Öldüğü için eklemedim canımAnkete DarkleqenD & Yıldırım seçeneğini de eklemeni istiyorum da geç olmuş gib ibiraz sanki. @mrt-06
bakalım daha başımıza neler gelecek @sokak sanati nin ayrı benim ayrı gidişatlarımızı merak ediyorumCanımsın
Ben @vadikızı 'nın safozluğu ile bile reyting getiriyorum. Senin karakterin çok ılımlı o kadar sert bi şey çıkmaz.
Şimdi ablaya safoz mafoz deme zaten sinirli cinnet getirir
O gün sinirliydinVadikızı olmasa bu forum ne yapardı acaba be aa
zaten sinirli derken cınımm yaw siz hala eski vadikızındasın he
Bu hakaretini dizide yedireceğim sana.Sen adisin.
Bayramdan dolayı bu hafta 1 bölümbakalım daha başımıza neler gelecek @sokak sanati nin ayrı benim ayrı gidişatlarımızı merak ediyorum
Bu hakaretini dizide yedireceğim sana.
Bayramdan dolayı bu hafta 1 bölüm
Olacak ama biraz uzattım bölümü.
Bayramdan dolayı bu hafta 1 bölüm olacak ama biraz uzattım bölümü.
En son çok aktif olduğun günHangi gün sinirliydim ya
En son çok aktif olduğun gün
aa iyi yapmışsın cnm bölümün tadına varıcaz ozaman genelde uzun senaryo sevmem ama senin senaryon akıcıBu hakaretini dizide yedireceğim sana.
Bayramdan dolayı bu hafta 1 bölüm
Olacak ama biraz uzattım bölümü.
Bayramdan dolayı bu hafta 1 bölüm olacak ama biraz uzattım bölümü.
Pazartesi 23.30
bana destek verirsinHizli hizli yorumlarimi yapayimda internetim cok gitmesin zaten offline olarak yazdim yazacaklarimi simdi kopyala yapistir yapacam
@Bully demissinki Dosi ile karsilasmak iyi olmadi tarzinda bir yorumun olmuş bir önceki bölumde.
Ben olmazsam zombiler seni öldürüyordu be onlardan kurtardim. Şuan ne tür bir karakter olduğumu henüz bilmiyorsun ama şu aşamada sana zarar vermem ben beliki seni seviyorumki Atacana kızdım öldüğünü söyledi diye ve bana yalan söylemesinin bedelini ağır ödeyecek @mrt-06
Simdi olmasada bir ara yorum yapacam söz okuyamadim seninkini dahabana destek verirsin