aa ney kötü haber 😱😱😱Bende @Harunnn60'ın şarkılarını dinledim şimdi, memlekete gitmeden aradan çıksın zaten sana kötü haberim var.![]()
aa ney kötü haber 😱😱😱Bende @Harunnn60'ın şarkılarını dinledim şimdi, memlekete gitmeden aradan çıksın zaten sana kötü haberim var.![]()
@Çiğdem- ile izlediğimiz bir dizi vardı da memlekete gidince izleyecektim 6. bölümden sonrası açılmıyor.😉Ülkeyi yöneten olarak ona diyecem tabii kime diycem benim abim onun cumhurbaşkanlığı yaptığı ülkede öğretmenlik yapamıyor ondan
konuyu kapatalım efe
ne oldu ne kötü haberi atacan![]()
Supernatural 6-7-8-9-10 çöp resmen dizi açılmıyor codec hastası çıkıyor.aa ney kötü haber 😱😱😱
@Çiğdem- ile izlediğimiz bir dizi vardı da memlekete gidince izleyecektim 6. bölümden sonrası açılmıyor.![]()
Hangi sitede cnm@Çiğdem- ile izlediğimiz bir dizi vardı da memlekete gidince izleyecektim 6. bölümden sonrası açılmıyor.
Supernatural 6-7-8-9-10 çöp resmen dizi açılmıyor codec hastası çıkıyor.![]()
@Çiğdem- ile izlediğimiz bir dizi vardı da memlekete gidince izleyecektim 6. bölümden sonrası açılmıyor.
Supernatural 6-7-8-9-10 çöp resmen dizi açılmıyor codec hastası çıkıyor.![]()
Tontiş olmasada tatlı adam ve en önemlisi bir milyarder iş adamı buralara kolaymı geldiIyyy tontiş görmesem.Kara kuru bir herif kanka.
![]()
Aaa hangi diziymiş oo neden açılmıyormuş başka sitelere baktınmı
İndirmiştim ya onlar çalışmıyor site değil, videoya açınca codec hatası diyor anlamadım ki. İlk 5 bölüm açılıyor ama.Hangi sitede cnm![]()
Peki bu.Tontiş olmasada tatlı adam ve en önemlisi bir milyarder iş adamı buralara kolaymı geldi
Bunları biliyoruz
Her insan küfür ederİndirmiştim ya onlar çalışmıyor site değil, videoya açınca codec hatası diyor anlamadım ki. İlk 5 bölüm açılıyor ama.Orada inşallah internet vardır çünkü aynı sorun Vampirlerde de var sıkıntıdan patlarım valla.
Peki bu.
O zaman ilk seneleri tecrübesizlik baş göstermiştirAma Televizyonda değil.![]()
bir pencere açılıp kapat web yardımımı geliyorİndirmiştim ya onlar çalışmıyor site değil, videoya açınca codec hatası diyor anlamadım ki. İlk 5 bölüm açılıyor ama.Orada inşallah internet vardır çünkü aynı sorun Vampirlerde de var sıkıntıdan patlarım valla.
Peki bu.
Iyyy her şeye de bir kulp buluyor hukuk oku sen bence.O zaman ilk seneleri tecrübesizlik baş göstermiştir![]()
En kötü dedeme internet bağlatırım başka çarem kalmadı.bir pencere açılıp kapat web yardımımı geliyor![]()
@Bully un başı dertden kurtulmuyor dosi birşeyler yapacak gibi bu arada mahsende zombi tutuyormus ama yanındakı zombiye atacan dedi sen zombi olarakmı girdin diziye orayı anlamadım @mrt-06![]()
![]()
Bende @Harunnn60 ile iletişime geçtim erzak silah alıp gidicem ama harun peşimden gelir büyük İhitimalle
@sokak sanati na napıcaklar bakalım 7.bölüm detaylı o konu işlenecek gibi![]()
Dosi bana bir şey yapmaz ya, yani umarım. ss Hala bir maceraya atılamadımBölüme yorum yapalım yokuz ama yapalım hadiDosiye şok oldum sakladığı atacanmışş aboo bakalım @Bully bulabilcekm @denizz19 @dizi kolik diyaloğu süperdi
Çiğdem gruptan ayrılcak harunada demedi bakalım neler olacak
Dosi bana bir şey yapmaz ya, yani umarım. ss Hala bir maceraya atılamadımDosi'ye Atacan'ımı sormuştum önceki bölümlerde, öldürüp zombi yapmış meğersem. ss Güzel şok olduk
Çiğdem silahını kapıp gruptan ayrılmış, bakalım onu neler bekliyor, yollarımız ne zaman kesişecek bekliyoruz bakalımAyrıca bu bölümde destere'nin olmaması süper olmuş
RüzgarGülü - yatutarsa diyaloğu da güzeldi
Emeklerine sağlık kardeşim, güzel olmuş.@mrt-06
Babamda bana diyor avukat ol diye ama ben olmıcam inşaat mühendisi olıcam inş ama belki başka yere de yönelirimIyyy her şeye de bir kulp buluyor hukuk oku sen bence.
En kötü dedeme internet bağlatırım başka çarem kalmadı.![]()
İndirmiştim ya onlar çalışmıyor site değil, videoya açınca codec hatası diyor anlamadım ki. İlk 5 bölüm açılıyor ama.Orada inşallah internet vardır çünkü aynı sorun Vampirlerde de var sıkıntıdan patlarım valla.
Peki bu.
Media Player mi kullanıyorsun cnmIyyy her şeye de bir kulp buluyor hukuk oku sen bence.
En kötü dedeme internet bağlatırım başka çarem kalmadı.![]()
Teşekkürler Kaan'ım.Dosi bana bir şey yapmaz ya, yani umarım. ss Hala bir maceraya atılamadımDosi'ye Atacan'ımı sormuştum önceki bölümlerde, öldürüp zombi yapmış meğersem. ss Güzel şok olduk
Çiğdem silahını kapıp gruptan ayrılmış, bakalım onu neler bekliyor, yollarımız ne zaman kesişecek bekliyoruz bakalımAyrıca bu bölümde destere'nin olmaması süper olmuş
RüzgarGülü - yatutarsa diyaloğu da güzeldi
Emeklerine sağlık kardeşim, güzel olmuş.@mrt-06
Aman ne yapacan inşaatı sıkıcı.Babamda bana diyor avukat ol diye ama ben olmıcam inşaat mühendisi olıcam inş ama belki başka yere de yönelirim![]()
Hem medya hem GOM.Media Player mi kullanıyorsun cnm![]()
Beden hocasıda ihtimal dahilinde en kolayı benim içinTeşekkürler Kaan'ım.
Aman ne yapacan inşaatı sıkıcı.Avukatlık daha iyidir tabii sen bilirsin şimdi şeyine karışmıyım.
Hem medya hem GOM.![]()
peki mediadan açılmayan bölümü gom dan açmayı denedinmiTeşekkürler Kaan'ım.
Aman ne yapacan inşaatı sıkıcı.Avukatlık daha iyidir tabii sen bilirsin şimdi şeyine karışmıyım.
Hem medya hem GOM.![]()