Serenay Sarıkayanı kaybetme @mrt-06Hımm 4 bölüm kalmış bu dört bölümde rolümü artarr inşallahh yoksa zam isticem senden ona göre
![]()
Serenay Sarıkayanı kaybetme @mrt-06Hımm 4 bölüm kalmış bu dört bölümde rolümü artarr inşallahh yoksa zam isticem senden ona göre
![]()
İnsan derki senin için bölünürüm Harunhahaha kaç parçaya bölüneyim ayoll @mrt-06 öyle bir senaryo yapmışsı @destere @Harunnn60 @Bully üçünüzlede bağlantılıyım 3 parçaya bölünememya![]()
![]()
![]()
Abla örnek kişiliklerden birisin inş böyle devam edersin![]()
At abla oklava kadar etki etmez neticedeİnşALLAH böyle devam edeceğim bunun öteki dünyası var bunu unutmamak lazım tek tek hesap vereceğiz rabbimin karşısına iyi bir kul olarak çıkmak gerek
Geliyor kafana terlikkk efeeeeeeeee
At abla oklava kadar etki etmez neticede@Çiğdem-
Yüklü tazminat ödersin dikkatli olAtarımm daa oda silah yerine geçti mahkemelik oluruz senle
![]()
hhahah aa işte senle peşimden geirsen sahnemiz olucak gibi diğer bölümler cnmİnsan derki senin için bölünürüm Harun![]()
Yüklü tazminat ödersin dikkatli ol![]()
Hemen başvur şikayet etÖyle valla ya arkadaş terlik silah olurmu ne açma bir adalettir bu yaa
Hemen başvur şikayet et![]()
Cumhurbaşkanımıza şikayet edeceksin Kayseriye geldiği zamanNeyi şikayet edeceğim böyle hukuk sistemine böyle adalette hak aranırmı efe
Cumhurbaşkanımıza şikayet edeceksin Kayseriye geldiği zaman![]()
FetöcüdürÖlürümde karşısına çıkmam benim masum abimi işinden etsin birde ondan yardımmı isticemm
Fetöcüdür![]()
O zaman neden o çıkardınki nerden böyle çıkardın Cumhurbaşkanının yaptığını falan..Bilmeden yorum yapma efe abim fetocu falan değil
Bende @Harunnn60'ın şarkılarını dinledim şimdi, memlekete gitmeden aradan çıksın zaten sana kötü haberim var.hahaha kaç parçaya bölüneyim ayoll @mrt-06 öyle bir senaryo yapmışsı @destere @Harunnn60 @Bully üçünüzlede bağlantılıyım 3 parçaya bölünememya![]()
![]()
![]()
O zaman neden o çıkardınki nerden böyle çıkardın Cumhurbaşkanının yaptığını falan..
Bende @Harunnn60'ın şarkılarını dinledim şimdi, memlekete gitmeden aradan çıksın zaten sana kötü haberim var.![]()
Sende Acun olacaksın, Acun'u zombi yapacağım ahaha.
O tontiş adamdan Zombimi olurmu.sssSende Acun olacaksın, Acun'u zombi yapacağım ahaha.![]()
Iyyy tontiş görmesem.O tontiş adamdan Zombimi olurmu.sss