hahah hadi ben yatıyorum cnm cicili bicili rüyalar@Harunnn60 bana bir şey demez ya.Ama hata yaptı yani destere'ye insan bir sorar bu kıza ne oldu senle ilgili mi vs. peşine taktı hemen.
![]()
hahah hadi ben yatıyorum cnm cicili bicili rüyalar@Harunnn60 bana bir şey demez ya.Ama hata yaptı yani destere'ye insan bir sorar bu kıza ne oldu senle ilgili mi vs. peşine taktı hemen.
![]()
İyi geceler ablacım.hahah hadi ben yatıyorum cnm cicili bicili rüyalar![]()
Bu bölüm beğenilmedi pek nedense ama entrikası iyidi bence de.Bu bölüm biraz daha kısa olmuşAma iyi bir bölüm olmuş.
@mrt-06
@Dosi nasıl bir şey çıktı öyleMahzende zombi falan
@dizi kolik'in kol ile ilgili pot kırmalarına bayıldım![]()
Aksiyon ya da entrika az olunca beğenilmiyor ama komedisi yerindeydiBu bölüm beğenilmedi pek nedense ama entrikası iyidi bence de.Teşekkürler canım
![]()
Sonunda.Okudum sonunda. Kusura bakma tatlım pcye yeni geçiş yaptım annemler evden uçtu da.
Neyse Bu bölüm @RüzgarGülü ne bayıldım kim acaba o?Adı neydi? Neyse araştırırım.
@yatutarsa büyüleri çok acemi. Harry Potterden bir kaç büyü sözü kap uyarla.Alohomora, Vingardium Leviosa, Redukto falan işte.
Benim favorim expekto patronım.
Bölümü beğendim ama gay karakter şart diziye. @sokak sanati olabilir.![]()
Hadi bakalım.Sonunda.Teşekkürler.
Sen ileriki bölümlerdeki büyüleri gör, araştırıp uyarladım.
![]()
İzleyici sizi birarada görmek istiyordu hep, o yüzden eşleştirdim.Herkesi 1 kız 1 erkek olarak ama beni ve @yatutarsa yı erkek erkeğe eslestiren @mrt-06 yı kınıyorum. Umarım erkek arkadaşın senden hoşlanır gerçek hayatta![]()
Gaybara dönecek ortam zaten az kaldıİzleyici sizi birarada görmek istiyordu hep, o yüzden eşleştirdim.![]()
Hiç gay bar görmediğim için nasıl olur bilmem.Gaybara dönecek ortam zaten az kaldı![]()
Şöyle bir durum var 15 bölüm içinde en çok hit ve yorum alan bölüm bu bölüm ancak en beğenilmeyeni de bu.Önceki bölüme göre iyi olsada performansında düşüş var içine çekemiyosun beni.Ama güzel olaylarda vardı yatutarsa'nın büyüsü güldürdü, RüzgarGülü'nün alkolik halide güldürdü.
Eline emeğine sağlık. @mrt-06
İlk bölümlerde üyeler hep birlikteydi ve koşuşturma vardı son 2 bölüm o heyecan yok ve üyeler arası dağılma var birde dizinin en büyük yılanı aman kozu @sokak sanati pasif 2 bölümdür o da etken.Şöyle bir durum var 15 bölüm içinde en çok hit ve yorum alan bölüm bu bölüm ancak en beğenilmeyeni de bu.7-8-9-10 bu bölümlerde eminim ki içine gircen.
Teşekkürler.
![]()
Şu dediğim bölümleri okusan görcen ama grup dağılımı hep var hikaye genişlemesi için öyle olması gerekiyordu.İlk bölümlerde üyeler hep birlikteydi ve koşuşturma vardı son 2 bölüm o heyecan yok ve üyeler arası dağılma var birde dizinin en büyük yılanı aman kozu @sokak sanati pasif 2 bölümdür o da etken.![]()
Evet 3 bölüm daha okudum, yeter şimdilik bu kadarŞu dediğim bölümleri okusan görcen ama grup dağılımı hep var hikaye genişlemesi için öyle olması gerekiyordu.![]()