Şimdi ablaya safoz mafoz deme zaten sinirli cinnet getirirBen @vadikızı 'nın safozluğu ile bile reyting getiriyorum. Senin karakterin çok ılımlı o kadar sert bi şey çıkmaz.![]()
Şimdi ablaya safoz mafoz deme zaten sinirli cinnet getirirBen @vadikızı 'nın safozluğu ile bile reyting getiriyorum. Senin karakterin çok ılımlı o kadar sert bi şey çıkmaz.![]()
Şimdi ablaya safoz mafoz deme zaten sinirli cinnet getirir![]()
Ay ay ay. Benim Deniz'im bana alınır mıymış? Trip mi atarmış? Esra'sı onu hiç üzmek ister miymiş?Tamam anladım ben![]()
Andrea sonradan açılıyor canım biliyorsun.Ben @vadikızı 'nın safozluğu ile bile reyting getiriyorum. Senin karakterin çok ılımlı o kadar sert bi şey çıkmaz.![]()
Ay ay ay. Benim Deniz'im bana alınır mıymış? Trip mi atarmış? Esra'sı onu hiç üzmek ister miymiş?Kankeee dizi ve gerçek hayatı karıştırmayalım birbirine.
Andrea sonradan açılıyor canım biliyorsun.Hem ben Andrea x 4'üm bu dizide. Double üstü double yani.
![]()
Şaka yapıyorum beAy ay ay. Benim Deniz'im bana alınır mıymış? Trip mi atarmış? Esra'sı onu hiç üzmek ister miymiş?Kankeee dizi ve gerçek hayatı karıştırmayalım birbirine.
Andrea sonradan açılıyor canım biliyorsun.Hem ben Andrea x 4'üm bu dizide. Double üstü double yani.
![]()
Evet, bende seviyordum. Çok hırslı olması, boyun eğmemesi, zeki olması... Ölümü üzmüştü...Sonunda hazin bi şekilde ölüyor. Çok üzülmüştüm ölümüne.![]()
Biraz ciddi oldu.Şaka yapıyorum be![]()
Ne bekliyordunEvet, bende seviyordum. Çok hırslı olması, boyun eğmemesi, zeki olması... Ölümü üzmüştü...
Biraz ciddi oldu.![]()
Benim gönlümü hoş edeceksen trip atmaman gerekir. Bak trip attığın mesaja rağmen taviz vermiş miyim hiç?Ne bekliyordun![]()
Bugün kolu bacağı sorun eden yarın felç olsam altımı da temizlemezBenim gönlümü hoş edeceksen trip atmaman gerekir. Bak trip attığın mesaja rağmen taviz vermiş miyim hiç?![]()
Kankee zaten aslında senin trip atman gereken ben değilim @mrt-06 insanı.Bugün kolu bacağı sorun eden yarın felç olsam altımı da temizlemezmantıkta son nokta
![]()
Kan kaybı da olmadı bendeKankee zaten aslında senin trip atman gereken ben değilim @mrt-06 insanı.4 bölümde kolun bacağından olduysan bence sen birkaç bölüme gidicisin.
![]()
İlginç. Polat Alemdar'ın yolundasın sanırım.Kan kaybı da olmadı bende![]()
Polat Alemdar dedin de bir zamanlar Ne kavgalar ederdin çingene gibiydin kızİlginç. Polat Alemdar'ın yolundasın sanırım.![]()
İlk geldiğim zamanları mı diyorsun? O zamanlar bende dahil herkes normal zamanlardan geçmiyorduk. Herkes tartışacak yer arıyordu.Polat Alemdar dedin de bir zamanlar Ne kavgalar ederdin çingene gibiydin kız![]()
Tartışıyorduk İşte ne bileyim hangi zaman dilimi olduğunuİlk geldiğim zamanları mı diyorsun? O zamanlar bende dahil herkes normal zamanlardan geçmiyorduk. Herkes tartışacak yer arıyordu.![]()
Daha tacize uğrayacak, uçurumdan düşecek, kendini vurmaya çalışacak.Kankee zaten aslında senin trip atman gereken ben değilim @mrt-06 insanı.4 bölümde kolun bacağından olduysan bence sen birkaç bölüme gidicisin.
![]()
Kanına kadar gösteriyim mi. .ssKan kaybı da olmadı bende![]()
Donuma kadar görmek istiyorumDaha tacize uğrayacak, uçurumdan düşecek, kendini vurmaya çalışacak.
Kanına kadar gösteriyim mi. .ss
Ben başka bir şeyi gösterecem de neyse. :Donuma kadar görmek istiyorum![]()
Canın çıkmasın Atacan.Daha tacize uğrayacak, uçurumdan düşecek, kendini vurmaya çalışacak.
Kanına kadar gösteriyim mi. .ss
Kankee bizim seninle forumun başından beri düzenli giden bir ilişkimiz var.Tartışıyorduk İşte ne bileyim hangi zaman dilimi olduğunu![]()
Sen insaflı alçak gönüllü bir insansın kanke.Canın çıkmasın Atacan.Tüm bunlardan sonra hiç bekleme bence @denizz19 benden umudu kes aşk yönünden.
Kankee bizim seninle forumun başından beri düzenli giden bir ilişkimiz var.Seninle mütteffiktik biz. İtilaflarımız aynıydı ama. Şu an itilaf felan kalmadı gerçi dediğim gibi 5-6 yıl önce olan bir şeydi bu. O zaman dediğim gibi zaten en ufak şeylerden tartışma doğan bir dönemdi.
![]()