Birinin burnu uzayacaksa o da sensin gizli Survivorcısın hala itiraf etmiyorsun yalan söylüyorsunPinokyo gibi burnun uzadıkça uzayacak valla.
Birinin burnu uzayacaksa o da sensin gizli Survivorcısın hala itiraf etmiyorsun yalan söylüyorsunPinokyo gibi burnun uzadıkça uzayacak valla.
Zaten yarın köye gideceğim moralim bozuk yapma.Birinin burnu uzayacaksa o da sensin gizli Survivorcısın hala itiraf etmiyorsun yalan söylüyorsun
Tm şimdilik susuyorum köyden dönünce bu konuyu tekrar masaya koyacağımZaten yarın köye gideceğim moralim bozuk yapma.
Zaten yarın köye gideceğim moralim bozuk yapma.
Masanın bacakları kopsun emi. .ssTm şimdilik susuyorum köyden dönünce bu konuyu tekrar masaya koyacağım
Evet ev hemen Kızılırmak'ın yanında önünde park var artık orda kulaklık takıp yürürüm.Ben her zaman ne diyorumm yüz düşürmek yokk köy havası iyi gelecektir sana gezersin köyü
Masanın bacakları kopsun emi. .ss
Evet ev hemen Kızılırmak'ın yanında önünde park var artık orda kulaklık takıp yürürüm.
Ablam işte şehre alışınca köye gitmek zor oluyor bakalm.Heh oh ne güzell olurr gezersin orda müzik dinlemek yürüyüş yapmak çok güzeldir ya sana çok iyi gelecek birde üzülüyor köye gitcem diye ya şuna bak sen
Ankete katıldığınız için teşekkürler doktor bey.en begendigim çift @vadikızı ve @sokak sanati
Ayrica @Dosi nin @Bully e takık bir aşık oldugunu biliyordum
Teşekkürler kanke. Kötüler hemen ölmüyor malum.Ahah. Güzel bölüm olmuş, biraz arsız davranmışım @denizz19'a. Darısı @sokak sanati'nın başına. Mert bu sokak haylazımla güzel sahneler yazabilirsin eğer ikimizde yakın bir zaman içinde ölmeyeceksek. @mrt-06
Kolsuz, bacaksız Deniz'le bir ömür boyu hasta bakıcı olmaya hazır olmadığım için @Çiğdem- ve @destere dedim ankette.
Teşekkürler abicim.Emeğine sağlık Atacan.
Sen ne ara böyle oldun @Dosi
Yazık, değmezmişsin. .ssAhah. Güzel bölüm olmuş, biraz arsız davranmışım @denizz19'a. Darısı @sokak sanati'nın başına. Mert bu sokak haylazımla güzel sahneler yazabilirsin eğer ikimizde yakın bir zaman içinde ölmeyeceksek. @mrt-06
Kolsuz, bacaksız Deniz'le bir ömür boyu hasta bakıcı olmaya hazır olmadığım için @Çiğdem- ve @destere dedim ankette.
Göz sağlığı açısından art arda bölüm izlemeni önermem Serhan'ım.Fi`nin saati olmaz
Ahah. Güzel bölüm olmuş, biraz arsız davranmışım @denizz19'a. Darısı @sokak sanati'nın başına. Mert bu sokak haylazımla güzel sahneler yazabilirsin eğer ikimizde yakın bir zaman içinde ölmeyeceksek. @mrt-06