk yine buradan bugun bildirim gelecekti size geldi mi? @XanTier @dizi kolik
Co-adminimize soralım bi de @mrt-06![]()
Gelir gibi oldu ama meğersem başka yerden gelmiş. GelmemişYau forum bozuk yine buradan bugun bildirim gelecekti size geldi mi? @XanTier @dizi kolik
Co-adminimize soralım bi de @mrt-06![]()
15 kişi yazmış toplam, 15 kişi 15 sayfa konuşmuşuzBu konu da FF kulüp konuları rekoru kırdı galiba 8 sayfayla.![]()
Kutlamalar bölümünde yorum olarak en çok yorum alan 5. konu olmuş şimdi baktım.Bu konu da FF kulüp konuları rekoru kırdı galiba 8 sayfayla.![]()
Alzaymırsa tedavi sürecine ve yetkilerinin alınmasına başlanmalı. Yetkililerin (mod ve süper modların) bir olup seni yıkmaları ve o gömlekle olan resmini ifşa etmeleri gerekiyorGemi üşeniyor ve alzaymır hastası olabilir.![]()
ne 15 kisisi 2'niz konustunuz hepsini15 kişi yazmış toplam, 15 kişi 15 sayfa konuşmuşuz![]()
Ne kadar kindarca düşünceler bunlar. 😱Alzaymırsa tedavi sürecine ve yetkilerinin alınmasına başlanmalı. Yetkililerin (mod ve süper modların) bir olup seni yıkmaları ve o gömlekle olan resmini ifşa etmeleri gerekiyor![]()