XanTier 20.000'ler Kulübünde!

Zaten after/before yapmak için sürekli çekinmeye başladım. Tam ergene bağladım. :F
Tamam bu yolda seni yalanuz bırakmıcuk:A yarın before yap 3 sonra afterıı :A
Uzun kolludan kastım kolları kıvırmak zaten. Kısa değil ama kolları kıvırık giyiyorum. :F Erkek adam kısa kollu giymez, kollarını kıvırır demişlerdi :D
Ne zaman kısa kollu gömlek görsem o muhabbet aklıma geliyor, ben de giymiyorum :F

Valla pek de giymiyolar, sözlerine de sadıklar valla :F

Yok o kız tatlı biri, senin gibi değil :A :A :A
Sen istesen de öyle rol yapamazsın :A :A :A
Arkadaşlarına toz kondurtmaz da :X sen de sadıksın onlara demek :X

Biliyorum bu fotoyu. :A Kellemi görmen için 4 yıl bekledin ikinci defa görmek için de 4 yıl geçmesi lazım. :F

Gömleği göstermek için çekiyorum sadece. Ayrıca bende kıl yok. :F
Ben kıl görmek istiyorum. Eğer çenendeki yoksa kafandakini göster......

Benim yüzümde yahut boğaz, göğüs bölgemde kıl yok illa fantazi arıyorsan takma sakal takmam lazım. :F

Yok kanke uzun ama katlıyorum giyerken. :A
İyi bari. :X Kısa kollu gömlekler bence bir an önce kaldırılmalı raflardan. :F

Rengi bordo di mi yanlış görmüyorum. Bordo bu yıl erkek rengiydi ya çok gördüm her yerde. Şimdi bir de sarı çıkmış kadın erkek herkes de sarı modası var. :X

Seni tabii ki. :D

Oha aynısının benzeri bende varmış şimdi fotoyu atınca fark ettim. Fotosunu çektim. :F

3qEqOO.png
Ay ne buluyorsunuz şu kareli piknik örtülerinde anlamıyorum. :A

Rengi bordo di mi yanlış görmüyorum. Bordo bu yıl erkek rengiydi ya çok gördüm her yerde. Şimdi bir de sarı çıkmış kadın erkek herkes de sarı modası var. :X
Tam da sarı almak istiyodum :A

Aslında dolabıma baktım da 3 tane kısa kollu gömlek var fakat giymiyorum pek, genelde katlaması daha cool oluyor. :A

Bordo evet biraz da ışıktan rengi pek belli olmamış ama ilk gördüğümde aşık olmuştum ve sürekli giyiyorum. :F Gömlek giymeyi çok severim. :D

Aynen giyip düzgün foto çeksin dimi :A

@xBUGRAx gibi snap maskeli resim at :F @mrt-06
Haha ben onları bilmem Paint'ten kafa çizerim olmadı. :F

Benim yüzümde yahut boğaz, göğüs bölgemde kıl yok illa fantazi arıyorsan takma sakal takmam lazım. :F

Yok kanke uzun ama katlıyorum giyerken. :A
Forumdash'ın dediği Snapchat filtrelerinden kullanabilirsin. Şöyle sakallı olanları, yüzünü çok kapatmasın :A

Aynen giyip düzgün foto çeksin dimi :A

@xBUGRAx gibi snap maskeli resim at :F @mrt-06
Kesinlikle ama çekmez bu Mert insanı. @mrt-06 :T: Artık kimi örnek alıyorsa??? :A

Kahroldu kız kısa kollu sanınca güzel renkli gömleği :A :A
Ay hiç sorma, o kadar yıldır zevksiz bir kankem varmış da tanıyamadım felan oldum yanee? :F

Tam da sarı almak istiyodum :A
Al al ama sarının modası çabuk geçiyor, çok alma. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,746
Üyeler
8,481
Son Üye
user2162